Sepultura

• Začetnik teme Začetnik teme kiza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nikodim:
Mmmmm... to je vec sasvim nesto drugo, pomislio sam da si tim citatom zeleo da kazes nesto drugo. ;)

E burazeru jel si ti ovde neki sudija, bog... Sta ti si kao ovde pajkan...
Ako ti kazes da Sepultura ima sta da kaze i pokaze u muzickom smislu... A pritom hvalis albume Arise, Chaos, Beneath the remains...Pa znas sta, mozes ti da pricas da je metallica propala i pre njih, ali danas imas 10000 klonova sepulture, a nijendu kopiju metallice... Dobro je da nisi jos pomenuo i Morbid visions...

I Max je to stvarao zato sto je tada bio klinac... i bio je u fazonu sto brze to bolje. I sada se vidi na soulfly-u da se smirio na ovom prophecy-u.

Kakvog ti muzicara vidis kada stvori ono struganje motornom testerom u araise-u??? Majke ti...?
Nemas ti uopste pojma zasto su se i raspali... Nemas pojma da se Max nikada nece ni vratiti u sepulturu. On ni ne prica uopste sa Igorom. Oni su prekinuli sve odnose.

I molim te da se ne becis vise na nesto sto neko drugi kaze!

behemoth:
E burazeru jel si ti ovde neki sudija, bog... Sta ti si kao ovde pajkan...
Ako ti kazes da Sepultura ima sta da kaze i pokaze u muzickom smislu... A pritom hvalis albume Arise, Chaos, Beneath the remains...Pa znas sta, mozes ti da pricas da je metallica propala i pre njih, ali danas imas 10000 klonova sepulture, a nijendu kopiju metallice... Dobro je da nisi jos pomenuo i Morbid visions...

I Max je to stvarao zato sto je tada bio klinac... i bio je u fazonu sto brze to bolje. I sada se vidi na soulfly-u da se smirio na ovom prophecy-u.

Kakvog ti muzicara vidis kada stvori ono struganje motornom testerom u araise-u??? Majke ti...?
Nemas ti uopste pojma zasto su se i raspali... Nemas pojma da se Max nikada nece ni vratiti u sepulturu. On ni ne prica uopste sa Igorom. Oni su prekinuli sve odnose.

I molim te da se ne becis vise na nesto sto neko drugi kaze!

Slusaj magare, ili bolje receno citaj. Vrati se lepo pa procitaj to sto sam pisao o tome bandu i ne lupaj gluposti zasnoane na predrasudana. Neke od albuma koje mi usadjujes u postove nisu ni pomenuti sa moje strane. Ono sto je pomenuto, pomenuto je u smislu da su to albumi koje sam najvise slusao, a ne kao nabolja muzicka ostvarenja ili sta god. Ako vec zelis da budes pametan ajde onda procitaj sta je napisano pa repliciraj.

Auuu... tek sada sam video, pa ti si jedno malo nalozeno detence od celih 17 godinica... sto ide u prilog kako tvom cakanom avataru tako i onome sto pises. Verujem da bih i sam u tim godinicama bio sklon istim ili slicnim glupostima.

lepo se vi raspricali.. :D

ja sepulturicu slusam ponekad..
i stare i nove albume..
volim i soulfly,
a mislim takodje da je sepultura bila mnogo bolje sa maxom,
koji je maltene bio sve u sepulturi,ali dobro,i danas mu u soulfly-u nije lose,
sad kad nije u sepulturi sta mozemo..
ovaj novi moze da se trudi kolko oce,ali nikad to neci niti TO..
mislim sepultura,ona koja je nekda na pocetku sa maxom bila.. :(

Iskreno, ja se slazem sa tim u potpunosti. Ranije sam se trovao Sepulturom, ali od kada je Max otisao... nemam pojma... po mom misljenju ostala je samo senka od nekad velikog i sjajnog banda.

Ja sam kao srednjoskolac toliko bio zaludjen Sepulturom da sam bio u stanju ozbiljno da napusim nekog ili da bukvalno fizicki nasrnem na tog nekog koliko sam bio zaludjen Sepulturom. Bas mi je zato odlicna ova tema, mogu se setiti svega toga a bas mi je to neka draga uspomena.
Kad se samo setima, kakva sam budaletina bio, potpuno ali potpuno zaludjen... I bas mi je simpaticno kada vidim neke srednjoskolce kako strizu pe nekim gitarama. Cenim da je to daleko bolje od onih mali smrdnjivih repera... ti reperi su mi uvek bili gadni.

OK to je stvar izbora... ja sam u osnovnoj slusao Smak, Suncokrete, YU Grupu... Posle toga par godina exibicija u metalu, a danas opet slusam Smak, taj bend vredio, zaista... toliko godina i jos uvek je ne vrhu liste.

nikodim:
OK to je stvar izbora... ja sam u osnovnoj slusao Smak, Suncokrete, YU Grupu... Posle toga par godina exibicija u metalu, a danas opet slusam Smak, taj bend vredio, zaista... toliko godina i jos uvek je ne vrhu liste.
SMAK, SMAK, SMAK!!!! Odlicno! Tocak je neprevazidjen muzicar na ovim prostorima, mozda je Stefanovski veci virtuoz, ali nije bolji rok gitarista!

@ bahemoth
Hajde ti fino uzmi i ponovo preslusaj Sepulturu, i jos bolje Soulfly pa se vrati sa komentarom! Max je muzicar sa neiscrpnom inspiracijom i energijom! Ja sam ogroman fan Metallice, ali mi je zadnji album toliko odvratan da bih mogao samo da pisam po njemu! Ko je sad ostao bez inspiracije Max ili Hetfield&Ulrich! I hajde mi za kraj samo reci ko je to uspeo da iskopira Sepulturu, imena i obrazlozenja!

DeteSunca:
SMAK, SMAK, SMAK!!!! Odlicno! Tocak je neprevazidjen muzicar na ovim prostorima, mozda je Stefanovski veci virtuoz, ali nije bolji rok gitarista!

O da... imam kompletan smak, covece, kako ti ljudi sviraju, ili jos bolje kako su ranije svirali dok bejahu mladji. Da, Vlatko je sjajan nema sta, i Tocak je odlican... mada, u globalu... ne mogu da se odlucim koji band je bolji niti koji muzicar, jednostavno to su dva razlicita sveta a svako je tata u svom. Mada, iskreno ono sto su radili izvan nasih granica ide u prilog Smaku, mada je i Vlatko kasnije stigao da vrlo visokih ocena... Neka ih, mozemo da budemo srecni sto imam takvih majstora u ovoj zemljici. ;)

E nikodime...
Ja jesam nalozeno detence od 17 godina... i to je razumljivo, ali je T U Z N O kada vidim matorog preko 20 i KUSUR kako ne radi nista ceo zivot i visi na forumu i prosipa nalozenim klincima pamet... Idi zaposli se malo, radi nesto... Preduzmi nesto za svojim zivotom... Nemoj ovde da zamisljas da si neki govornik koji se koristi ofucanim frazama, i pritom govori kako ne mogu da repliciram ako nisam procitao post... Pa procitao sam ga PAMETNI! Procitao sam, i lepo sam procitao kako je sepultura jedno veliko muzicko ostvarenje... Kako jeto bend koji ima sta da ponudi u muzickom smislu sta vec... Ne zanima me vise... A posto se i pravis kulturan i pametan mogao bi malo manje da vredjas ljude, znas...

Uvreda je i kada ti neko saspe svoje reci u neku od tvojih izjava. Kada si se vec usudio to da uradis presao si granicu pristojnosti, tako da nema potrebe da drzis "monolog" u prilog tome.
Da, kako znas da li radim i sta radim? To je za tebe ipak nepoznanica, a i ne vidim razlog da se o tome raspravlja na muzici. Ako te bas toliko zanima cime se bavim mogu ti poslati PP ili svoj CV. ;)

Back