- Poruka
- 1.410
Danas nema veće sramote nego biti pripadnik srbijanskog krila OVK zvanog SNS.
Devedesetih su slali srpsku decu da ginu po Vukovaru, mnoge su majke ostale bez sinova zbog tog istog Vučića i Nikolića, zavadili nas celim svetom, bacali uranijum na nas zbog njih.
Danas opet nastavljaju svoj posao urušavanja Srbije, poklanjaju teritorije na tacni Tačiju, opet će majke plakati zbog njihove politike, sestre ostajati bez braće, grobovi se puniti a Srbi se seliti u traktorima.
A sve zato da bi njihovi partijski kadrovi mogli da nastave da kradu, kako bi Tomo kupio još jednu kuću, a Vučić napunio svoj krvavi podrum još skupljim vinima.
Veći deo napisang je tačno ali ono za uranijum kao kosenkvenca za neispunjeno a plaćeno e to da izvineš
Treba naći kojoj sekti pripada onaj majmun koji je poručio "srpska deca se više smejati neće"
mislio je na jauke u kancerogenim mukama koja nam predstoje
A beše Koštunica premijer a Vuk Drašković ino mistar pa povukli tužbu da nima Hag ne bi pakovao
jer oni dan zatvora ne mogu da izdrže. Sećamo se koliko je Vuk zavijao onih nedelju dana kod Slobe...
A ako kenemo da istražujemo onda ćemo opet morati da analiziramo šta je semitizam a šta antisemitizam
Svi smo mi čuli Vučića 1999 kod Mikija Vujovića šta je poručio dobrovoljcu invalidu.
"Mi nismo stranka na vlasti (SPS) koja drži državnu kasu niti DOS koji dobija pare od zapada
mi smo SRS (koalicioni partner SPS-a) koji se izdržava od donacija i članarina
pa tako vama možemo da uputimo TOPLU REČ a ona nekad više znači nego pare"
Svi su jeli govna i oni semitističko cionistički ludaci tamo i ovi seljobersko alavi ludaci ovde
tako da ostavi ovu temu za zajebavanje mada teško sad da će moći...
Poslednja izmena: