Senke nad Balkanom, od 22. oktobra

Како је одједном Тане сигуран ко је Калуђер,на основу чега? Како принц зна да је доктор главни у Југославији за групу Тула и како му без икакве провере инспектори поверују? Баш ми је нелогично,као да су убрзали да би завршили сезону.И једна крупна замерка из историје: слика коју Голубић показује Кројачу није мртви Танкосић него погинули војвода Вук на положају Груниште,сликано непосредно после пробоја бугарског положаја када је војвода и погинуо.

Naime, druga polusezona "Senki nad Balkanom" preseliće se sa javnog servisa na TOP kanal za sada nepoznatu sumu, dok je za prelazak "Ubica moga oca" plaćeno neverovatnih 900.000 evra!

- Đilas je "Ubice" otkupio po ceni od 900.000 evra, sumi zbog koje su svi ostali zaprepašćeni. On je znao u šta ulaže i da će mu se to isplatiti jer bi njegovi reklamni spotovi bili puštani u toku serije koja je već postigla neverovatno veliku gledanost. Serija "Senke nad Balkanom" takođe broji milione gledalaca i očigledno je da su Dragan Đilas i osnivač kablovskog operatera SBB Dragan Šolak sklopili dogovor za njen odlazak sa RTS-a - kaže naš izvor.

http://www.alo.rs/dilas-preuzima-i-senke-nad-balkanom/136471

Како је одједном Тане сигуран ко је Калуђер,на основу чега? Како принц зна да је доктор главни у Југославији за групу Тула и како му без икакве провере инспектори поверују? Баш ми је нелогично,као да су убрзали да би завршили сезону.И једна крупна замерка из историје: слика коју Голубић показује Кројачу није мртви Танкосић него погинули војвода Вук на положају Груниште,сликано непосредно после пробоја бугарског положаја када је војвода и погинуо.
neko jeste, tu krupnih igrača nema previše..Papahagi je bio filololog, ovi ga napraviše kriminalcem :D

a Đorđe je držao sliku Miloša Obrenovića?

te jesu, te nisu komunisti u seriji, jedan glupavi dijalog kod Taneta... što se tiče Golubića, baš je sklepano bezglavo.

Tula nikad nije postojala u Srbiji, dobro, to nije nešto nepoznato...

Poslednja izmena:
Naime, druga polusezona "Senki nad Balkanom" preseliće se sa javnog servisa na TOP kanal za sada nepoznatu sumu, dok je za prelazak "Ubica moga oca" plaćeno neverovatnih 900.000 evra!

- Đilas je "Ubice" otkupio po ceni od 900.000 evra, sumi zbog koje su svi ostali zaprepašćeni. On je znao u šta ulaže i da će mu se to isplatiti jer bi njegovi reklamni spotovi bili puštani u toku serije koja je već postigla neverovatno veliku gledanost. Serija "Senke nad Balkanom" takođe broji milione gledalaca i očigledno je da su Dragan Đilas i osnivač kablovskog operatera SBB Dragan Šolak sklopili dogovor za njen odlazak sa RTS-a - kaže naš izvor.

http://www.alo.rs/dilas-preuzima-i-senke-nad-balkanom/136471

Свашта...

Зар РТС није делом финансирао снимање, или је то било само за прву сезону?

Upravo.
Ubijena je fluidnost radnje.

Jbg, to je tako kada na startu otvoriš gomilu tema i podzapleta, a posle sve to moraš da razrešiš do 11. epizode.
I ona scena sa pucnjavom i Golubićem je totalni fail.

Kako se serija približiva kraju, sve očitije isplivavaju njene mane, no dobro, ipak je ovo premijerni pokušaj da se kod nas napravi nešto što će zaličiti na popularne visokobudžetne serije sa zapada.

Poslednja izmena:
neko jeste, tu krupnih igrača nema previše..Papahagi je bio filololog, ovi ga napraviše kriminalcem :D

a Đorđe je držao sliku Miloša Obrenovića?

te jesu, te nisu komunisti u seriji, jedan glupavi dijalog kod Taneta... što se tiče Golubića, baš je sklepano bezglavo.

Tula nikad nije postojala u Srbiji, dobro, to nije nešto nepoznato...

Е да,и то ми је било нелогично,зар не би принц имао Карађорђеву слику на пример? А принчева болничка соба је као соба у неком дворцу? Добро,то су ситнице,али је ипак могло да се води рачуна.

Dobro, aj sve, što zameramo, pa smo kao kritični možda suviše... al glumice što su ružne...ša je bre ono.. gde nađoše ono i nelepo i netalentovano.. jedino što ludi Laušević odlično glumi Đorđa, našao se.. ( : Možda još neko koga sam zaboravio..

haha,..al moram samo još nešto..kod Živkovića u kabinetu..mala prosvetina enciklopedija... jedna od prošlih epizoda :lol:

Dobro, aj sve, što zameramo, pa smo kao kritični možda suviše... al glumice što su ružne...ša je bre ono.. gde nađoše ono i nelepo i netalentovano.. jedino što ludi Laušević odlično glumi Đorđa, našao se.. ( : Možda još neko koga sam zaboravio..

haha,..al moram samo još nešto..kod Živkovića u kabinetu..mala prosvetina enciklopedija... jedna od prošlih epizoda :lol:

Хахаха... е енциклопедију нисам видео,претераше га...
За глумице се не слажем,докторова жена и млада докторка опако добро изгледају.А глума код млађих је генерално лоша.

Ristanovski u ulozi Rajsa fenomenalan.

Slažem se.
Nije loš ni Goran Bogdan...

Od ženskih likova, dobra je bila ona prostitutka sa kojom se spanđao Kuzmanović, iako je više hvatala na neki šarm, nego na sam kvalitet glume.
To isto pokušava da uradi i Kičić, ali mu nešto slabije ide.

Što se tiče ove Peletove žene u seriji, ona je tek kriminal. Uz Bergamovu apsolutno najgora po pitanju glume.
Makedonka je ok.

Poslednja izmena:

Na osnovu toga sto mu je Maja rekla da je trebala da se nadje sa Alimpijem Miricem kad su je zarobili i kad su ubili Djukica .. Kako princ da ne zna kad ga doktor drogira i puni mu glavu onim glupostima ?? Lepo je reko Stanko princ mozda jeste malo lud ali nije glup .... Ova epizoda od sinoc je bila vrhunska .. serija je dobra sigurno medju top 10 najboljih domacih svih vremena .... od Ubica mog oca je bolja jedno hiljadu puta ... Svidja mi se kako Tane razmislja napravio je kopiju koplja i ubacio Maju medju sektase da bude njegova krtica ... Nego nesto mi govori da ce da napravi dve kopije da zajebe i Mustafu a pravo koplje da vrati Belim Rusima ..

Slažem se.
Nije loš ni Goran Bogdan...

Od ženskih likova, dobra je bila ona prostitutka sa kojom se spanđao Kuzmanović, iako je više hvatala na neki šarm, nego na sam kvalitet glume.
To isto pokušava da uradi i Kičić, ali mu nešto slabije ide.

Bjela je napravio pun pogodak sa zenskom podelom ... Afirmisao je mnoge mlade do sada ne toliko poznate glumice ... Milica Gojkovic je bila izuzetno simpaticna i zaista je sjajno odradila ulogu ... Iva Kevra sasvim pristojno glumi , lepa je i prezgodna vrhunska ribetina ... Bergam jeste ruznjikava ali ima prelep glas nekako umiljat ... Jana Stojanovka lepa , lepo glumi nemam zamerke .. Jovana Stojiljkovic sta reci za mene najlepsa glumica u Srbiji nije Bogdan lud .... Krcunovicka je fenomenalna glumica greota sto se onako rano oprostismo od nje .. definitivno seriju je obelezila njena sisa i Kevrino dupe ... :D

Neki misle da doktor Avakumovic ipak nije glavni sektas, nego Voja Brajovic. Ja imam "underdog" kandidata, a to je doktor Rajs. Videcemo.

Kicic iz epizode u epizodu sve iritantniji. Samo se krevelji i kolaci oci kao da mu je neko nabio kolac u anus. Jezdic uber Indijanac i pajsercina.

Otkad je Maja moralna i ima problem da se keca sa Tanetom jer se obecao bivsoj zeni, a komotno se vucarala sa ozenjenim tuziocem? I ona Sonja kao: Obecao si da ces me cekati! Taman kol'ko si i ti njega cekala, fukso.

Neki misle da doktor Avakumovic ipak nije glavni sektas, nego Voja Brajovic. Ja imam "underdog" kandidata, a to je doktor Rajs. Videcemo.

Kicic iz epizode u epizodu sve iritantniji. Samo se krevelji i kolaci oci kao da mu je neko nabio kolac u anus. Jezdic uber Indijanac i pajsercina.

Otkad je Maja moralna i ima problem da se keca sa Tanetom jer se obecao bivsoj zeni, a komotno se vucarala sa ozenjenim tuziocem? I ona Sonja kao: Obecao si da ces me cekati! Taman kol'ko si i ti njega cekala, fukso.

Daj bože da ostaneš živ kada reče ovo za Rajsa.........

Ima bar jos jedna ili dve ako nisu spajali u prvoj epizodi. Mi i Rusi protiv svapskih glavoseca i domacih kolabracionista, uvek bilo i bice.

Једини прави Руси ту су Врангелови Руси, које је неокомуњара Блеја приказао у најгорем светлу. То су били прави Руси. Они који су их протерали из њихове Отаџбине, они који су побили велики део њих- то су највећи мрзитељи и непријатељи Русије. Њихови идеолошки наследници су они који и данас хоће, за рачун страних интереса, да униште Русију.

Тако да је врло дискутабилно кога ти овде сматраш Русима. Мада, ја схватам да је ово историјска фикција, тако да је тако и посматрам.

- - - - - - - - - -

Значи, биће крваво.

Daj bože da ostaneš živ kada reče ovo za Rajsa.........
Zasto? Ovo je serija (fikcija) i niko nije izuzet od mogucnosti da bude negativac. Kad su onako ocrnili Ruse i Karadjordjevice, zasto bi Rajs imao imunitet? On je odlican kandidat, stranac je, visoko obrazovan i cenjen, Tane i Pletikosic mu veruju, deluje onako povuceno i mutavo, ali ispod Mire sto djavola vire. Uostalom, napisala sam da mi je on "underdog" kandidat, sto ce reci da je malo verovatno da se to desi, ali moguc je i takav preokret. Ne kapiram sto te toliko uznemirava ta mogucnost.

Back