- Poruka
- 38.230
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Обрисано је јер сам брисао све што није било фотографија,а и оно што је остало сам очистио од текста да не би тај текст био ван контекста.
апсолутно није реч о помену модерације већ о мери и примерености те интеракције коју помињеш.
Тема нису људи већ аутопортрети.
Смисао и циљ ове теме је свакако интеракција и забава, али мора да се има на уму да је ово Фотографија. она треба да буде императив и да њу прати текст, а не обратно, да се по којом фотографијом попуњава разговор...
За то постоје други делови форума, за то постоје причаонице...
- - - - - - - - - -
и да... овде сви долазе да се друже, у складу с дружењем које се овде негује... не можеш да очекујеш да се због пар пијаних гостију зове фајронт...
Zašto je onda obrisan moj komentar prilikom postavljanja fotke? Ticao se fotke teme i celokupnog protokola na ovom pdf-u?
Da li reč moderacija ne sme da se upotrebljava?
Možda razgovori nisu primereni za ostale teme koje se tiču fotkanja prirode cveća spomenika...
ali ovde su ljudi u pitanju
Interakcija je više nego poželjna
Interakcija je smisao i cilj postavljanja selfija na ovom topiku.
A vas interesuje samo pravilnik. Moram priznati da sam razočarana takvom rigidnom logikom.
Ovde svi dolaze da se malo druže.
A sad mora da se druže ćuteći![]()
Mogrione objašnjenja koja si dao su toliko nesuvisla da gubim fokus dok te čitam jer se trudiš da opravdaš svoj postupak pozivajući se na pravilnik a ne na osećaj za suptilno hendlovanje ovim pdf-om.
Tripuješ da je ovo neki kutak za kreativce i umetnike a zatim pokušavaš da svakog ponaosob staviš u ram za sliku. Umetnost se ne može uramiti, uokviriti ili se na silu ugurati u opskurni pravilnik jer gubi svoju osnovnu zamisao a to je da bude razigrana i prijemčiva za publiku.
Ovako bez komentara naše fotke okačene ovde vise u tišini i svi skupa ličimo na žrtve koje su dale svoj selfi da bi ljudi ćutke prolazili pored njih odajući poštu njihovoj lakomislenosti
ovaj komentar o pijanstvu fajrontu i pijanim gostima nisam baš razumela ali pretpostavljam da je trebalo da me uvredi jel tako?

па ниси ти баш тако мали... остави јој број ил' мејл у поруци, па нека се тамо јави... а за перформанс... јави се мени да ти кажем где да пробаш... публике има к'о салате, а може и нека пара да се узме...

Да, стварно је чудно да на ПДФ - у ФОТОГРАФИЈА фотографије буду примарне, а још чудније да се модератори држе правилника, чега би требло да се држе ?
интеракција не мора да буде обавезно вербална и ова тема није различита од других Колико тема на овом ПДФ - у се бави људима па се не претварају у причаонице ? Да ли је оправдано да се на овој теми ређају странице и странице на којима нема фотографија, а ни текстови се њима не баве?

Да, стварно је чудно да на ПДФ - у ФОТОГРАФИЈА фотографије буду примарне, а још чудније да се модератори држе правилника, чега би требло да се држе ?
интеракција не мора да буде обавезно вербална и ова тема није различита од других Колико тема на овом ПДФ - у се бави људима па се не претварају у причаонице ? Да ли је оправдано да се на овој теми ређају странице и странице на којима нема фотографија, а ни текстови се њима не баве?
Mogrione objašnjenja koja si dao su toliko nesuvisla da gubim fokus dok te čitam jer se trudiš da opravdaš svoj postupak pozivajući se na pravilnik a ne na osećaj za suptilno hendlovanje ovim pdf-om.
Tripuješ da je ovo neki kutak za kreativce i umetnike a zatim pokušavaš da svakog ponaosob staviš u ram za sliku. Umetnost se ne može uramiti, uokviriti ili se na silu ugurati u opskurni pravilnik jer gubi svoju osnovnu zamisao a to je da bude razigrana i prijemčiva za publiku.
Ovako bez komentara naše fotke okačene ovde vise u tišini i svi skupa ličimo na žrtve koje su dale svoj selfi da bi ljudi ćutke prolazili pored njih odajući poštu njihovoj lakomislenosti
ovaj komentar o pijanstvu fajrontu i pijanim gostima nisam baš razumela ali pretpostavljam da je trebalo da me uvredi jel tako?
jest ali ova tema moze biti zamisljena kao opustena tema, gde mozemo malo i da procaskamo
nego da vas dvojica niste ljubomorni na moj performans![]()

kako zamišljaš neverbalnu virtuelnu komunikaciju ja je zamišljam kao oksimoron.

evo i ova iz avatara u originalu, boli me uvo za bore i gojaznost, perfektna mi je otvorila oci, cisto da prekinem razgovor koji kvari ovaj divan niz fotografija
a i dok nije kucnolo Docovo 22h
Pogledajte prilog 514019
da ne shvataš ti malo preozbiljno hebeni forum hahašta misliš
![]()