- Poruka
- 64.809
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I da se ponovim: divne boje
P.S. meni se smucio forum uopste :/

već sam otišla, reputaciju ne mogu ponovo a ti si moja prelepa drugarica koju moram da zagrlim jako jako![]()

Perfi, Caki, Doce, trick or treat?![]()
![]()
eto, tako, drugari, sad stvarno odoh da malo nemam plan![]()

i mi konja za trku imamo
![]()

![]()

![]()

odlicne fotke

Онда, рачунам да више нећемо да се доводимо у ситуацију у којој морамо да се подсећамо која је сврха ове теме...
Крстарицин ирц још увек ради чини ми се, а постоје и чет теме на другим деловима форума где би било прихватљивије публиковати преписке које би иначе приватне требале да буду...
- - - - - - - - - -
ne smem da ti odgovorim. da ne kršim pravila foruma jer ovde nije dozvoljen razgovor. ovo mesto je muzej, obucite se i ponašajte se svečano dok obilazite selfije moliću lepo.
- - - - - - - - - -
sačuvaj bože za ovo ponašanje
sad sam se opet setila zašto nisam dolazila na ovaj pdf godinu dana
Ма, слободно је разговаратри... у оквиру теме и постављених фотографија...
Али ни ово, као ни једна тема на фотографији није чет тема, а цела фотографија је део подфорума уметнмост и култура...
нико не одлази у позориште или биоскоп да би причао телефоном или вечерао...
Zašto je onda obrisan moj komentar prilikom postavljanja fotke? Ticao se fotke teme i celokupnog protokola na ovom pdf-u?
Da li reč moderacija ne sme da se upotrebljava?
Možda razgovori nisu primereni za ostale teme koje se tiču fotkanja prirode cveća spomenika...
ali ovde su ljudi u pitanju
Interakcija je više nego poželjna
Interakcija je smisao i cilj postavljanja selfija na ovom topiku.
A vas interesuje samo pravilnik. Moram priznati da sam razočarana takvom rigidnom logikom.
Ovde svi dolaze da se malo druže.
A sad mora da se druže ćuteći![]()
Да, стварно је чудно да на ПДФ - у ФОТОГРАФИЈА фотографије буду примарне, а још чудније да се модератори држе правилника, чега би требло да се држе ?
интеракција не мора да буде обавезно вербална и ова тема није различита од других Колико тема на овом ПДФ - у се бави људима па се не претварају у причаонице ? Да ли је оправдано да се на овој теми ређају странице и странице на којима нема фотографија, а ни текстови се њима не баве?
Mozda bi bilo dobro da se tema preimenuje u Selfi(e) posto trenutni naziv sam po sebi poziva na cirkus.
Niko se ne glupira niti spamuje na "pejzazima", "vodi"...
Slazem se da je mnogo teksta spam na temi o fotografiji, ali je istovremeno steta da se dobar humor ne dozvoljava.
Imamo primere na drugim pdf-ovima gde i modovi ucestvuju u "spamu"(sto je u redu, glupo bi bilo da zbog "funkcije" to ne rade), a to se ostavlja...
Neko resenje bi bilo da se obrisani postovi premestaju u posebnu temu koju bi svaki pdf imao samo za to.
Naravno, ne uvrede, prepucavanja i slicno, vec ovakve duhovite "razmene".
Jeste da je to sta je duhovito, a sta ne, subjektivna stvar, ali i ovako je vec subjektivno posto se spam negde brise, a negde ne.