Сенфи (селфи)

IMG_3229.jpg
.......

Poslednja izmena od moderatora:
Онда, рачунам да више нећемо да се доводимо у ситуацију у којој морамо да се подсећамо која је сврха ове теме...
Крстарицин ирц још увек ради чини ми се, а постоје и чет теме на другим деловима форума где би било прихватљивије публиковати преписке које би иначе приватне требале да буду...

- - - - - - - - - -

qRjvUPa.jpg

Ма, слободно је разговаратри... у оквиру теме и постављених фотографија...
Али ни ово, као ни једна тема на фотографији није чет тема, а цела фотографија је део подфорума уметнмост и култура...
нико не одлази у позориште или биоскоп да би причао телефоном или вечерао...

Zašto je onda obrisan moj komentar prilikom postavljanja fotke? Ticao se fotke teme i celokupnog protokola na ovom pdf-u?
Da li reč moderacija ne sme da se upotrebljava?

Možda razgovori nisu primereni za ostale teme koje se tiču fotkanja prirode cveća spomenika...
ali ovde su ljudi u pitanju
Interakcija je više nego poželjna
Interakcija je smisao i cilj postavljanja selfija na ovom topiku.
A vas interesuje samo pravilnik. Moram priznati da sam razočarana takvom rigidnom logikom.

Ovde svi dolaze da se malo druže.

A sad mora da se druže ćuteći:lol:

Обрисано је јер сам брисао све што није било фотографија,а и оно што је остало сам очистио од текста да не би тај текст био ван контекста.
апсолутно није реч о помену модерације већ о мери и примерености те интеракције коју помињеш.
Тема нису људи већ аутопортрети.
Смисао и циљ ове теме је свакако интеракција и забава, али мора да се има на уму да је ово Фотографија. она треба да буде императив и да њу прати текст, а не обратно, да се по којом фотографијом попуњава разговор...
За то постоје други делови форума, за то постоје причаонице...

- - - - - - - - - -

и да... овде сви долазе да се друже, у складу с дружењем које се овде негује... не можеш да очекујеш да се због пар пијаних гостију зове фајронт...

па ниси ти баш тако мали... остави јој број ил' мејл у поруци, па нека се тамо јави... а за перформанс... јави се мени да ти кажем где да пробаш... публике има к'о салате, а може и нека пара да се узме...

Обрисано је јер сам брисао све што није било фотографија,а и оно што је остало сам очистио од текста да не би тај текст био ван контекста.
апсолутно није реч о помену модерације већ о мери и примерености те интеракције коју помињеш.
Тема нису људи већ аутопортрети.
Смисао и циљ ове теме је свакако интеракција и забава, али мора да се има на уму да је ово Фотографија. она треба да буде императив и да њу прати текст, а не обратно, да се по којом фотографијом попуњава разговор...
За то постоје други делови форума, за то постоје причаонице...

- - - - - - - - - -

и да... овде сви долазе да се друже, у складу с дружењем које се овде негује... не можеш да очекујеш да се због пар пијаних гостију зове фајронт...

Mogrione objašnjenja koja si dao su toliko nesuvisla da gubim fokus dok te čitam jer se trudiš da opravdaš svoj postupak pozivajući se na pravilnik a ne na osećaj za suptilno hendlovanje ovim pdf-om.
Tripuješ da je ovo neki kutak za kreativce i umetnike a zatim pokušavaš da svakog ponaosob staviš u ram za sliku. Umetnost se ne može uramiti, uokviriti ili se na silu ugurati u opskurni pravilnik jer gubi svoju osnovnu zamisao a to je da bude razigrana i prijemčiva za publiku.
Ovako bez komentara naše fotke okačene ovde vise u tišini i svi skupa ličimo na žrtve koje su dale svoj selfi da bi ljudi ćutke prolazili pored njih odajući poštu njihovoj lakomislenosti

ovaj komentar o pijanstvu fajrontu i pijanim gostima nisam baš razumela ali pretpostavljam da je trebalo da me uvredi jel tako?

Zašto je onda obrisan moj komentar prilikom postavljanja fotke? Ticao se fotke teme i celokupnog protokola na ovom pdf-u?
Da li reč moderacija ne sme da se upotrebljava?

Možda razgovori nisu primereni za ostale teme koje se tiču fotkanja prirode cveća spomenika...
ali ovde su ljudi u pitanju
Interakcija je više nego poželjna
Interakcija je smisao i cilj postavljanja selfija na ovom topiku.
A vas interesuje samo pravilnik. Moram priznati da sam razočarana takvom rigidnom logikom.

Ovde svi dolaze da se malo druže.

A sad mora da se druže ćuteći:lol:

Да, стварно је чудно да на ПДФ - у ФОТОГРАФИЈА фотографије буду примарне, а још чудније да се модератори држе правилника, чега би требло да се држе ?
интеракција не мора да буде обавезно вербална и ова тема није различита од других Колико тема на овом ПДФ - у се бави људима па се не претварају у причаонице ? Да ли је оправдано да се на овој теми ређају странице и странице на којима нема фотографија, а ни текстови се њима не баве?

Mogrione objašnjenja koja si dao su toliko nesuvisla da gubim fokus dok te čitam jer se trudiš da opravdaš svoj postupak pozivajući se na pravilnik a ne na osećaj za suptilno hendlovanje ovim pdf-om.
Tripuješ da je ovo neki kutak za kreativce i umetnike a zatim pokušavaš da svakog ponaosob staviš u ram za sliku. Umetnost se ne može uramiti, uokviriti ili se na silu ugurati u opskurni pravilnik jer gubi svoju osnovnu zamisao a to je da bude razigrana i prijemčiva za publiku.
Ovako bez komentara naše fotke okačene ovde vise u tišini i svi skupa ličimo na žrtve koje su dale svoj selfi da bi ljudi ćutke prolazili pored njih odajući poštu njihovoj lakomislenosti

ovaj komentar o pijanstvu fajrontu i pijanim gostima nisam baš razumela ali pretpostavljam da je trebalo da me uvredi jel tako?

Drug :klap:

Samo da kazem da ima smoju podrsku :cmok:

ps: a slike od sada saljem na pp ;)

па ниси ти баш тако мали... остави јој број ил' мејл у поруци, па нека се тамо јави... а за перформанс... јави се мени да ти кажем где да пробаш... публике има к'о салате, а може и нека пара да се узме...

zar ti mislis da sam ja ovo za dz radio :eek:

- - - - - - - - - -

Да, стварно је чудно да на ПДФ - у ФОТОГРАФИЈА фотографије буду примарне, а још чудније да се модератори држе правилника, чега би требло да се држе ?
интеракција не мора да буде обавезно вербална и ова тема није различита од других Колико тема на овом ПДФ - у се бави људима па се не претварају у причаонице ? Да ли је оправдано да се на овој теми ређају странице и странице на којима нема фотографија, а ни текстови се њима не баве?

jest ali ova tema moze biti zamisljena kao opustena tema, gde mozemo malo i da procaskamo ;)

nego da vas dvojica niste ljubomorni na moj performans :manikir:

kako zamišljaš neverbalnu virtuelnu komunikaciju ja je zamišljam kao oksimoron.

Ниси ти разумела мало више од тог коментара али ни то, као ни тај коментар не би требало да те вређају јер се ја увредама не служим ни кад за то имам разлог, а некмоли овако, без разлога. То би требало да те брине ако ни због чега другог, онда макар због твоје реакције на ову ситуацију.

Објашњења која сам дао немау везе са правдањем мог поступка јер сам овде баш због тога, што знам шта радим и немам ни потребу ни разлог да оправдавам себе, због управо разложности мог расуђивања.
Оно што сам пробао је да објасним због чега сам реаговао да би се избегла потреба за тим у будућности.
Правилник постоји као смернице и оквир из ког се не излази и с тим смо се сви сложили при креирању налога на форуму. То како модератори воде своје делове форума је дато њима на одговорност и слободу.
Ми овде, видиш, настојимо да се бавимо фотографијом, а не флертом и ласцивношћу, не празним причама које разводњавају суштину око које се овде окупљамо.. а то је фотографија...
То шта ја трипујем у вези са форумом је само моја ствар а са тим трипом изгледа проблем имају само они који дођу са стране не би ли правили циркус у новом окружењу...
То је неки други трип у који се ја не мешам, али не могу да пустим да се то меша у део форума који је мени остављен на одржавање...

- - - - - - - - - -

jest ali ova tema moze biti zamisljena kao opustena tema, gde mozemo malo i da procaskamo ;)

nego da vas dvojica niste ljubomorni na moj performans :manikir:

Може и тако да се замисли... негде на сваштари или где већ... на фотографији не...

Kako može da se ćaska kad glasamo za takmičenja? Tada je komunikacija poželjna da bi vi sproveli proces takmičenja do kraja.

ovde ne možete da dozvolite da ljudi sprovedu proces komunikacije do kraja pa kad zamakne koja strana onda brišite ionako niko ne čita jučerašnje novine...
ali ne
moralo je noćas sve da se obriše.
šta ste nam sad pokazali? da ste virtuelni autoriteti ?

Drugo svi ljudi ovde dolaze sa neke strane. Niko se nije rodio na pdfu fotografija pa da mu to bude stanište.
Tako da ne znam zašto sam diskriminisana kao učesnik

To jest zašto sam tretirana kao neko sa strane...ma šta to značilo.

evo i ova iz avatara u originalu, boli me uvo za bore i gojaznost, perfektna mi je otvorila oci, cisto da prekinem razgovor koji kvari ovaj divan niz fotografija

a i dok nije kucnolo Docovo 22h :roll:

Pogledajte prilog 514019

ne znam kako da ti kažem bez reči da si dobro shvatila moju poruku...

sad me zamisli kako se češkam ispod miške, sedim na glavama pedantnih ljudi svojim crvenim duupetom i pokazujem naširoko svoje simpatije

Back