kapelnik
Aktivan član
- Poruka
- 1.912
Petak i subota.
Ko će skupiti više pristalica ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лако је да се плати из Државне Касе..Onaj ko plaća dnevnice za dolazak....
Isto kao sendvičari.kakvi bre alkoholičari?
Petak i subota.
Ko je u SNS-u neka digne dva prstaЛако је да се плати из Државне Касе..
Ко Вам то дозволио?
Сви ћете у затвор,бандо лоповска због пљачке буџета
Alkoholičari, domaćini ljudi ... ovo sve narkomani.kakvi bre alkoholičari?
Ti ne praviš razliku izmedju alkoholičara i pijanica ... i sad za nekog kao glasaš.Glasam za alkose
Pa tu si ti iskusan da mi objasnis tnxTi ne praviš razliku izmedju alkoholičara i pijanica ... i sad za nekog kao glasaš.
Alkoholičari piju vinjak, viski, konjak i ostala njesra a pijanice prepek šljivovicu.Pa tu si ti iskusan da mi objasnis tnx
Aha,naci ja sam pijanac vis nisam znaoAlkoholičari piju vinjak, viski, konjak i ostala njesra a pijanice prepek šljivovicu.
+ pijanica mezi, alkoholičar ide na šte srce.Aha,naci ja sam pijanac vis nisam znao
Pijanci su onako crveni u licu, rumeni, nasmejani (hoće i da zapevaju), višak kilograma i tako to ...Naci def sam pijanac
E pa nisam niata od toga samo si reko sljivka a to mi stoji pored kreveta jbgPijanci su onako crveni u licu, rumeni, nasmejani (hoće i da zapevaju), višak kilograma i tako to ...
Alkoholičari su bledi, ispijeni, sa podočnjacima svakog trenutka mogu da se sruše ...