Šeme između osoba za velikom razlikom u godinama - gde je veća potražnja odnosno ponuda?

Wild Ranger

Primećen član
Poruka
530
U ovoj temi je pre svega reč o šemama, avanturama, a ne nekim ozbiljnim i dugotrajnim ljubavnim vezama.
Imamo dva tipa takvih šema: mlad muškarac - žena u zrelim godinama i muškarac u zrelim godinama - mlada žena.
E sad, šta mislite gde je veća potražnja odnosno ponuda?
Koga ima brojčano više: mladih muškaraca zainteresovanih za zrele žene ili zrelih žena koje su zainteresovane za mlade muškarce?
I u obrnutom slučaju, koga ima više: zrelih muškaraca zainteresovanih za mlade žene ili mladih žena zainteresovanih za dosta starije tipove?

U ovoj temi je pre svega reč o šemama, avanturama, a ne nekim ozbiljnim i dugotrajnim ljubavnim vezama.
Imamo dva tipa takvih šema: mlad muškarac - žena u zrelim godinama i muškarac u zrelim godinama - mlada žena.
E sad, šta mislite gde je veća potražnja odnosno ponuda?
Koga ima brojčano više: mladih muškaraca zainteresovanih za zrele žene ili zrelih žena koje su zainteresovane za mlade muškarce?
I u obrnutom slučaju, koga ima više: zrelih muškaraca zainteresovanih za mlade žene ili mladih žena zainteresovanih za dosta starije tipove?
nemam pojma
a iskreno nemam vremena o tome razmishljati niti me to uopshte zanima

:kolac:

Pa ne znam... Ono šta sam ja primetio čini mi se da mlađe devojke su češće i lakše sa starijim tipovima nego što su mlađi momci sa zrelijim ženama. :mrgreen:
dobro...sada kada smo ispostovali temu...mozemo dalje da spamujemo :maramica:(salim se)
jesi nasao blago, uplatio loto, radis li sta? (ili se ne salim) :rotf:

matoriji muškarci jure mlade to je otvoreno... a ovo ostalo :think:
mladje devojke ne verujem da jure matore, nego im dozvole da ih muvaju itd upuste se... pogotovo ako je on neki selebriti
mlađi tipovi krenu da startuju neku stariju, s tim što 20-40 - od 40 još nije baba ali ok starija je... i onda se oni njoj svide a verovatno je izbagovala sa svojom generacijom i osveži je klinja i onda se upusti... ne verujem da neka od 40-50 juri omladince

mada ima svega na svetu :think:

mada kad granica postaje kontroverzna ... ako je žena 5 god starija to nije nešto... ako je 10 god ... ooook našli su se ... e preko je :eek: ?
nekako se lakše vari obrnuto kad je tip stariji :confused:

Back