Šeme između mladih momaka i dosta starijih žena?

Mislim da je obrnuto,po pitanju logike ti si bas posvadjan sa istom....Ja pricam o sebi,ali me drugi ne zanimaju,da ih gledam po ulici ili komentarisem.
Procitaj pre nego komentarises :)
Мораш да причаш о себи када други немају шта о таквим да причају … ;) Прочитај неколико пута, можда ћеш схватити да сам добронамеран човек и де је то истина … :hahaha:

Мораш да причаш о себи када други немају шта о таквим да причају … ;) Прочитај неколико пута, можда ћеш схватити да сам добронамеран човек и де је то истина … :hahaha:
Znas,umesto sto se duris sto te neko ovde raskrinkao,bolje bi ti bilo da prestanes da glumis nekog pesnika i velikog Srbina,i da se ponasas kao i svako ovde.Pocinjes polako da i na ovom forumu budes cirkuzan kojeg niko ne shvata ozbiljno,mesavina Zike Obretkovica i Maje Gojkovic.

Znas,umesto sto se duris sto te neko ovde raskrinkao,bolje bi ti bilo da prestanes da glumis nekog pesnika i velikog Srbina,i da se ponasas kao i svako ovde.Pocinjes polako da i na ovom forumu budes cirkuzan kojeg niko ne shvata ozbiljno,mesavina Zike Obretkovica i Maje Gojkovic.
То твоје, мржњом иницирано, блебетање ме не тангира превише, јер Бог је и створио џукеле да лају на звезде … ;)

Bez zezanja,ima neka granica do koje je razlika ok,posle toga postaje poremecaj.Mada,njemu (ako nije zbog love) verovatno je dobro,i on ne vidi nista neobicno u tome,kao Makron sto je sa bakicom u braku vec koliko godina.
A ako je sa njom samo zbog para...kakva je to ljubav,jbt.Kad je spreman da zbog love legne sa bakicom od 61,u njegovim godinama,ma kako ona izgledala.

Bez zezanja,ima neka granica do koje je razlika ok,posle toga postaje poremecaj.Mada,njemu (ako nije zbog love) verovatno je dobro,i on ne vidi nista neobicno u tome,kao Makron sto je sa bakicom u braku vec koliko godina.
A ako je sa njom samo zbog para...kakva je to ljubav,jbt.Kad je spreman da zbog love legne sa bakicom od 61,u njegovim godinama,ma kako ona izgledala.
Ja sam napisao te brojeve potpuno bez veze, jer i tema je sama po sebi na svoju ruku :lol:

Previse si mali da bih mrzeo,mrznja je meni nepoznata.
Jedino onaj osecaj kad vidis mentalno poremeceno dete pa se sazalis.
Previse si mali da bih mrzeo,mrznja je meni nepoznata.
Jedino onaj osecaj kad vidis mentalno poremeceno dete pa se sazalis.
Da bih se razlikovao od takvih,
Ružnih, opakih i zlih,
Sednem i srcem napišem stih…

Šta mislite koliko su kod nas u društvu (u Srbiji) zastupljene šeme između žena koje se u slengu nazivaju "kuguarke"(žene u zrelim godinama iliti tete) i dosta mlađih muškaraca?
Jeste li viđali ovakve parove na ulici, jeste li možda bili lično svedok takvih šema?
I kakav je vaš stav o tim pojavama? Da li ste ZA ili PROTIV?
Не бих да људима држим свећу, нека свако креше оно што приведе, па ако им је лепо... У доба кад сам био доста млађи мушкарац то не да није било популарно него су и оне који су имали свега пар година старију цуру зајебавали да су бабојебци, довољно је било да им неко добаци: "Како ти је тетка?"...

Не бих да људима држим свећу, нека свако креше оно што приведе, па ако им је лепо... У доба кад сам био доста млађи мушкарац то не да није било популарно него су и оне који су имали свега пар година старију цуру зајебавали да су бабојебци, довољно је било да им неко добаци: "Како ти је тетка?"...
U moje vreme to nije bilo :lol:

U moje vreme to nije bilo :lol:
:lol:

А јесам то срочио тако да може да зазвучи као да се жалим и завидим, али није тако, кад вратим филм заиста могу да закључим да сам увек био упућен углавном на цуре моје генерације, све неке симпатије из школских клупа и тако то.
Заправо и дружио сам се највише са рајом која је била моја генерација плус пар годиница горе или доле, максимум две, три године разлике је међу мојим друштвом, а осталу децу нисам ни упознавао, и дан данас кад ме неко пита знам ли можда некога, а тај или та су изван тог мог генерацијског оквира за дружење, по правилу немам појма ко је та особа, не познајем је.
Даме у зрелим годинама сам "открио" тек у мојим зрелим годинама, и да - хвала нету за понеку тету. :)))) А и то је све ређа појава, оматорило се, а оне лове пилетину. :))))

Šta mislite koliko su kod nas u društvu (u Srbiji) zastupljene šeme između žena koje se u slengu nazivaju "kuguarke"(žene u zrelim godinama iliti tete) i dosta mlađih muškaraca?
Jeste li viđali ovakve parove na ulici, jeste li možda bili lično svedok takvih šema?
I kakav je vaš stav o tim pojavama? Da li ste ZA ili PROTIV?
Na ulicama redovno vidjam normalne parove, tj one koji prilice jedno drugom:malav:
Nisam protiv, svako ima pravo izbora. Zivi i pusti druge da zive

Pazi kao kuguarke...:) Ma jok, nego obicne nedorasle uplasene zene koje se tese sexom sa nekim mladjim koji ne pitaju s kim si bila i sta si radila i ne bune se kada im navuces kondom da glumi sex masinu....ili recimo zamenu za odbeglog muza...
O tome mislim da nije u redu prozivanje i da je malogradjanski pitati za godine...
I da, cesto su ljubomorne na odraslu decu, pa se dokazuju sebi preko njihovih vrsnjaka...
lele

Back