Šeme između mladih momaka i dosta starijih žena?

Pazi kao kuguarke...:) Ma jok, nego obicne nedorasle uplasene zene koje se tese sexom sa nekim mladjim koji ne pitaju s kim si bila i sta si radila i ne bune se kada im navuces kondom da glumi sex masinu....ili recimo zamenu za odbeglog muza...
O tome mislim da nije u redu prozivanje i da je malogradjanski pitati za godine...
I da, cesto su ljubomorne na odraslu decu, pa se dokazuju sebi preko njihovih vrsnjaka...

Šta mislite koliko su kod nas u društvu (u Srbiji) zastupljene šeme između žena koje se u slengu nazivaju "kuguarke"(žene u zrelim godinama iliti tete) i dosta mlađih muškaraca?
Jeste li viđali ovakve parove na ulici, jeste li možda bili lično svedok takvih šema?
I kakav je vaš stav o tim pojavama? Da li ste ZA ili PROTIV?
Viđala sam i dan danas srećem sve i svašta.
Više me ništa ne može iznenaditi po tom pitanju. Svako ima pravo da bude srećan sa mlađim/om, starijim/om...
Ne volim ljude koji previše osuđuju, bacaju "drvlje i kamenje"na sve i svakoga, previše morališu itd. Danas je izgleda normalno sve, kome se šta sviđa.Nema tu stiknog pravila ni razlike u godinama ni kod veza, braka, kod" kres šema".

Sve zavisi,sta podrazumevas pod dosta mladjim muskarcem...
Meni se u zivotu svasta desavalo,bio sam sa zenom koja je 9 god. starija,ali je izgledala toliko mladja od mene,bio i sa mnooogo mladjom od sebe...Sve zavisi sta je coveku u glavi.Mene licno godine ne interesuju peterano,bitno je kakva je,naravno kako izgleda izmedju ostalog.
Meni licno ne smeta,ako su oni srecni,mene onako od srca zabloe uvo koliko imaju godina.
I ne bi trebalo nikoga ni da zanima sta ko radi u svojoj spavacoj sobi....

Šta mislite koliko su kod nas u društvu (u Srbiji) zastupljene šeme između žena koje se u slengu nazivaju "kuguarke"(žene u zrelim godinama iliti tete) i dosta mlađih muškaraca?
Jeste li viđali ovakve parove na ulici, jeste li možda bili lično svedok takvih šema?
I kakav je vaš stav o tim pojavama? Da li ste ZA ili PROTIV?
Nikad vido
Fuj

I ne bi trebalo nikoga ni da zanima sta ko radi u svojoj spavacoj sobi....

Са тобом се је посвађала логика - другим препоручујеш да их не треба да занима шта се догађа у спаваћим собама, а ти сам лапрдаш о томе … Самохвала - фајда мала …

Са тобом се је посвађала логика - другим препоручујеш да их не треба да занима шта се догађа у спаваћим собама, а ти сам лапрдаш о томе … Самохвала - фајда мала …
Mislim da je obrnuto,po pitanju logike ti si bas posvadjan sa istom....Ja pricam o sebi,ali me drugi ne zanimaju,da ih gledam po ulici ili komentarisem.
Procitaj pre nego komentarises :)

Back