Seljoberizam

SELJACI U BEOGRADU SU GRANDOVCI ,ali i zvezde gradai ali i oni sto vode grand zvezde(propaliteti)su njaveci seljaci u beogradu,da li je normalno da su oni popularni,to je najveca dekandencija u ovom gradu.ukinimo grand i sve ce potovo biti ok u beogradu.

SELJACI U BEOGRADU SU GRANDOVCI ,ali i zvezde gradai ali i oni sto vode grand zvezde(propaliteti)su njaveci seljaci u beogradu,da li je normalno da su oni popularni,to je najveca dekandencija u ovom gradu.ukinimo grand i sve ce potovo biti ok u beogradu.

dosadni ste vise sa tim grandom..nemoj da generalizujes..ja slusam grand,pa??imas nesto protiv??to sto vi beogradjani mislite da ste iznad svih je nesto mnogo gore od granda...

e sinoc dosao goran sa posla i ispricao mi sta je video u busu...
Ja sam umrla od smeha....toliko sam se smejala da me stomak boleo posle...
U bus je usao neki lik...onako,shabanchina neka....seo lepo i onako sav preznojen pocheo da cedi "chireve" po rukama....i kopa on kopa,izvadi chep i zavrljachi ga i chep se zalepi za naslon sedishta ispred....
cedio on tako,sedio,cele ruke mu bile krvave,pa je presao na noge,digao chovek nogavice i cedi li cedi....krvave mu i noge bile i tako....
Gopran i neki lik blenuli u njega...nisu znali dal da se smeju ili da plachu....
znam da je gadno ljudi,ali morala sam da napisem.....ja stvarno ne znam sta je ljudima u poslednje vreme...
i mislim da nikada vise necu sesti u busu....

Back