Seljoberizam

pa nisam ja ni rekla da ti izigravas intelektualca...odakle ti to??malogradjanstva/seljoberizma ima svuda,ma koliko se mi protiv toga borili..
samo,ne mozes ti po postovima da zakljucujes kakav je neko covek...

i ne trudim se da zaključujem o svakome njegovi postovi govore sami pre ili kasnije....moje iskustvo na forumima je predugo i verujmi svi prevaranti i foliranti pre ili kasnije isplivaju u svojoj ljudskog gluposti...zato se i ne trudim da o nekom nešto zaključujem vreme će pokazati...
ako bar seljoberizam ne možemo pobediti pa dajmo učiniti nešto da bar sprečimo njegovo hyper brzo širenje u urbanim sredinama...i to je neki uspeh...jer majo veruj mi sve je lakše i lepše sa kulturom...;)

pa dobro..sta si zakljucio o meni iz mojih postova...
naravno da je sa kulturom sve lakse,ali kakav bi svet bio i bez nekulturnih..naravno u maloj mer i ane da svaki drugi bude nekulturan

o tebi sam zaključio da si još mlada da se upustiš u neke dublje rasprave, ali svakako imaš potencijala ...samo moj ti je savet da izgradjuješ sopstveno mišljene i ne dozvoli da niko utiče na njega...

malo nekulture je uvek dobro došlo, jer bez njih sve bi bilo monotono...:roll:

ne samo u bg-u vec svuda vlada to.....al ***....meni je najlepse kad je beer fest....mislim nije jso sasvim zavladao kic....pa zaista da se okupe neke velike dobre grupe rock pa ludnica bi bila(beer fest prosle god pa mislim jedan od najjacih definitivno....)i sad ce i na marakani onaj humanitarni cert....

Back