Seljoberizam

e sreca pa ti razlikujes sve pojmove......... :roll: kazes mi pre neko vece da ja nisam dorasla ovom pdf pa zato na pdf sabac pisem, a vidim zato da ti jesi............ :rotf: :rotf: :rotf:

Poslednja izmena:
majo ne nerviraj se....... vidis da napada svakog ko ne razmislja isto ili slicno kao on i ko ne slusa muziku koja je po njegovom ukusu.......... a mozda ni tvoji postovi kao i moji nisu dovoljno dubokoumni...... ;)

e a pazi ovo...
kod mene su stavili interfon da bi se vrata zakljuchavala da machke ne bi ulazile da se zgreju zimi... e sad... na bravi ima onako onaj jezichak koji se pomera gore dole i kada je gore onda moze da se otvori a kada je dole,onda je zakljuchano i treba ti kljuch ili se otvori preko interfona normalno...
neki debili ne mogu da skapiraju celu tu "mashineriju" i non stop kada zatvore vrata,okrenu onu kvaku bravu,sta je vec kao da zakljuchaju iznutra i svaki put kada mi neko zvoni na iterfon moram da silazim dole kao debil da im otvorim posto nece da se otvori jer su,jelte debili zakljuchali....
dal je moguce da su toliko glupi...uostalom sta zakljuchavaju u toku dana kao da neko jedva cheka da ih ukrade sa sve namestajem i ostalim stvarima... :roll:

To za bacanje djubreta je uzas..jednom sam stajala ispred zgrade,i samo sto sam usla u zgradu,kesa djubreta pala pored ulaza...taj neki primitivac cekao da udjem,da me ne bi pogodio svojim djubretom...:roll:

Meni se cini da je TranceAcid rekao neke pametne stvari.;) Slicno onome sto sam ja odavno pokusala da objasnim...

Al jasno je da se ti,kao oportunista, neces sloziti.

ja sam malu maju pokušao vratiti na temu, ali ona to neće da prihvati...i onda najlakše je vredjati...još jedan dokaz da ima puno ljudi sa manirima kojima je najbliži epitet sam naslov teme...

@ to za djubre je recimo užas koji sve veće razmere prima...mi smo složni samo u nekulturi...ako jedan baci kesu sa smećem kroz prozor i njihm još 90% će to uraditi...ali ako neko pokuša napraviti neku kulturnu manifestaciju ili slično biće ispljuvan u startu....eeeeee tužno zaista...

Poslednja izmena:
ja sam malu maju pokušao vratiti na temu, ali ona to neće da prihvati...i onda najlakše je vredjati...još jedan dokaz da ima puno ljudi sa manirima kojima je najbliži epitet sam naslov teme...

@ to za djubre je recimo užas koji sve veće razmere prima...mi smo složni samo u nekulturi...ako jedan baci kesu sa smećem kroz prozor i njihm još 90% će to uraditi...ali ako neko pokuša napraviti neku kulturnu manifestaciju ili slično biće ispljuvan u startu....eeeeee tužno zaista...

e trance,nemoj me ti molim te vracati na teme...ja ne procitah nigde da sam sam te vredjala...
da,u potpunosti se slazem sa tobom da ima puno ljudi sa takvim manirima

da,u potpunosti se slazem sa tobom da ima puno ljudi sa takvim manirima

@ majo pa ti ljudi i jesu moderna bolest svake iole urbane sredine i to nekoga zna užasno nervirati...evo mene prvog...to ti je ista tema koju sam ja otvorio u našem pdf...vidiš da i Beograd muči isti problem kao i nas i da ja nisam ništa loše mislio niti izigravao intelektualca kad sam u našem pdf-u to otvorio...

Back