micika_bg
Primećen član
- Poruka
- 880
e sreca pa ti razlikujes sve pojmove.........
kazes mi pre neko vece da ja nisam dorasla ovom pdf pa zato na pdf sabac pisem, a vidim zato da ti jesi............

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to izmedju vas dve se zove medjsobno šlihtanje...![]()
e bas si me slatko nasmejao...............
naravno da treba pa RAZLICITOSTI su pozeljne! ali kad su vec tu neka se ponasaju kao i svi
to izmedju vas dve se zove medjsobno šlihtanje...![]()
Ma mica to ti je ona fora..''sto da menjam svoje navike pod stare dane.zasto bi nesto novo naucio..nista mi ne fali ovako glupom''.
Meni se cini da je TranceAcid rekao neke pametne stvari.Slicno onome sto sam ja odavno pokusala da objasnim...
Al jasno je da se ti,kao oportunista, neces sloziti.
ja sam malu maju pokušao vratiti na temu, ali ona to neće da prihvati...i onda najlakše je vredjati...još jedan dokaz da ima puno ljudi sa manirima kojima je najbliži epitet sam naslov teme...
@ to za djubre je recimo užas koji sve veće razmere prima...mi smo složni samo u nekulturi...ako jedan baci kesu sa smećem kroz prozor i njihm još 90% će to uraditi...ali ako neko pokuša napraviti neku kulturnu manifestaciju ili slično biće ispljuvan u startu....eeeeee tužno zaista...
da,u potpunosti se slazem sa tobom da ima puno ljudi sa takvim manirima