Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
jel to nesto na racun mene i mog psa ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel' živimo u istoj zgradi i da li tvoj pacov pripada nekoj od gore nabrojanih rasa?jel to nesto na racun mene i mog psa ?![]()
[Забрањено је цепати огревни материјал у становима
Много је горе, него од кучића, и осетније, уосталом, кад неки дрипци, које, на жалост, зову људима,ne,ali ja imam psa koji se vozi liftom,doduse,samo u povratku iz setnje,ali ipak,ulazi u lift.....zato sam se osetila prozvanom
Ма, пусти га, он се стално трипује да прави неку поенту у својим постовима.pacov?
Ima li granice...Ko su ti ljudi?...Ovo moram da vam ispricam...
LM, krenem ti ja zrenjaninskim putem prema tamo i posle drugog skretanja za Borcu ostanem zblanut. Naime, majstor sa golfom se ukljucuje na zrenjaninac ali vidim nesto na anteni , u prvom trenutku pomislim da ide na svadbu pa je okacio cebence ili tako nesto...nije!
Covek je `ladno okacio dve kese djubreta na antenu i krenuo kolima do kontejnera! Kako je isti stao kod kontejnera, lagano ga zaobidjem i primetim da na haubi vozi jos par kesa djubreta. Znaci, ne one crne nego obicne najlonske sa vidljivim inventarom!
A ja sam mislio da je zivot reka...
Imam svedoke, ozbiljna zeno!verujem ti jer si liderov brat
ali je ovo stvarno za ne verovati
imam ja jednu....situaciju.....
Sad kad je padao sneg...
Vracala sam se sa psom iz setnje i spazim komsinicu koja isto kao i ja ide ka ulazu....medjutim ja sam bila bliza i prva sam usla u zgradu i ona ladno pozuri,samo sto nije potrcala i prestigne me na dva metra ispred lifta i uleti u lift i zalupi mi vrata ispred nosa bukvalno....
i ja kazem "bravo gospodjo,pa zar u vasim godinama tako da se ponasate" a ona krene da pravi neke face i odmahuje glavom i kaze "vodi kera posle"
....reko' pa ja sam prva stigla,kako se to ponasate sram vas bre bilo.....ona je samo progundjala nesto i lift je otisao..
A kad je moje kuche bilo malo stene,ta ista zenturaca nas je zamolila da dovedemo stene kod nje posto je taaako malo i slatko....i upisalo se na tepih,a ona kao nema veze,bas je slatka,jao kakva je dusa mala,bla bla bla
valjda je drma klimaks pa je prolupala...vecito nas zeza za lift..i kada smo sa psom i kada smo bez psa
A nijednom nismo ispali nekorektni prema njoj....ali nase strpljenje ima granice....mogu i ja da budem bezobrazna i da na 5 minuta stavim svoje vaspitanje pod tepih i napravim se blesava.
sve je dobro dok ne pustaju golupcice![]()
za mene je seljoberizam kad ljudi ujutro ne operu zube i onda smrdljaju po busu....uvek mi se tako neko nakači iza, 'oću da crknem.
sve je dobro dok ne pustaju golupcice![]()
Kad smo vec kod prostakluka da vam ispricam jednu od mojih prostackih osbina .
Ja imam naviku da posle rucka , dorucka , ili vecere , mrve istresam kroz prozor , kada pribiram . Dakle zadnji put , ja sam spremio klopu , bila je to klasicna potvrda svega ispravnog u gotovim jelima koja se mogu naci svuda pa i u maksiju . Pozvao sam devojku i ona se naravno obradovala jer sam ja nju zapravo pozvao na ruck i iznenadio je . kada sam sklanjao prljave tanjire sa tola dosao je taj trenutak kada sam stolnjak pun mrvica lepo itresao kroz prozor.
Nije to tako strasno , piomislicete , mrvice pojedu golubovi i tako . Ali fora je sto se ispod mog prozora , pet spratova ispod , nalazi ulaz u zgradu kroz koji svi prolaze. Tako se cesto moze dogoditi da slucajni prolaznik bude okupan mrvicama sa neba .
Mene zaista mrzi da onim bodljikavim valjkom pola sata valjam po stolnjaku . Da li neko zna neko bolje resenje ?
U busu puste Tihomira, a kad izađu na stanici puste i Zvonimira ....![]()
U busu puste Tihomira, a kad izađu na stanici puste i Zvonimira ....![]()
Koliko je Beograd degradiran i poseljacen proteklih 15 godina to je neverovatno.
Zvezde Granda na Tasu i na hiljade gledalaca.
Nema bolje od kroz prozor ... To kaže i moja komšinica iznad, sve istresa, ko da čeka da otvorim prozor ... Po meni je ok što se ugledaš na moju konu ...