Yahid
Primećen član
- Poruka
- 894
Bilo bi lepo jos da kazes da je i ona u tebi pa da ti zavidimo....hehehehe
Pa i jeste.
 Bila me zvala 4 puta, mislim da je jednom bilo čak sa njenog mobilnog telefona, a to je tamo jaaaako skupo, u Južnoj Koreji je dosta veliki standard. 3 puta je nazvala sa fixnog telefona, valjda neka kartica slična našoj Halo kartici, isto joj spržilo dosta kredita.
 Bila me zvala 4 puta, mislim da je jednom bilo čak sa njenog mobilnog telefona, a to je tamo jaaaako skupo, u Južnoj Koreji je dosta veliki standard. 3 puta je nazvala sa fixnog telefona, valjda neka kartica slična našoj Halo kartici, isto joj spržilo dosta kredita.  Družimo se tako, čujemo skoro svaki dan, divna cura.
 Družimo se tako, čujemo skoro svaki dan, divna cura.Nego, ako budu ona "sektaška" predavanja i setiš se mene - pošalji to ranije na pp, jer ja ovaj forum ne pratim redovno, samo kad mi dođe inspiracija.

Bez uvrede, naravno. Ti možeš da smatraš da imaš istinu i da si u istini, ali to može da bude samo tvoje mišljenje. Kada budeš imao i dela apostola, a ne samo nazovi veru, to je druga stvar. Za sada vas ne vidim kao misionare međ' hrvate, muslimane i još gore - albance? Di je taj Hristov nalog da učinite Njegovim učenicima sve narode? Možda su to neki pokušali silom, mačem i ognjem - pa im nije uspelo, ali bratac, to sigurno nije Hristov metod.
 Bez uvrede, naravno. Ti možeš da smatraš da imaš istinu i da si u istini, ali to može da bude samo tvoje mišljenje. Kada budeš imao i dela apostola, a ne samo nazovi veru, to je druga stvar. Za sada vas ne vidim kao misionare međ' hrvate, muslimane i još gore - albance? Di je taj Hristov nalog da učinite Njegovim učenicima sve narode? Možda su to neki pokušali silom, mačem i ognjem - pa im nije uspelo, ali bratac, to sigurno nije Hristov metod.