Сексуално (не)стидљиве жене

nisi u pravu.
ni za jednu tvrdnju koju si napisao.
Potvrda moje druge teze o bezrezervnoj solidarnosti medju zenama i “zavetu cutanja”. Ipak, smela si s uma da su i zene danas emancipovane, da je proslo vreme kada je zena bila predodredjena da kuva, pere, pegala, radja i podize decu. Nekada, ne tako davno, one su morale da peru noge muzevima. Sada su nova vremena. Zene su odavno zauzele vazna mesta u svim oblastima zivota, osim u policiji, vojsci i politici. Ali, i tu se vidi kraj muskoj dominaciji.

Drugo, nekada je bilo bordela skoro u svakoj desetoj ulici, pa su muzevi i momci imali gde da svrate da se iskazu, a sada toga nema. Imas, doduse, sponzoruse, ali to nije isto. Zena je usla u kolo, u zacarani krug, pa ozenjeni muskarac mora da racuna da ce krug da se zatvori i da ce se u tom krugu naci i njegova zena ili devojka. Ja tu ne vidim nista “nevitezovski” ili negospostveno. Ono sto je dozvoljeno muskarcu, mora biti pristupacno i zeni. Zar zene nisu ravnopravne s muskarcima? I zena ima dusu, i njoj rade hormoni, ima i duhovne i telesne potrebe koje muskarci, mislim na muzeve, cesto, ne mogu da zadovolje.

Zene u pravu ste, samo napred. Ako niste bolje, niste ni gore od muskaraca. I, verujte mi, nisu vam potrebni vitezovi zastitnici. Najcesce ti zastitnici imaju “zadnje” namere.:hvala::bye:

Ја као аутентични примјерак српског витеза, који тлачи, али и штити и уздиже жену, не могу да дозволим омаловажавање тако супериосне женске расе као што је српска :)
O "sticenju i uzdizanju" srpske zene, vidi moj post iznad. Zenskoj populacijo nisu potrebni srpski vitezovi, koji "stite" i, uzgred, tlace srpske zene, omalovazavaju i negiraju zensku umnost i sposobnost da se raznopravno nosi sa "svojim vitezovima".

O "sticenju i uzdizanju" srpske zene, vidi moj post iznad. Zenskoj populacijo nisu potrebni srpski vitezovi, koji "stite" i, uzgred, tlace srpske zene, omalovazavaju i negiraju zensku umnost i sposobnost da se raznopravno nosi sa "svojim vitezovima".

Hm, otkud na DorČolu nešovinistički nastrojen muški primerak? Ti ili si žensko ili navijaš za Partizan:lol:

Обећах. :)

Чега сте се стиделе у сексу, па се после ослободиле и почеле да упражњвате нестидљиво?
Има ли нечег чега се још увек стидите, а желеле бисте да радите?

П.С. Куварице стоп!

Па, како да ти кажем, стидела сам се свега, па се сад више не стидим ничега.

Само уживам :rumenka:

Е, стварно сам малограђанка.

Не стидим се да радим, а стидим се да причам о томе, фуј!

Нећу више ништа да ти кажем :kiss:

Back