Seksualno iskustvo

cekajte, je l pisemo o muzici kao uvodu u seks ili kao podlozi za seks?

meni nesto rezirano zvuci da pratim note u krevetu sa covekom, ali ok, mogu da shvatim da nadopunjuju atmosferu.
samo to, doduse.

dovatavanje na koncertu ili ples uz neke hot melodije koji obecava sobaljivanje u krevet kod kuce mi je isto tako razumljiv.

Najbolja muzika za seks je svaka ona koju mozak i telo prestanu da registruju u toku seksa, uz glasno pitanje na kraju svega, dok se u sklupčanom zagrljaju smiruju puls i dah, "A šta je ono malopre sviralo, nisam čula ništa".

meni nesto rezirano zvuci da pratim note u krveetu sa covekom, ali ok, mogu da shvatim da nadopunjuju atmosferu.
samo to, doduse.

dovatavanje na koncertu ili ples uz neke hot melodije koji obecava sobaljivanje u krevet kod kuce mi je isto tako razumljiv.
ja volim da mi svira. tiho, da ne odvlaci paznju, ali povecava mi smek. jbg, kad volom. muziku.:)

- - - - - - - - - -

Najbolja muzika za seks je svaka ona koju mozak i telo prestanu da registruju u toku seksa, uz glasno pitanje na kraju svega, dok se u sklupčanom zagrljaju smiruju puls i dah, "A šta je ono malopre sviralo, nisam čula ništa".
upravo tako, ako je svesno cujes nista od posla:zcepanje:

meni nesto rezirano zvuci da pratim note u krevetu sa covekom, ali ok, mogu da shvatim da nadopunjuju atmosferu.
samo to, doduse.

ma kad god cujem ovu pesmu meni seks sa voljenim bicem u glavi :rumenko:

Recimo da je muzika samo ugođaj koji se stvara u procesu realizacije predstave, raspoloženje koje vlada na pozornici uz zvuke koji daju šmek celokupnoj atmosferi.
Ne kao dominantan i preovlađujuć momenat.

Znate ono kad se konačno na kraju američkog filma ljube oni što su se ganjali sat i po a iza se čuje lelujava
Muzika da pojača efekat njiove ljubavi

izgleda da smo slobodnije kada je rec o muzici, postovi samo lete. :)
a ja radim ovim mojima resenja za godinsji, sad ste nasle da caskate.
bar jos uvek nema najavljenih dirty details, tacno bih se ubila da propustam i to.

dance-smiley10.gif

Back