86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja volim da mi svira. tiho, da ne odvlaci paznju, ali povecava mi smek. jbg, kad volom. muziku.cekajte, je l pisemo o muzici kao uvodu u seks ili kao podlozi za seks?
meni nesto rezirano zvuci da pratim note u krveetu sa covekom, ali ok, mogu da shvatim da nadopunjuju atmosferu.
samo to, doduse.
dovatavanje na koncertu ili ples uz neke hot melodije koji obecava sobaljivanje u krevet kod kuce mi je isto tako razumljiv.
upravo tako, ako je svesno cujes nista od poslaNajbolja muzika za seks je svaka ona koju mozak i telo prestanu da registruju u toku seksa, uz glasno pitanje na kraju svega, dok se u sklupčanom zagrljaju smiruju puls i dah, "A šta je ono malopre sviralo, nisam čula ništa".
cekajte, je l pisemo o muzici kao uvodu u seks ili kao podlozi za seks?
meni nesto rezirano zvuci da pratim note u krevetu sa covekom, ali ok, mogu da shvatim da nadopunjuju atmosferu.
samo to, doduse.
dovatavanje na koncertu ili ples uz neke hot melodije koji obecava sobaljivanje u krevet kod kuce mi je isto tako razumljiv.
jeste.ma kad god cujem ovu pesmu meni seks sa voljenim bicem u glavi![]()
ma kad god cujem ovu pesmu meni seks sa voljenim bicem u glavi![]()
Zamisli još da se i zapevuši u taktu muzike... doviđenja seks u tom slučajuja volim da mi svira. tiho, da ne odvlaci paznju, ali povecava mi smek. jbg, kad volom. muziku.
- - - - - - - - - -
upravo tako, ako je svesno cujes nista od posla![]()
Najbolja muzika za seks je svaka ona koju mozak i telo prestanu da registruju u toku seksa, uz glasno pitanje na kraju svega, dok se u sklupčanom zagrljaju smiruju puls i dah, "A šta je ono malopre sviralo, nisam čula ništa".
jeste.
ako slusas odredjenu muziku cesto prilikom sexa, cim je pustish prebacujes se na taj mod..![]()
ma ne, nista ti ja ne cujem tokom seksa osim njega, a ovu pesmu msm da cak ni u najavi seksa nisam slusala...eto nema logike sto me bas ona asocira na seks