Seksualno iskustvo

Da mi se samo ne spava ovoliko sada.

Nego Hvala Araonu za podršku ja vidim da je on sa dva posta rešio nedoumicu koju ja nisam uspela od prve strane

- - - - - - - - - -

Ljudi moji,
Nebo se otvorilo za bahanalije noćas.
To ćemo uz kaficu kad odemo na sex i grad jednom prilikom, nadam se uskoro.

- - - - - - - - - -

Ja nisam uspela nikad damski da svršim.
Ili svršim ili ne.

- - - - - - - - - -

dobro vejo, pricacemo kad prvi put pozelis nekog samo na osnovu onog sto pise..a da ga nikad ni videla nisi, ni onjusila..
onda cemo da zavrsimo ovu diskusiju, o tome ko hebe mozak ili vaginica:lol:

E ovo je moje životno iskustvo
Pisana reč, kao dašak čistog planinskog vazduha bez koga nisam mogla više da živim ni minut.

kod damskog svrsavanja, vidis da nikad nece uraditi sta treba..pa vodish sebe kao orgazmu, i dovedesh. posle 30 sek, kuvash kafu, slazes vesh ili sta vec
kod pravog svrsavanja, trudis se da ne svrsis sto duze..,jer ti zao da se lepota zavrsi.posle 15 min, jos ti drhte butine..
misim da cu ovaj post obrisati cim ga procitate:rumenko::lol:

Kako tebi zvuči?

Meni sjajno, dok god ima pozitive :)

- - - - - - - - - -

dzentlmensko svrsavanje :kpozdrav:

o bogo moj :D

Ima i toga, i to dosta, misliš da samo žene foliraju orgazme? :D

- - - - - - - - - -

kod damskog svrsavanja, vidis da nikad nece uraditi sta treba..pa vodish sebe kao orgazmu, i dovedesh. posle 30 sek, kuvash kafu, slazes vesh ili sta vec
kod pravog svrsavanja, trudis se da ne svrsis sto duze..,jer ti zao da se lepota zavrsi.posle 15 min, jos ti drhte butine..

Znači kad vidite da neka žena širi ili slaže veš, to je zeleno svetlo! :D

Klecaju junačka koljena junakinjo,aaaa?:hahaha:;)

...nisam siguran da bih sve to ponovio...:confused:

-papane, šta ti je Miša rekao? uvek je voleo da se hvališe zbog svojih procena.
-šta joj je ono na čelu, udarao si je klompom? cerekao se kao majmun.
-da li si je pitao zašto je oterala onog malog? mali je bio njen prethodni dečko, skroz fin i kulturan, jednom ga je Šomi i dovukao na piće kada ga je video da je čeka ispred. divljala je kada ga je ugledala sa nama u bašti, sve je odjekivalo, grad se umiri tamo negde posle jedan-dva. njeno radno vreme je bilo do ponoći ali skoro uvek je ostajala do jedan, dva, tri, dokle god ima gostiju. hbg. mali je morao da čeka. nisam je pitao zašto su raskinili, bilo mi je bzvz, a i zašto bih.
-budalo! nisam ništa hteo da mu kažem. mada džabe, uvek je sve znao.
-spas kao da je samo nebo poslalo. pojavila se njegova bivša, Marina. ne žena, devojka. prelepa žena, nosila je crnu traku oko vrata, retko kada sam to vidjao na nekoj ženi, u filmovima da ali uživo ne. polako sam kupio svoje pinkle i hteo da se sklonim. sedi, procedio je kroz zube. došla je da traži pare, direktno, bez okolišanja, nije uopšte obraćala pažnju što ja sedim tu, samo mi je jednom namignula. kreten je bio užasno grub prema njoj... ali joj je ipak rekao da dodje za dva dana. možda bih i ja bio grub da mi neko traži toliko, zajedno nismo imali toliko. ko ga hebe, morao sam da mu vratim lopticu:
-hbg, Šomi, mora neko i tebe da klepi. on je užasno bio halapljiv na novac... ali znao sam da mu ništa nije značio, kao ni meni, lako smo dolazili do njega i lako je nestajao, ne bih o tome više da pričam. Marina je dobila cifru koju je tražila, mogla je da kupi kuću u okolini bg-a... koliko sam čuo to je i uradila, nikada je više nisam video.
-ali zato sam Minu vidjao saki dan.
exali smo se kada god smo imali priliku, nebitno gde, od pijačne tezge na zelenom vencu pa do vrha beogradjanke. jednom je malo falilo da oskrnavimo svetu zemlju ali na svu sreću nismo. sada će neko odmah prišiti egzibicionizam, ma jok, bar ja to tada nisam tako shvatao, sada kad razmislim možda i jeste. mislim da nas niko nikada nije video, možda jednom i to iz kola koja su prošla pored nas. vremenom to postane normalno. postoji samo jedno mesto gde se nismo exali nikada, to je krevet, onaj gde smo spavali. jeste mi bilo malo čudno ali mi nije smetalo uopšte. na kraju sam i saznao zašto nismo, onaj 'mali' pre mene, imao je običaj da namešta krevet i zateže čaršav sat vremena. zato su i raskinuli jer ju je to izvodilo iz takta. slučajno mi je to i otkrila kada sam joj ja rekao za onu kvaku. kaže, ma kada mi se seksa ima da lupam glavu i u kvaku i u šta god hoćeš ali neću da čekam da se zateže čaršaf... do tog razgovora je došlo mesecima kasnije, u medjuvremenu sam pokušavao da je ponovo namontiram ispred kvake xx puta ali nikada nisam uspeo.

-sve u svemu: Mina je otputovala za australiju posle nekih deset meseci, bez rastanka, realno i nismo bili u nekoj vezi, drndali smo se kao zečevi ali ništa više od toga,
gazda je bankrotirao, došli su mu glave-para njegovi crnogorci, tada mi je i bilo jasno zašto je i njega Miša zvao 'kapitalac'... zborno mesto je propalo i cela ekipa se rasula. Mišu je ujeo zaraženi komarac, jedva je ostao živ. ne bi bilo u redu da nastrada od komarca, preživeo je sve aždaje bg-a, države i regiona, bilo bi stvarno bzvz. javi mi se retko uvek sa drugog moba.
a minon, minon trtlja po forumu godinama... ukazala mu se prilika da ovo izbaci iz sebe pa eto...

bzvz... biće kako mora...

- - - - - - - - - -

...lažem kao pas... bih...:rumenko:

...i zvinim se zbog texta i grešaka, nabacano je i mrzelo me da čitam...:(

...tabe bre, stvarno me namuči...:(

Tekst koji ste uneli je previše dugačak (16530 characters). Molim skratite ga na maksimalno 10000 karaktera.

...nemam pojma... pročitaću je večeras...:lol:

...ali hvala u svakom slučaju...:)

Tekst koji ste uneli.... je sasvim ok, ne muci se da citas, veruj na rec :lol:

Back