Seksualno iskustvo

...ovo prvo je totalno bezveze, slobodno preskočite... da ne zamarate okice...:confused:

-bilo je to vreme izmedju dva potopa. moj veliki prijatelj Miša i ja smo lizali viljamovku u debeloj ladovini bašte jednog poznatog restorana u samom centru grada. Miša je bio inače i moj guru, ne po pitanju sexa, o tome smo retko kada razgovarali, uglavnom me je podučavao plivanju tj. preživljavanju. Šomi je izgledao više nego reprezentativni primerak muškarca, žene ga uopšte nisu interesovale a one su za njim balavile. znam da je bio oženjen, ćerka mu je studirala ekonomiju, nju sam i upoznao jer je često dolazila po keš, nekoliko godina je živeo sa jednom veoma privlačnom gospodjom ali ništa više od toga nisam znao, jednostavno o tome nije govorio.

-elem, tog vrućeg popodneva situacija je bila nešto drugačija, moguće jer smo se već malo nacvrcali, a i glupo je bilo pričati o kešu jer smo već bili puni. to mu dodje npr. kao slobodan dan. bilo je pomalo dosadno pa sam zverao okolo, naravno u ženska doopeta. mislim da je baš bilo jedno dobro utegnuto u belim pantalonama, uhvatio je taj moj pogled.
-minonu, nemoj to da gledaš, nije to za tebe.
-molim? bio sam baš zbunjen.
-nije to za tebe zbog toga, toga i toga... veoma ozbiljno je obrazložio, video sam da se ne šali. kada je takav i ja sam izbegavao da se sprdam.
-pa dobro, šta je onda za mene? realno, nisam baš očekivao odgovor.
izgledalo je da će se tako i završiti, ućutao se, složio je neku facu koju sam retko imao priliku da vidim... hmm, stvarno nismo trebali da ljuštimo tu viljamovku po ovoj vrućini, pomislih. onda se kreten razdrao pored mog uveta:
-Mina, dodji časkom!
okrenuo sam se, u bašti nije bilo nikoga osim nas dvojice, na kraju bašte stajala su dva momka iz obezbedjenja i Mina. mislim da i unutra nije bilo nikoga, osim Šekija, konobar koji je držao taj deo restorana, zapravo to i nije bio klasičan restoran. Mina je radila u šanku dole u rupi, verovatno ni tamo nije bilo nikoga čim je bila napolju. prišla nam je.
-e ovo je za tebe, reče ovaj debilčina, nisam mogao da verujem.... Mina, aj nam napravi dve limunade ako ti nije teško, ubi ova vrućina.
gledala je upitno u mene a i ja zbunjeno u nju. ništa nije rekla, samo je otišla.spadala je u onu grupu 'ružnjikava a zgodna' neko bi je okarakterisao i kao 'solidnu' ili ništa posebno, sa njom sam bio sasvim ok ali na pristojnoj distanci, nije svidjalo što je stalno bila namrštena i ljuta, njenu duhovitost kvarila je ironija, mnogo ironije.
-zašto si to uradio, manijače? pokušavao sam kao da budem ljut.
-pa pitao si, to je za tebe...a i onaj Šeki nam ne bi napravio limunadu pa da mu platimo suvim zlatom... krenuo je da se kliberi kao budala.
-takva ti treba, drčna... to mu je bio najjači argument, nastavio je i dalje da obrazlaže svoje mišljenje raznoraznim glupostima.
-ćuti budalo više, evo stiže limunada... probao sam da ga ućutkam.
-Mina, da li bi iscedila minona kao taj limun? nastavljao je pred njom kao retardiran.
-ma išamarala bih vas obadvojicu... ali bi me gazda unapredio kod ovih debila u obezbedjenje.nisam imao mnogo izbora, morao sam i ja da se kliberim kao budala...
jbg, nije baš morala gazdu da pominje, stvorio se odmah posle toga u svom smešnom blindiranom džipu ispod nas... 'ajmo na ručak, dobacio je kroz otvoren prozor.
bili gladni ili ne to nije bilo bitno uopšte, gledao sam tužno onu limunadu, nisam stigao ni da je srknem... odredište je bilo avalica, a tamo se krlja kolenica, naravno.
dalje se ništa značajno nije dešavalo, vrebao sam samo zgodan trenutak da zapalim kući i izvrnem se u krevet.
-sutradan, pravac sa posla opet na zborno mesto, zapalio sam malo ranije. opet nije bilo žive duše, sačekao me je Šeki podignutih obrva:
-može limunadica? još je i pokazivao sa dva prsta veličinu čaše.
-more mrš bre... šta drugo da mu kažem, kod njega nije vredelo ništa ozbiljno da naručim, uvek donese šta on misli da treba. da ne ispadne da kukam nešto, obično i pogodi šta treba. brzo je stigla dupla kafa i vinjačić sa puno leda. svaka mu se dala više puta dnevno... ubrzo se pojavila i Mina sa kafom, sela je pored mene.
-gde ti je onaj?
-nemam pojma, idem s' posla.
-šta je ono juče bulaznio? jbg, morao sam sve da joj ispričam, šta drugo. preskočio sam samo da je drčna.
-pa u pravu je! sve sam očekivao da će reći samo to nisam, morao sam da progutam knedlu, verovatno sam se i zacrveneo, mozak je vitlao, šta reći sad.
-ma on je uvek u pravu, to je počelo užasno da me nervira, pa i da je u pravu, džaba mu.pokušao sam da se izbatrgam.
-zašto džaba? sad je već počela da mi unosi nervozu svojim pitanjima.
-pa ti imaš onog tvog finog dečkića... vidjao sam ga kako je čeka posle posla, morao sam to da potegnem, učinilo mi se kao jedini spas.
-nemam više!
-e, jbg, predajem se, šta sad. stvarno sam zabagovao.
-sad ništa... ali večeras me sačekaj oko šest, moram da izadjem ranije. to reče i ode...
zurio sam u onu praznu čašu od vinjaka, ajd što sam njega sabio nego sam i sav led izgutao izgleda. magijom se ispred mene stvorila druga čaša, puna.
-dupli vinjak, trebaće ti...Šeki, stoka, samo je čekao trenutak kada da mi tresne pod nos. imao sam vremena da lagano popijem piće, odem kući, ručam, tušnem se presvučem, sve što treba.

-šest sati, minon sredjen po ps-u, stajao je malo sa strane da ga ne snime one njegove barabe tamo.

Poslednja izmena:
zakljucak ti je sasvim ispravan da se G tacka nalazi uvek na pravom mestu.

...ja se potpuno slažem... koga zanima lokacija G tačke može i da pročita...:)

-ubrzo se pojavila, odmah me je videla i krenula prema meni. dugi i brzi koraci, kopala je nešto po torbekanji, izgleda da je nervozna. retko kada sam je vidjao u civilu a još manje na dnevnom svetlu.farmerke, majica, ravne cipele, valjda baletanke ili nešto slično, na poslu je uvek nosila crni minić, crnu košulju i štikletine. poznavao sam je nešto manje od tri godine, nikada je nisam ovako gledao, šta li se to promenilo.
-dobro je što si se sklonio!
-paaa... razmišljao sam šta da odgovorim. naravno da je bolje iz više razloga. nisam stigao ništa da kažem.
-požuri, šta se vučeš, zatvoriće mi radnje... dograbila me je ispod ruke i povukla. išli smo prema knezu.
-gde idemo?
-da kupim nešto!
-bolje bi bilo da više ne postavljam pitanja, ne bih da se preterano hvalim svojom inteligencijom ali to sam već nekako ukapirao. već su mi prolazile slike kroz glavu kako cupkam po radnjama, izlazim da pušim, vučem kesetine... nekako je valjda prirodno da proradi nervoza. posle b.zvezde smo skrenuli u balkansku kroz onaj prolaz, odmah tu negde smo i ušli u jedan butik.na svu sreću protutnjali smo kroz njega kao tajfun. sledeći, veliki i lep, nije prčvarnica kao što umeju da budu. izgleda da je poznavala ovu devojku što radi, ona joj je odmah donela jednu haljinu, sama je odabrala još dve. pridrži, rekla je, valjda sam zato i poveden u šoping, uzeo sam i otišli smo do kabina. uh, niti volim da tako džedžim ispred, niti da ulazim u te kabine zbog onog vonja, jedino što volim je da virim... ali trudio sam se da to ne radim.otvorila je kabinu i uzela jednu haljinu, nisam mogao a da ne pogledam, glp, došlo mi je da pobacam one haljine i utrčim u kabinu.prva haljina, bela sa hiljadu nekih cvetića, poprilično šarena, bez rukava, ni kratka, ni duga, savršeno joj je stajala, bio sam zabezeknut, jedino lepše od haljine joj je stajao osmeh, nikad nisam imao priliku da ga vidim. sledeća je isto bila prelepa haljina, takodje bela podloga sa nekim tamno, tamno ljubičastim aplikacijama, sitnim, i prošarana sivom nijansom. treća skroz crna, malo joj je više išla uz telo ili se to meni samo činilo.posle treće probe bio sam uvučen u kabinu, palo je prvo pipkanje. bio sam malo hendikepiran jer u jednoj ruci su bile one haljine. nismo preterivali da se razumemo.
odabrala je dve haljine, crna je otpala, valjda zbog uniforme sa posla. ponudio sam se da platim, usledilo je jedno veliko: NE! nisam mnogo ni insistirao, znao sam da ima para i za trideset haljina a ne za dve.meni i Miši je tih dana baš išlo, što se tiče kinte, a zanam da je deo išao i njoj. kada smo to obavili pozvao sam je da sednemo negde na piće,
usledilo je još jedno veliko ne... hbg. procenio sam da je najbolje da više ništa ne pitam, još jedno 'ne' moglo je biti kobno. rešio sam da lupetam gluposti, šta drugo!?
ni to nije bilo pametno, za svaku izrečenu glupost uštinula me je za moje malo koščato doope. to i nije bilo toliko strašno ali štipanje zadnje strane nadlaktice je izazivalo naviranje suza na oči... nemam pojma gde smo išli, nisam smeo ni da pitam, a i da sam pitao verovatno ne bih dobio odgovor... sa njom je uvek sve bilo kristalno jasno i bez pitanja. svratila je u prodavnicu, čekao sam ispred i pušio, šta drugo. odmah posle prodavnice ušli smo u prvi ulaz. usledio je nasrtaj, ovoga puta oboje smo bili hendikepirani, ona je nosila kese iz prodavnice a ja haljine. ne znam šta da vam kažem, tu mi se sećanje malo muti, znam samo da je bila borba. ušli smo jedva i nekako u lift, na željenom spratu nismo stigli ni da izadjemo, povukao nas je neko gore, baka sa štapom i kesom za djubre. onda smo svi opet išli dole. i svi sa kesama i štapovima smo bili pristojni.
napokon smo stigli na odredište, daleko od očiju.sada je bio red na mene da nasrnem, trebao mi je samo trenutak da osmotrim nepoznat teren. bili smo u maloj prostoriji, poprilično mračnoj, jedina svetlost je dolazila sa desne strane, vrata su bila otvorena, zaključih, dnevna soba i kuhinja zajedno, video sam šank koji ih razdvaja, ispred nas je bilo kupatilo, to sam zaključio na osnovu prekidača, treća vrata su verovatno vodila u spavaću sobu.nisam siguran ko je koga tu napao ali borba je bila bespoštedna.prvo sam pomislio da ćemo završiti u kupatilu... ali ne, kroz ta vrata nikako nismo mogli da prodjemo, pod nogama su mi šuškale kese, gazio sam pitaj q. šta... opet je nastupila ta amnezija.kada sam malkice došao sebi prvo sam primetio poluotvorena vrata, držala se ispred mene obema šakama za kvaku, povremeno je i čelom udarala i istu. proradio je neki sadistički nagon u meni... da udara malo jače... pa sam zapeo... što bi moj drug Dača rekao: tukla je glavom ko mlad ovnić u šljivu... sve se završilo a da se nismo makli iz tog dredsoblja, odmah posle toga je šmugnula u kupatilo, rekla je samo: uzmi jedi šta hoćeš. šta bre da jedem, jedva sam stajao na nogama, pitao sam samo: el mogu da se izvalim u krevet... može, rekla je i tu se završila komunikacija... pokupio sam sve one kese, klopu stavio na šank, haljine na fotelju, pokupio odeću i odneo u spavaću da bude blizu kreveta... pošto je dugo nije bilo ja sam i zaspao, hbg... kada je svanulo nisam ni primetio da sam se probudio sa osmehom, bila je pored mene na ivici kreveta... ruka je sama pošla da istražuje, ne bi bilo loše odraditi jedan zornjak... ali ne, skočila je iz kreveta kao oparena i šmugnula... mrzelo me je da ustajem iz kreveta pa sam se okrenuo na drugu stranu da odremam još malo. ponovo sam se probudio, nije je bilo, koliko li je sati, moram na posao... brzo, brzo, brzo, već sam kasnio, na svu sreću kupatilo je bilo slobodno... provirio sam u dnevnu, video je kako gleda čelo, izletelo mi je:
-šta to radiš?
-ma ništa, izašla mi je neka alergija.
-hmm, pa da, hoće alergija na kvaku. pomislih. bolje ti je ćuti minonu i beži na posao... tako je i bilo.
povratak sa posla je bio opet na uobičajeno mesto. Šomi je sedeo u bašti i alkoholisao se. kada sam mu prišao rekao je:
-pronašao si G tačku.
-šta to pričaš, čoveče? stvarno nisam ukapirao šta hoće da kaže. o svemu što se dogadjalo nisam mu rekao ni reč, ne verujem ni da je ona. nabacio je neki blentav kez i pokazao mi prstom na čelo, izgovorio je samo: cvrkuće!
qq, meni, nahebaću... ako on zna znaju svi, tražio sam je pogledom, nigde je nije bilo.
Šeki je već nosio skivi uz smešak, hteo sam da ga nabodem pesnicom!

Ah, a sada stvarno da li ste imali iskustva sa seansama van zidova vašeg intimnog ljubavnog gnezda?
U kolima, na klupi u parku, u liftu, na plaži, na krovu zgrade i ako jeste kakav je osećaj biti izložen riziku da neko može da te vidi ili krišom posmatra?
Da li biste ako niste do sada ukoliko vam se pruži prilika to uradili na nekom javnom mestu?
Da li biste u tom momemtu mislili o tome da je to kažnjivo ili biste se spontano prepustili uživanju bez zadrške?
Da li ste skloni egzibicionizmu ili ste povučena i mirna osoba koja svoj sexualni život poklanja jedino platformi koja se zove krevet?

...nisam siguran da bih sve to ponovio...:confused:

-papane, šta ti je Miša rekao? uvek je voleo da se hvališe zbog svojih procena.
-šta joj je ono na čelu, udarao si je klompom? cerekao se kao majmun.
-da li si je pitao zašto je oterala onog malog? mali je bio njen prethodni dečko, skroz fin i kulturan, jednom ga je Šomi i dovukao na piće kada ga je video da je čeka ispred. divljala je kada ga je ugledala sa nama u bašti, sve je odjekivalo, grad se umiri tamo negde posle jedan-dva. njeno radno vreme je bilo do ponoći ali skoro uvek je ostajala do jedan, dva, tri, dokle god ima gostiju. hbg. mali je morao da čeka. nisam je pitao zašto su raskinili, bilo mi je bzvz, a i zašto bih.
-budalo! nisam ništa hteo da mu kažem. mada džabe, uvek je sve znao.
-spas kao da je samo nebo poslalo. pojavila se njegova bivša, Marina. ne žena, devojka. prelepa žena, nosila je crnu traku oko vrata, retko kada sam to vidjao na nekoj ženi, u filmovima da ali uživo ne. polako sam kupio svoje pinkle i hteo da se sklonim. sedi, procedio je kroz zube. došla je da traži pare, direktno, bez okolišanja, nije uopšte obraćala pažnju što ja sedim tu, samo mi je jednom namignula. kreten je bio užasno grub prema njoj... ali joj je ipak rekao da dodje za dva dana. možda bih i ja bio grub da mi neko traži toliko, zajedno nismo imali toliko. ko ga hebe, morao sam da mu vratim lopticu:
-hbg, Šomi, mora neko i tebe da klepi. on je užasno bio halapljiv na novac... ali znao sam da mu ništa nije značio, kao ni meni, lako smo dolazili do njega i lako je nestajao, ne bih o tome više da pričam. Marina je dobila cifru koju je tražila, mogla je da kupi kuću u okolini bg-a... koliko sam čuo to je i uradila, nikada je više nisam video.
-ali zato sam Minu vidjao saki dan.
exali smo se kada god smo imali priliku, nebitno gde, od pijačne tezge na zelenom vencu pa do vrha beogradjanke. jednom je malo falilo da oskrnavimo svetu zemlju ali na svu sreću nismo. sada će neko odmah prišiti egzibicionizam, ma jok, bar ja to tada nisam tako shvatao, sada kad razmislim možda i jeste. mislim da nas niko nikada nije video, možda jednom i to iz kola koja su prošla pored nas. vremenom to postane normalno. postoji samo jedno mesto gde se nismo exali nikada, to je krevet, onaj gde smo spavali. jeste mi bilo malo čudno ali mi nije smetalo uopšte. na kraju sam i saznao zašto nismo, onaj 'mali' pre mene, imao je običaj da namešta krevet i zateže čaršav sat vremena. zato su i raskinuli jer ju je to izvodilo iz takta. slučajno mi je to i otkrila kada sam joj ja rekao za onu kvaku. kaže, ma kada mi se seksa ima da lupam glavu i u kvaku i u šta god hoćeš ali neću da čekam da se zateže čaršaf... do tog razgovora je došlo mesecima kasnije, u medjuvremenu sam pokušavao da je ponovo namontiram ispred kvake xx puta ali nikada nisam uspeo.

-sve u svemu: Mina je otputovala za australiju posle nekih deset meseci, bez rastanka, realno i nismo bili u nekoj vezi, drndali smo se kao zečevi ali ništa više od toga,
gazda je bankrotirao, došli su mu glave-para njegovi crnogorci, tada mi je i bilo jasno zašto je i njega Miša zvao 'kapitalac'... zborno mesto je propalo i cela ekipa se rasula. Mišu je ujeo zaraženi komarac, jedva je ostao živ. ne bi bilo u redu da nastrada od komarca, preživeo je sve aždaje bg-a, države i regiona, bilo bi stvarno bzvz. javi mi se retko uvek sa drugog moba.
a minon, minon trtlja po forumu godinama... ukazala mu se prilika da ovo izbaci iz sebe pa eto...

bzvz... biće kako mora...

- - - - - - - - - -

...lažem kao pas... bih...:rumenko:

...i zvinim se zbog texta i grešaka, nabacano je i mrzelo me da čitam...:(

...tabe bre, stvarno me namuči...:(

Tekst koji ste uneli je previše dugačak (16530 characters). Molim skratite ga na maksimalno 10000 karaktera.

Poslednja izmena:
Dobra priča Minone:)
Autentična.
Lična.
Hvala ti što si je podelio sa nama.:)

- - - - - - - - - -

Eto ti coveka. Nit covek nit zena. Fali se ko musko, a pise ko zensko. Minion el ti zezas? Ovo su BRE minimalni ZENSKA ISKUSTVA, ako ne racunas cvorugu kao iskustvo.:)
Ajd ti malo skrati jezik ako već nemaš ili nećeš da podeliš ništa sa nama.
Ili pođi na svoju temu pa tamo kritikuj one koji aktivno učestvuju u diskusiji.

vrlo dobro preneta atnosfera, dopada mi se prica:)

- - - - - - - - - -

a sto se tice varijacija na temu
sve ludorije pocinju od one prve-kad te neko uzme za ruku, a tebe kao da je udarila struja
taj naboj, ta energija..ona tezi da se ispolji..a sad dal ce u krevetu, pored krevta, u autu , na spomeniku ili negde trece, to je sasvim nebitno
adrenalin je potreban kad strast posustaje..znam ja to, bila u dugoj vezi, kad se stvari posle godina potrose..pa trayis neki drugi stimiluans, nesto da te digne, da pokrene one leptirice..
a to nesto moZe biti obicna igra, kao e sad se NE SMEMO krestai 10 dana..pa vec drugi dan BASH BI!!!
a moze biti trojka, cetvorka, sex na toboganui smrti, vijagre za zene, ili nesto deseto..
TVRDIM da je sve u glavi, i da nista van coveka ne moze da bude tako jak podsticaj kao ono u glavi..
igra je sve..ples, u dvoje..

vrlo dobro preneta atnosfera, dopada mi se prica:)

- - - - - - - - - -

a sto se tice varijacija na temu
sve ludorije pocinju od one prve-kad te neko uzme za ruku, a tebe kao da je udarila struja
taj naboj, ta energija..ona tezi da se ispolji..a sad dal ce u krevetu, pored krevta, u autu , na spomeniku ili negde trece, to je sasvim nebitno
adrenalin je potreban kad strast posustaje..znam ja to, bila u dugoj vezi, kad se stvari posle godina potrose..pa trayis neki drugi stimiluans, nesto da te digne, da pokrene one leptirice..
a to nesto moZe biti obicna igra, kao e sad se NE SMEMO krestai 10 dana..pa vec drugi dan BASH BI!!!
a moze biti trojka, cetvorka, sex na toboganui smrti, vijagre za zene, ili nesto deseto..
TVRDIM da je sve u glavi, i da nista van coveka ne moze da bude tako jak podsticaj kao ono u glavi..
igra je sve..ples, u dvoje..

Eto, i sada se opet vraćamo na početak ovog topika kada sam izviždana što sam javno rekla da je mozak najveći polni organ.
A na 51 strani zaključismo da je to istina.

da, ali
ima ono nemerljivo i sasvim iracionalno u sexu, a to je zelja. ili strast prema neko sasvim odredjenom.
zelju ne mozes da proizvedesh ni na koji nacin..mozes da se kresnes sa nekim jer ti treba sex..i da imash sve fizicke manifestacije zelje..da to cak izgleda sasvim ok..
ali onaj osecaj, kad gubish dah i vrti ti se u glavi ..to se nikad ni nikako ne moze isforsirati
pored tog elementa na koji se tesko moze uticati, postoje brojni drugi koji cine sex..iskustvo, vestina, igra, ili lepse receno..zaigravanje. kad se svesno prebacujes iz moda mame , zaposlene zene, ili kuvarice, u mod ljubavnice..dragoljub je vrlo lepo pisao o tome..to je toliko jednostavno, a toliko se ne znaju ti osnovni postulati..:)

Eto ti coveka. Nit covek nit zena. Fali se ko musko, a pise ko zensko. Minion el ti zezas? Ovo su BRE minimalni ZENSKA ISKUSTVA, ako ne racunas cvorugu kao iskustvo.:)

...nema sad lelekanja... nego nam lepo naspi po jednu ljutu...:rumenko:

...apsolutno se slažem... na pdf-u žene trebaju pisati samo žene, uljezi likvidacija... ako si na to mislio... ustvari nemam pojma šta si mislio...:(

Dobra priča Minone:)
Autentična.
Lična.
Hvala ti što si je podelio sa nama.:)

- - - - - - - - - -

Ajd ti malo skrati jezik ako već nemaš ili nećeš da podeliš ništa sa nama.
Ili pođi na svoju temu pa tamo kritikuj one koji aktivno učestvuju u diskusiji.

...vidim, zagospodarila si temom... lepo...:rumenko:

ja se i dalje ne slazem sa tim :)

ne u potpunosti, da budem precizna. ide iz glave utoliko sto nam je seks sa voljenom osobom kvalitetniji, sadrzajniji, ajde da kazem zbog predavanja. zbog spustanja zidova, zbog gubitka nekih inhibicija. sa druge strane,seks sa neznancem moze da bude isto tako uzbudljiv, a tesko da ide iz glave.
kad mozak mnogo prica, mislim da seks malo zacuti :)
rekla bih da ***** svog dragog volim, obozavam i postujem vaginom, ne mozgom. obzirom da smo misaona/mislena bica, slazem se da je mozak suveren, poglavar.ali nemojmo zanemariti telo.
najobicniju telesnu pozudu.
koja vodi do najbolje ebacine. ******* sad kad moram da lajem ovuda od rane zore..zato se i ebem bas sa njim, a ne nekim drugim. zbog njegovog mirisa, njegovog ukusa, dodira, fleseva u glavi kad se prisetim nocasnjeg seksa.a volim ga, izmedju ostalog i zbog toga. mozgom.i srcem.
kompleksno je ovo mozgovno pitanje, a ja bacam recenice i znam da zvucim konfuzno i nerazumljivo,ali eto.tako ja nesto ovih dana mislim, pa mislim..:)

Poslednja izmena:
ono, htedoh reci tj napisah da se ne slazem sa sa tim da apsolutno sve ide iz mozga, ali dokja pustim post, minon vec trazio ljutu, a i koto malo zasecerila, a ti vitsi mlati ovuda o razlozima zbog kojih se poebemo sa nekim.bas tim nekim.

pazi, ja ni jednom nisam pomenula ljubav. to je nesto drugo, jedna sasvim druga dimenzija
pomenula sam zelju, a zelja , dizvinesh, uvek ide iz glave..jer u glavi je cenar koji registruje da je tak miris miris tvog muzjaka..:mrgreen:
da je vaginica ta koja diktira, mogla bi se podjednako uzbudljivo hebati sa svakim..a ne mozes. znaci, dok ti ne klikne, moza ona da zvizdi koliko oce..
mozda je termin mozak problematican..ne mislim ja na svesne misaone procese, nego na nesto neuhvatljivo...cesto podsvesno.

- - - - - - - - - -

...el si još ljuta na minona...?:cry: :cmok:
jok..kad sam videla kako ti je sijalo sunce, sve mi bilo jasno:lol::ok:
dace bog, leto je tek pocelo..:heart:

e vidi, kao kao dupla devica imam taj problem dami mozak uvek radi..i kad spavam hebo sliku svoju.
ne radi jedino kad se sexam..ili, ne radi svesno..:)
ma znala sam da cemo se na nekoj tacki naci:heart:

dobro vejo, pricacemo kad prvi put pozelis nekog samo na osnovu onog sto pise..a da ga nikad ni videla nisi, ni onjusila..
onda cemo da zavrsimo ovu diskusiju, o tome ko hebe mozak ili vaginica:lol:

zvucalo bi drugacije da mogu da kazem sta mislim, a ne da kucam o tome i uopste nisam sigurna, bez zezanja, da sam razumljiva.
a to oko nanjusivanja, nismo deca, koto.mogu ja da ga pozelim na osnovu napisanog sto puta i da se eventualno nalozim na sliku jos hiljadu, ali ako, kad ga vidim, vaginica ne kaze 'pa gde si ti meni, kitonjo :mrgreen: ", moze mozak da svira u trsku.

Back