Seksualno iskustvo

Anegdote su smešne priče, nemaju mnogo dodirnih tačaka sa perverzijama.
Uostalom kad si preživela Anđelka možeš i nekoliko sočnih pričica, jer u konačnom temu si sama zadala.
Šta si htela da pričamo o štrikanju đempera za muževe, i o bodovima klot i frket:strika::strika:

- - - - - - - - - -

Jao :p
nije smesno bas je bolelo :sad2:

- - - - - - - - - -

:aha:

- - - - - - - - - -

nema veze delikatne price, al brate tolike bradavice....:lol:

- - - - - - - - - -

sisa ko ladno oruzje. :zcepanje:

pa jeste, niakd vece nisam video ni na slikama

jel vas muskarce pogadja kada vam se za ego kaze da je djokica. msm, ja stvar nazovem pravim imenom. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ja sma videla velike bradavice u onim filmicima, ali bas tolike..

pa dobro da bi se shvatilo, al stvarno su velike bile, pazi ja sam masinski tehnicar, tako da su po mojoj proceni, a cenim takve stvari odlicno imale 2 cm

jel bi tebe ko nadarenu nadposecnu osobu pogadjalo da ti neko kaze da imas IQ ispod 100?

u stavri pitanje je bilo dal volimo iskusne ili manje iskusne. ja se izrazila da volim vise iskusne. neiskustvo me odbija.

- - - - - - - - - -

pa dobro da bi se shvatilo, al stvarno su velike bile, pazi ja sam masinski tehnicar, tako da su po mojoj proceni, a cenim takve stvari odlicno imale 2 cm

jel bi tebe ko nadarenu nadposecnu osobu pogadjalo da ti neko kaze da imas IQ ispod 100?

ovo drugo nesto na konto poredjenja sa djokicom....

sto djokica a ne djoka?

rece mi jedan bivsi dvano - nije to djokica, to je qurcina...posle smo se smejali. :lol:

a i on je imao vodoliju na vrhu 8 kuce...moguce da je od toga drugacije skontao i prihvatio. ima taj horoskop istine..e i sto rece freja dal mozemo o kantu posle sexa. sa njim sam umela posle da bistrim politiku. :zcepanje: a tu je i merkur u konjukciji pa me lozi i igra reci.

rece mi jedan bivsi dvano - nije to djokica, to je qurcina...posle smo se smejali. :lol:

a i on je imao vodoliju na vrhu 8 kuce...mogu da je od toga drugacije skontao i prihvatio. ima taj horoskop istine..e i sto rece freja dal mozemo o kantu posle sexa. sa njim sam umela posle da bistrim politiku. :zcepanje: a tu je i merkur u konjukciji pa me lozi i igra reci.

nista tebe ja osim prve recenice ne razumem

Lepo vam je rekla Vitsi ne preterujte sa natalnim kartama a vi navalili ko besni, škorpija ovo vodolija ono.
Ajde malo da pričamo o sexualnom iskustvu za promenu.
Da li je neko spreman da ispriča neku seksualnu anegdotu?

...kakvu anegdotu bwe...stvarno mislite da ce neko doci i iz duse napisati kakve sve prljavstine radi u krevetu...sve moje vode iz natala bi se kladile da nece:)

pa to bi ti ja isto reko

pa neki ljudi mogu da se zaebavaju, neke vise pogadja.

a ova tema bi komotno mogla da se poveze sa onom idolopoklonstvo. :lol:

- - - - - - - - - -

...kakvu anegdotu bwe...stvarno mislite da ce neko doci i iz duse napisati kakve sve prljavstine radi u krevetu...sve moje vode iz natala bi se kladile da nece:)

sta mislis jel ce me upropasti tranzitni saturn u kvadratu sa natalnom venerom i to ce jos biti aplikacija na jedna stepen u solaru za 2016/17?

a i on je imao vodoliju na vrhu 8 kuce...moguce da je od toga drugacije skontao i prihvatio. ima taj horoskop istine..e i sto rece freja dal mozemo o kantu posle sexa. sa njim sam umela posle da bistrim politiku. :zcepanje: a tu je i merkur u konjukciji pa me lozi i igra reci.

Freya da ti kaze...tebi odgovara neki intelektualni, stariji, brbljivi "bezobraznik" na polozaju...mora da ti laska umu i moras ti negde njemu da se divis...a posle neka bude da freya nema pojma:lol:

Back