Cvetna
Poznat
- Poruka
- 9.335
Je li ti to na moj račun, tetris hoterko?bb ko ti je ova fuksa???
Sram te bilo, mene poštenu peglačicu si našao da nazivaš fuksom

@SL
Nađoh se nehotice u nekoj Adult sobi, ne znam kako da izađem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li ti to na moj račun, tetris hoterko?bb ko ti je ova fuksa???

Žene
Jel vam draže da ima bogato seksualno iskustvo (znači dosta zena i dosta seksa on imade ) ili su vam draži muškarci sa manje seksualnog iskustva ?
@SL

Je li ti to na moj račun, tetris hoterko?
Sram te bilo, mene poštenu peglačicu si našao da nazivaš fuksom
@SL

unesite u SL pretrazivac i kliknite Enter
   unesite u SL pretrazivac i kliknite Enter 
Realno nije mi brate do toga. Misim ono ebiga, kad oću da oneobičim seks ostanem u čarapama. Dotle maksimalno dobacim.ok evo vam sex destinacije http://maps.secondlife.com/secondlife/Sexy Bay/88/98/50unesite u SL pretrazivac i kliknite Enter

Nije ovo za mene.
Ušla sam sva ustreptala i puna očekivanja, odabrala sexy outfit, podigla kosu da pokažem svim učesnicima SL-a putenu belinu svog vrata i pustila jedan čuperak da nehajno visi i decentno ukaže na moju vrcavu i zločestu strasTnu prirodu. Odabrala sam i tu neku sexy sobu... mislim, otkud oni znaju da sam ja u stvari tamo neka peglačica; ja sam bre sexy ženska, vatrena crvenokosa, spremna i željna novih avantura, i to odmah i sad!
Ali avaj... niko mi nije prišao.
Ne samo da mi niko nije prišao, već me nije ništa ni pitao, makar izdaleka.
Ma ni pogledao.
Hebeš ti taj virtual sex.
 Meni je trebao ceo dan da napravim avatar sredim se da naucim kontrole
     Meni je trebao ceo dan da napravim avatar sredim se da naucim kontrole  + da nadjes odecu
  + da nadjes odecu  

Realno nije mi brate do toga. Misim ono ebiga, kad oću da oneobičim seks ostanem u čarapama. Dotle maksimalno dobacim.

Nemam ja toliko vremena da se ceo dan bakćem učenjem kako ću se virtuelno seksatiI sve to za 10 min ?Meni je trebao ceo dan da napravim avatar sredim se da naucim kontrole
+ da nadjes odecu

Zezas me

Realno nije mi brate do toga. Misim ono ebiga, kad oću da oneobičim seks ostanem u čarapama. Dotle maksimalno dobacim.
Ma u redu je, saglasan.Ma dobro nije Cyber za svakoga
 Nego, jel raniš ti njih mladom janjetinom tamo pre nego što ih ebeš? Jel ih šopiš po guzovima da pršti, da ono ostane crvenih četir prsta i palac dopola? Jel pljuneš da prostiš da se cedi međ polutkama dok im ga mećeš?
 Nego, jel raniš ti njih mladom janjetinom tamo pre nego što ih ebeš? Jel ih šopiš po guzovima da pršti, da ono ostane crvenih četir prsta i palac dopola? Jel pljuneš da prostiš da se cedi međ polutkama dok im ga mećeš? 
Pa ne, nije da se pravdam, al rekoh da sam jedan dingospo, ono seriozno sfatam tu neki kopulaciju, persiram i to, poznajem bon-ton, pa se otud pomalo opustim, kolko je prihvatljivo.Eto, a ja obrnuto.
Nemam ja toliko vremena da se ceo dan bakćem učenjem kako ću se virtuelno seksati

to svako radi prvi put
   to svako radi prvi put  
     mnogo se neckate
 mnogo se neckate 

Čini mi se da je pitanje bilo upućeno ženama, kad ono sve sami znalci muškog roda.
Mogu ja prva da se upišem sa svojim ženskim odgovorom i biće veoma ličan što ne znači da je i stav većine takav.
Ja volim iskusnog muškarca. Onog koji zna da kad kažem ne to znači da.
Jer, sve što je do tada probao mora da mu je već dosadilo. Turi vadi i nije neki seksualni podvig.
Ako te neko prvo pohebe u mentalni sklop taj je zaslužio da ga pustiš i u međunožje. A tamo tako pohebana u glavu možeš samo da očekuješ apsolutnu kapitulaciju i vrhunski užitak

Kad budes spremnato svako radi prvi put

Ybg forumashice morao sam da vas ispalimmnogo se neckate

Brate ja sam skroz mentalan.brate Juliane,
ja sam skroman i bezprohtevan;
malo mentalnog i...meni dosta

), ondaK ces i golf savladati
), ondaK ces i golf savladati

Vrlo rado, javi se brate, pre svega da se vidimo, a tek uzgred da isprobam da šamaram lopticu da se oprobam i tim iskustvom. Zaista će mi biti plezir.ako igras bilijar (dobro), ondaK ces i golf savladati
mnogo lakse izgleda nego sto jeste
u avgustu sam tu
ako hoces, mozemo na Adi...pokusati
nadam se da ce ove godine malo politi vodom,
da ne bude kao da udaras u beton

a jel sam mozes da biras sare na tepihu,il to dobijes gotovo?
 ne clanovi
  ne clanovi  mozes da kupis svoju kucu i da je uredis kako ti zelis ali se placa
   mozes da kupis svoju kucu i da je uredis kako ti zelis ali se placa