Seksualno iskustvo

dobro, pitam kako, uplatis kes na nekom kontu i onda igras ili cime placas?

- - - - - - - - - -

ebale te skracenice sta je CC?

Credit Card :lol:

Kada se registrujes na Sajt SL onda uneses broj tvoje CC i kupis L$ sa kojim placas sex :aha:

Onda instaliras Client ili softver SL na PC i Logujes se :)

Zatim potrazis neki dobar Hot avatar :per: kupis ili mozes Free da nadjes na Freebie Galaxy :lol: i slicnim besplatnim radnjama na SL :)

Onda odaberes destinaciju i zezas se :lol:

Ako zelis lepsi penis moras ga kupiti :rotf:

Credit Card :lol:

Kada se registrujes na Sajt SL onda uneses broj tvoje CC i kupis L$ sa kojim placas sex :aha:

Onda instaliras Client ili softver SL na PC i Logujes se :)

Zatim potrazis neki dobar Hot avatar :per: kupis ili mozes Free da nadjes na Freebie Galaxy :lol: i slicnim besplatnim radnjama na SL :)

Onda odaberes destinaciju i zezas se :lol:

Ako zelis lepsi penis moras ga kupiti :rotf:
Tu vise posla nego uzivo da hebes

Da, ali kad si napaljena vredi masturbirati na SL :aha: :lol:

One tamo su ovisnice koliko im je dobro :zper:

Ne mozes da ocekujes na SL, RL sex :)

Sta te radi bb ? :rumenko:

Pa rekla sam ti šta me jedino sada radi. Tetris.
...i to ono kad čekam i čekam i konačno kad dočekam dugačku da padne i popuni rupu u onoj sočnoj šarenoj masi koja se nagomilala vrednim radom mojih prstića mmm...

Pa rekla sam ti šta me jedino sada radi. Tetris.
...i to ono kad čekam i čekam i konačno kad dočekam dugačku da padne i popuni rupu u onoj sočnoj šarenoj masi koja se nagomilala vrednim radom mojih prstića mmm...

mmmmm i zeljno iscekujes onaj pravi :per: dugacak pravougaonik da se zarije u tvoj nektar :rumenka: i razbije te :zper: :rotf:

Ima sada u pozadini cujes zvuke sexa kako ona jeca stenje i govori oh bb yess bb mmm :zper:

i njega kako dahce i stenjee ahhhhh fk yes bb mmmm ohhhh :per:

Meni dosadi RL sex pa odem tamo :aha:

Back