Seksualno iskustvo

Ima tako iskusnih muskaraca za primer.

Nisam imala prilike da ustanovljavam iskustvo vlasnika posta a nemam ni namere, tek na osnovu pojedinih reakcija i onog što je bio moj osećaj posle pročitanih redova stigoh do zaključka šta se ženama sviđa, a to i nije daleko od onog o čemu sam pisala na prethodnim stranama.

- - - - - - - - - -

svaki put usavrsam tehnike :lol: i postajem jos iskusniji :aha:

- - - - - - - - - -

otkrivam nove poze i trudim se da nju zadovoljim sto bolje i da uziva sto vise i duze :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

neke su prosto zagorele ili nimfe i ne zele iskustvo samo :zper: da je u njoj non stop neki Biggest :mrgreen:

Malo samopromocije nije nikad na odmet.

Ja sam se malkice i napalla:rumenka:
:lol:

Ja mudro šutim i crvenim u sebi :p
To je zato što ste vi jedan dinarski tip žene tih nekih jednostavnih ali konkretnih prohteva. Nema tu ovo ono, prepeličiji jezici u sosu od brusnice i maline sa šampanjcem. Kad oćeš da jedeš naručiš kilu janjetine, litru belog i sifon sode. To je bre obrok. :heart:

mism necemo napominjati da za tu konkretnu pozu treba i odgovarajuce orudje..:cistinaocare:
Pa ček, zar pre nekoliko nedelja ne zaključismo da - ''verovao ili ne, veličina nema uticaja, bitna je ta neka duhovna konekcija, ona obavlja sav posao'' - parafraziram.

pa jel ono na stolu i stolici vise nije moderno?:(
Pa moderno je. Misim moderno je među vama mladima. Ovi što smo se umorili preferiramo krevetac. Misim to su svejedno varijacije koje izvodiš u krevecu. Na stolici ti je ono kad dodžeš ozgo, to ti je isto ko kad se malo podignem i stavim te u krilo, ili sednem na ivicu kreveta, jedino što je malo mekše pod dupetom i mogu opet da se zavalim ako si mi kabasta u rukama. Misim ne tebe, nego tako opisujem.

A na stolu ti je opet ili varijanta misionara, ili sa suprotne strane dabome zguza, tojes američki rečeno varijanta dogi stajla, ili, da ponovo upotrebim rečnik mog kraja, to se zove ''sedmica'', misim po izgledu te cifre.
Mada se kad se nađemo u toj situaciji ne izražavamo šifrom nego kolokvijalno kažemo ''dodži da te prelomim preko ruke ko vazdušaru''.
Ili kao dvocevku, sve zavisi kakve su namere opštenja u tom trenutku, ako me razumeš.
Naravno, sličnost sa klasičnim ''doži mi zguza'' se ogleda u deskripciji, vlažnim palčevima, šamaranju bulje, a upotpunio bih izrazom ''saću te napunim dijabolom''.
Može tako da se govori, a može i da se persira. Lično volim da persiram. Cenim to neko uvažavanje i seriozan pristup seksu. Ne volim da se smejem i zaebavam.

zamisljam ove moje 50+ kako bi reagovali da sa koga pitala a koliko si ih imao do sad..:mrgreen:
stvarno decaci, jel brojite?:aha:
Ne, zaista ne znam. Ne želim da znam. Moje ljubavnice nisu brojevi, one su jedinstvene i svaka je ostavila pečat u mom životu.
Misim tako sam to racionalizovao.

Nisam imala prilike da ustanovljavam iskustvo vlasnika posta a nemam ni namere, tek na osnovu pojedinih reakcija i onog što je bio moj osećaj posle pročitanih redova stigoh do zaključka šta se ženama sviđa, a to i nije daleko od onog o čemu sam pisala na prethodnim stranama.
Vlasnik posta ispade grbav i bez ikakve šanse za snošku, a realno bez potrebe za objašnjenjem i distanciranjem, ko da si se zbog nečeg i nešto opravdavala. Da sam se makar nešto trpo i nudio pa ajd.:)

To je zato što ste vi jedan dinarski tip žene tih nekih jednostavnih ali konkretnih prohteva. Nema tu ovo ono, prepeličiji jezici u sosu od brusnice i maline sa šampanjcem. Kad oćeš da jedeš naručiš kilu janjetine, litru belog i sifon sode. To je bre obrok. :heart:

Pa ček, zar pre nekoliko nedelja ne zaključismo da - ''verovao ili ne, veličina nema uticaja, bitna je ta neka duhovna konekcija, ona obavlja sav posao'' - parafraziram.

Pa moderno je. Misim moderno je među vama mladima. Ovi što smo se umorili preferiramo krevetac. Misim to su svejedno varijacije koje izvodiš u krevecu. Na stolici ti je ono kad dodžeš ozgo, to ti je isto ko kad se malo podignem i stavim te u krilo, ili sednem na ivicu kreveta, jedino što je malo mekše pod dupetom i mogu opet da se zavalim ako si mi kabasta u rukama. Misim ne tebe, nego tako opisujem.

A na stolu ti je opet ili varijanta misionara, ili sa suprotne strane dabome zguza, tojes američki rečeno varijanta dogi stajla, ili, da ponovo upotrebim rečnik mog kraja, to se zove ''sedmica'', misim po izgledu te cifre.
Mada se kad se nađemo u toj situaciji ne izražavamo šifrom nego kolokvijalno kažemo ''dodži da te prelomim preko ruke ko vazdušaru''.
Ili kao dvocevku, sve zavisi kakve su namere opštenja u tom trenutku, ako me razumeš.
Naravno, sličnost sa klasičnim ''doži mi zguza'' se ogleda u deskripciji, vlažnim palčevima, šamaranju bulje, a upotpunio bih izrazom ''saću te napunim dijabolom''.
Može tako da se govori, a može i da se persira. Lično volim da persiram. Cenim to neko uvažavanje i seriozan pristup seksu. Ne volim da se smejem i zaebavam.

Oplakah:rotf:

Mislm...i dalje napaljena, oplakah: ))
podvojila su mi se osećanja...plašim se da bih od silnog uzbudzenja ali pod uticajem ove živopisne deskripcije prasnula od smeha u presudnom momentu :lol:

Ali nikad se ne zna...volim ja taj narodski drti tok prilikom kohabitacije:heart: : ))

Poslednja izmena:
ebo te...dobro rece nisam mislio na tebe
inace i ja umem da se zacerekam,da se odmah ogradim

sto se tj kad se zasmejes? u toku seksa? :)

ja se nesto ne secam da se smejem, eventualno se rasplacem ko kisa, ali to posle.

i pohvale korisniku Julianu za opis, tacno kao da sam virila kroz kljucaonicu, tako se osecam citajuci postove.ubacivanje vlaznih palceva u pricu je apsolutni pogodak.

sto se tj kad se zasmejes? u toku seksa? :)

ja se nesto ne secam da se smejem, eventualno se rasplacem ko kisa, ali to posle.

i pohvale korisniku Julianu za opis, tacno kao da sam virila kroz kljucaonicu, tako se osecam citajuci postove.ubacivanje vlaznih palceva u pricu je apsolutni pogodak.

a pa to plakanje je bilo dok sam bila mlada.tacno se secam uzasa momaka koji su to iskustvo prosli prvi put samnom.takoreci im je preselo:lol:
ali mislim da mi je to dok nisam naucila da se cela predam,da izadjem iz nekih ustaljenih normi
a sta su ti vlazni palcevi?
mislim nikad ne bih pitala onog sa kojim ne pricam,al mogu tebe :p

sad se osecam kao treca najbolaj drugarica, kad se one prve dve posvadjaju, pa ja prenosim poruke :D

cekaj, prvo suze, kod mene su dosle tek kad sam se opustila i naucila da se prepustim.nije to nista dramaticno, niti se stalno desava, jednostavne postorgazmicne suze, volim ih :aha:

ako bih sebi dala slobodu da ti protumacim to oko palceva, rekla bih da misli na razdvajanje zenskog dupeta pomocu istih, radi bolje penetracije u dodzi mi zguza pozi li prosto- posmatranja. a vlazni su zato sto su pre toga bili upotrebljeni za speleolosko istrazivanje vagine partnerke.
takop bih ja rekla, e sad, mozda sam omasila.

.:)
postovani julijane
molila bih da ne izvrcete moje iskaze.
nikad nisam rekla da duhovna konekcija zavrsava sav posao, ali da, vrlo je bitna za dobar sex.
velike pise i i ne tako velike pise imaju svaka svoju omiljenu pozu..i dok velika pisa dominira u pozi s boka, ima problem kad bi da mu ga malo da po danfu u pozi dodjes mi s guza, jer ulazi preduboko..dok je to za ne tako veliku pisu pun zgoditak

ko voli i ume da se hebe, on ce se snaci..narocito, ako je sve drugo potaman: miris i ukus, i vec pomenuta duhovna konekcija..:p

Znaš kako... od silnih brusnica, malina i ostalog bobičastog voća, čovek na kraju ostane gladan i još željniji svega.
Tako da... daj janjetine (dobro, u mom slučaju može i sladoled, ali radi dramatičnosti scene neka ostane janjetina), daj seno, daj čvrste i jake muške šake, daj da me zgrabi, daj pljas po dupetu, daj još jedan pljas po dupetu, daj da me stegne za bokove i daj sendvič posle.

Desert u vidu malina i ostalih sitnarija može, ali tek posle glavnog jela.

tacno vise necu da ulaizm na temu,a divni su vam i obogacujuci postovi, bez ironije.

ubi me to sto vizualizujem sve sto procitam, pa mi sad previse tih pljas momenata.tacno zamisljam kako se u nekom trenutku okrecem, pa razvucem i ja njega iza usiju,ono, koga ces ti da pljaskas, oca ti ocinjeg. os da sad vidis kako Musa dere jarca, m?

tako ja sad vidim taj neki seks :(

Znaš kako... od silnih brusnica, malina i ostalog bobičastog voća, čovek na kraju ostane gladan i još željniji svega.
Tako da... daj janjetine (dobro, u mom slučaju može i sladoled, ali radi dramatičnosti scene neka ostane janjetina), daj seno, daj čvrste i jake muške šake, daj da me zgrabi, daj pljas po dupetu, daj još jedan pljas po dupetu, daj da me stegne za bokove i daj sendvič posle.

Desert u vidu malina i ostalih sitnarija može, ali tek posle glavnog jela.

:zcepanje: za post

:zcepanje:i za musu

Jbt.sad Vučić obecava penzionerima kule i gradove da bi glasali za njega,pa ovo je da pukneš
290.gif

Ono, desi se da nekom tokom seksa izleti jedan kvant vazduha iz neke od telesnih komora. To se sve zabašuri nakašljavanjem, uzdahom, pljesom ili se jednostavno izignoriše...
Ali izletanje Vučića je krajnja nepristojnost, ogadnost i zabrinjavajući simptom.

Back