E daaa, bicu sva plava, i dolje i gore... Sigurno ce mu se to svidjeti... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa ako imas 20 dina normalno je da imas brz metabolizam,ali cuvaj se,jer posle 25,telo npr.vise ne luci amino kiseline tako da ces sve morati da radis sama,a ako sad ne stvoris naviku mozes da se oprostis sa linijom,uvek misli unapred.Nina_20:Sveki duso,sad mi je jasno koji je tvoj psiholoski problemcic-ustvari ti imas 30 kg viska,zato ti ne izbijas iz kuce nego zayebavas ovde po forumu.
Dusica moja,ja imam savrsen metabolizam,sta god pojedem protrci kroz mene,tako da mi je linija.... e necu da se hvalim,ipak si za to hvaljenje i potrebu za divljenjem zaduzen ti...
No,hvala na savetu,imam par drugarica koje imaju koju kilicu viska,pa cu ima preporuciti ovaj rezim
cmokili
neuskladjen si.... ovde pishesh jedno.... na drugom mestu drugo.... protivurechish sam sebi.... i shta ja posle da mislim o tebi???Svevlad:Nisam se ni nadao nečem boljeg od ovoga. Naime, ti ionako ne bi želela da me sretneš, zar ne... odnosno da ja sretnem tebe... tako je to s većinom forumašica - oko 90%... na žalost... :-?
livija:neuskladjen si.... ovde pishesh jedno.... na drugom mestu drugo.... protivurechish sam sebi.... i shta ja posle da mislim o tebi???
btw, your messenger is out of order.....
Ipak si ti samo mlad, ali cemu bi služile predstojeće godine!?Svevlad:Zavisi u kojeg i kakvog Boga veruje čovek... ako se veruje u Boga koji brani slobodan seks, libido će svakako biti potisnut na neki način... međutim, ako je Bog u kojeg ja verujem potentni Stvoritelj, onda nema problema sa seksom u bilo kojoj varijanti... 8-)
Tako je gospodine... mlad, ali dosta i iskusan... a to iskustvo ću da obogaćujem još godinama sve više i više...dzordzV76:Ipak si ti samo mlad, ali cemu bi služile predstojeće godine!?
dzordzV76:Sve u svoje vreme, pa će te vremenom shvatiti šta znači Dosta
VELJIKI SI GOSPODIN.........Svevlad:Koliki vam je seksualni kapacitet? Npr. moj lični rekord je da sam uspeo da zadovoljim tri devojke u toku noći... svaka od njih svršila je nekoliko puta... erekcija mi ostaje i nakon orgazma, tako da mogu više puta za redom, što pre svega pripisujem načinu ishrane, polnim vežbama i sportskim načinom života...
Svevlad:Koliki vam je seksualni kapacitet? Npr. moj lični rekord je da sam uspeo da zadovoljim tri devojke u toku noći... svaka od njih svršila je nekoliko puta... erekcija mi ostaje i nakon orgazma, tako da mogu više puta za redom, što pre svega pripisujem načinu ishrane, polnim vežbama i sportskim načinom života...
:-DKazanova:I ti se ovim hvalis? Ja sam praktikovao za vece 5 komada i dok su one pokusavale da uhvate vazduh ja sam na miru gledao utakmicu. Jos kada vidim da je sansa za gol ja pocnem uveliko da drkom..., meni je to uzbudljivo a kako mi ne spada, ja i u snu imam rezarvne varijante... Jaja jedem non stop, tako da sam poceo da zutim i pomalo vec licim na Kineza..., umalo da zaboravim i crni luk (jedes li ti crni luk?).
Obicno, da bih uvek bio u kondiciju, legnem u bendz i dizem qurcem negde, da te ne lazem, oko pedesetak kila, ali to je samo onako rekreativno.
Mene bi bilo sramota da se hvalim tako malim ucinkom, pa jos ovako javno.
:-D
:-DKazanova:I ti se ovim hvalis? Ja sam praktikovao za vece 5 komada i dok su one pokusavale da uhvate vazduh ja sam na miru gledao utakmicu. Jos kada vidim da je sansa za gol ja pocnem uveliko da drkom..., meni je to uzbudljivo a kako mi ne spada, ja i u snu imam rezarvne varijante... Jaja jedem non stop, tako da sam poceo da zutim i pomalo vec licim na Kineza..., umalo da zaboravim i crni luk (jedes li ti crni luk?).
Obicno, da bih uvek bio u kondiciju, legnem u bendz i dizem qurcem negde, da te ne lazem, oko pedesetak kila, ali to je samo onako rekreativno.
Kazanova:I ti se ovim hvalis? Ja sam praktikovao za vece 5 komada i dok su one pokusavale da uhvate vazduh ja sam na miru gledao utakmicu. Jos kada vidim da je sansa za gol ja pocnem uveliko da drkom..., meni je to uzbudljivo a kako mi ne spada, ja i u snu imam rezarvne varijante... Jaja jedem non stop, tako da sam poceo da zutim i pomalo vec licim na Kineza..., umalo da zaboravim i crni luk (jedes li ti crni luk?).

sad sam se skroz izbedachila..pored mene nijedna nije svrshila..Svevlad:Koliki vam je seksualni kapacitet? Npr. moj lični rekord je da sam uspeo da zadovoljim tri devojke u toku noći... svaka od njih svršila je nekoliko puta... erekcija mi ostaje i nakon orgazma, tako da mogu više puta za redom, što pre svega pripisujem načinu ishrane, polnim vežbama i sportskim načinom života...