Seksualni kapacitet

Svevlad sada sedi kod kuce i d.ka u nekom cosku, zamisljajuci kako mota neku komsinicu od 4 banke, jer su ove druge otisle za nekim manje potentnim frajerima, koji u glavi imaju neku pihtijastu masu,koju svevlad nema, a zove se sto bi JK rekla polni organ kod zene, koji vodi ljubav i pravi decu, to je definitivno, mozak. M's'im, to svevlad nema. :-) :lol:

Svevlad:
Koliki vam je seksualni kapacitet? Npr. moj lični rekord je da sam uspeo da zadovoljim tri devojke u toku noći... svaka od njih svršila je nekoliko puta... erekcija mi ostaje i nakon orgazma, tako da mogu više puta za redom, što pre svega pripisujem načinu ishrane, polnim vežbama i sportskim načinom života...

1_4_45.gif
1_4_45.gif
15_1_137.gif

Svevlad:
Koliki vam je seksualni kapacitet? Npr. moj lični rekord je da sam uspeo da zadovoljim tri devojke u toku noći... svaka od njih svršila je nekoliko puta... erekcija mi ostaje i nakon orgazma, tako da mogu više puta za redom, što pre svega pripisujem načinu ishrane, polnim vežbama i sportskim načinom života...

Kao si ti nas idol.

Svevlad:
Eto, sama pomisao na mene navodi te na vlaženje... šta da kažem, kad i sama shvataš da sam ja master... faca i jedini atutentični yebač na ovom forumu... Nina, nije da se hvalim, ali mislim da si već moja... Zapamti, svaki dan bez mene tebi je pust, tužna dolina, ukrajinska stepa... voliš me i želiš da budem otac tvojim mladuncima...

Ljudi, covek se zajebava...Niko ne moze biti tako lud...a pismen.A deluje mi pismeno..

Svevlad:

Hahahahaa ajde pokazi nam neku.....

U jeee ova je matora tema.....

Svevlad:
Pa nisi daleko od istine. Mogu se stavljati neki lakši tegovi oko kite i u erekciji podizati iste, pa potom sve teži i teži. Video sam neke Kineze na TV-u kako kitom dižu i po više desetina kilograma. Međutim, za početnika je dovoljno da kad god može steže čmarne mišiće, često izaziva erekciju i mesi jaja. Na taj način je bolja prokrvljenost u penisu, i ojačava se erekcija. Poželjno je i "šamarati" ga, ali ne snažno, kao i oblagati ga sa krpom namočenom u toplu vodu. Hraniti se isključivo zdravom hranom, koja sadrži dosta E vitamina i redovno vežbati čučnjeve ili trčati. Naravno, posebno je bitno imati što češće polne odnose kako bi penis vršio svoju funkciju.
Postigao sam boju, jos cekam na duzinu...Jel znate taj vic za Muju i Hasu? :-D Jbt, covek je robokap, sta reci...A jel ga samaras kad se ne digne, za kaznu?

Svevlad:
Pa nisi daleko od istine. Mogu se stavljati neki lakši tegovi oko kite i u erekciji podizati iste, pa potom sve teži i teži. Video sam neke Kineze na TV-u kako kitom dižu i po više desetina kilograma. Međutim, za početnika je dovoljno da kad god može steže čmarne mišiće, često izaziva erekciju i mesi jaja. Na taj način je bolja prokrvljenost u penisu, i ojačava se erekcija. Poželjno je i "šamarati" ga, ali ne snažno, kao i oblagati ga sa krpom namočenom u toplu vodu. Hraniti se isključivo zdravom hranom, koja sadrži dosta E vitamina i redovno vežbati čučnjeve ili trčati. Naravno, posebno je bitno imati što češće polne odnose kako bi penis vršio svoju funkciju.
jeste... :lol:

Prilozi

• Sadam is ready totalk.jpg
    Sadam is ready totalk.jpg
    20,5 KB · Pregleda: 7
Svevlad:
I sad si dosao ovde da se hvalis.......znas ono ''ne prodajem,no se falim''
U tom si fazonu,a?!

snoshaj efendija:
Ljudi, covek se zajebava...Niko ne moze biti tako lud...a pismen.A deluje mi pismeno..

Slazem se sa "snoshaj efendija" covek sa ovakvim postovima ne moze da bude glup, moze samo da bude "Bolesno Pametan" ;) :) ;)

Hahahahaaaaaa, znaci procitao sam temu od pocetka do kraja... Mislim svaka cast "Svevlad" sta da ti kazem nego svaka ti se dala ;)
HhHHAHAHHhahhahaha, znaci umirem... e extra je tema postovi jos jaci... HhhahHAHAHahahahah jaoooo kralj je covek ;)

Uzmi jednom rukom drugu i pipni glavu, da ti ne stoji neka svraka i pije mozak.......

Back