Mortisa Adams
Zainteresovan član
- Poruka
- 242
E,ljudi gde nam je nestao svemoguci Svevlad,nesto ga nema,a tako sam volela da citam njegove pricice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Svevlad:Koliki vam je seksualni kapacitet? Npr. moj lični rekord je da sam uspeo da zadovoljim tri devojke u toku noći... svaka od njih svršila je nekoliko puta... erekcija mi ostaje i nakon orgazma, tako da mogu više puta za redom, što pre svega pripisujem načinu ishrane, polnim vežbama i sportskim načinom života...
Svevlad:Koliki vam je seksualni kapacitet? Npr. moj lični rekord je da sam uspeo da zadovoljim tri devojke u toku noći... svaka od njih svršila je nekoliko puta... erekcija mi ostaje i nakon orgazma, tako da mogu više puta za redom, što pre svega pripisujem načinu ishrane, polnim vežbama i sportskim načinom života...
Svevlad:Upravo tako. Imam **** za dvojicu prosečnih forumaša-drkadžija. Navikao sam na nepoverljive odgovore, uvrede i podsmevanja, tako da mi to ne smeta. Nadalje, mogu da karam tri devojke bez problema više sati, jer sam:
a) sportista
b) seksualni kapacitet
c) kreativan dečko
Svevlad:Eto, sama pomisao na mene navodi te na vlaženje... šta da kažem, kad i sama shvataš da sam ja master... faca i jedini atutentični yebač na ovom forumu... Nina, nije da se hvalim, ali mislim da si već moja... Zapamti, svaki dan bez mene tebi je pust, tužna dolina, ukrajinska stepa... voliš me i želiš da budem otac tvojim mladuncima...
Postigao sam boju, jos cekam na duzinu...Jel znate taj vic za Muju i Hasu? :-D Jbt, covek je robokap, sta reci...A jel ga samaras kad se ne digne, za kaznu?Svevlad:Pa nisi daleko od istine. Mogu se stavljati neki lakši tegovi oko kite i u erekciji podizati iste, pa potom sve teži i teži. Video sam neke Kineze na TV-u kako kitom dižu i po više desetina kilograma. Međutim, za početnika je dovoljno da kad god može steže čmarne mišiće, često izaziva erekciju i mesi jaja. Na taj način je bolja prokrvljenost u penisu, i ojačava se erekcija. Poželjno je i "šamarati" ga, ali ne snažno, kao i oblagati ga sa krpom namočenom u toplu vodu. Hraniti se isključivo zdravom hranom, koja sadrži dosta E vitamina i redovno vežbati čučnjeve ili trčati. Naravno, posebno je bitno imati što češće polne odnose kako bi penis vršio svoju funkciju.
jeste...Svevlad:Pa nisi daleko od istine. Mogu se stavljati neki lakši tegovi oko kite i u erekciji podizati iste, pa potom sve teži i teži. Video sam neke Kineze na TV-u kako kitom dižu i po više desetina kilograma. Međutim, za početnika je dovoljno da kad god može steže čmarne mišiće, često izaziva erekciju i mesi jaja. Na taj način je bolja prokrvljenost u penisu, i ojačava se erekcija. Poželjno je i "šamarati" ga, ali ne snažno, kao i oblagati ga sa krpom namočenom u toplu vodu. Hraniti se isključivo zdravom hranom, koja sadrži dosta E vitamina i redovno vežbati čučnjeve ili trčati. Naravno, posebno je bitno imati što češće polne odnose kako bi penis vršio svoju funkciju.

I sad si dosao ovde da se hvalis.......znas ono ''ne prodajem,no se falim''Svevlad:Koliki vam je seksualni kapacitet? Npr. moj lični rekord je da sam uspeo da zadovoljim tri devojke u toku noći... svaka od njih svršila je nekoliko puta... erekcija mi ostaje i nakon orgazma, tako da mogu više puta za redom, što pre svega pripisujem načinu ishrane, polnim vežbama i sportskim načinom života...
snoshaj efendija:Ljudi, covek se zajebava...Niko ne moze biti tako lud...a pismen.A deluje mi pismeno..
Koliki vam je seksualni kapacitet? Npr. moj lični rekord je da sam uspeo da zadovoljim tri devojke u toku noći... svaka od njih svršila je nekoliko puta... erekcija mi ostaje i nakon orgazma, tako da mogu više puta za redom, što pre svega pripisujem načinu ishrane, polnim vežbama i sportskim načinom života...
Koliki vam je seksualni kapacitet? Npr. moj lični rekord je da sam uspeo da zadovoljim tri devojke u toku noći... svaka od njih svršila je nekoliko puta... erekcija mi ostaje i nakon orgazma, tako da mogu više puta za redom, što pre svega pripisujem načinu ishrane, polnim vežbama i sportskim načinom života...

Koliki vam je seksualni kapacitet? Npr. moj lični rekord je da sam uspeo da zadovoljim tri devojke u toku noći

Vidim ja, ti se latila britve, već u par navrata
Da begam dok sam na vrijeme
U'vati nešto, V_z_b, sa'će jutarnje erekcije onima koji su na vrijeme zakonačili
A ja ću (g)lupom da tražim....
Mozda slutim na neshto .. 
I sad si dosao ovde da se hvalis.......znas ono ''ne prodajem,no se falim''
U tom si fazonu,a?!