Seksualni kapacitet

Svevlad:
A u tom si fazonu... sve mi je jasno... ali neću da komentarišem, pogotovo ne na engleskom... mislim da je to klinački smešno... ono: "Nisam ja seljanka, bre... misliš da ću gi padnem na tvoji fazoni... ih... moraš da bidneš profinjeni muškarac za mene, bre... da slušaš CD-ovi s "Gorilazz", bre... da pričaš moderno, engleski... ne znaš gi engleski? mrš more seljaku jedan!" :lol:
hahaha....... ma, apsolutno....... :-D

Pa dobro, evo ajd ozbiljno............. Zašto bi neko imao toliku potrebu da stalno ponavlja "ja sam super yebač"??? Po svim pravilima psihologije, u tom slučaju radi se o mehanizmu odbrane "reaktivna formacija", pri čemu osoba potiskuje ponašanje koje odgovara datom sadržaju i izgrađuje potpuno suprotno ponašanje. Eto to kaže nauka. Stvarno ne želim da te na bilo koji način uvredim, ali stvarno me interesuje zašto stalno to naglašavanje "JA SAM SUPER"?

Nemoj ko boga te molim!!! Nina bre, šta ti je, pa zar pored sexa sa cvecem, kaktusima, raznim drvećem i sa "paćenicama", treba još nešto????!?!?!?! Šta je sledeće? Sex sa poljoprivrednim mašinama??? Mante se ljudi ćorava posla.

h058.gif

O kako si ti moćan, baš ti se divim! Da li si ti bio onaj iz filma "Kika"? Da, ti si intelegentan i to se odmah dalo nazreti! Ja sam takođe, samo ja što dobro savladam meni dosadi. Sviđami se kako si predan, mada je verovatno u pitanju drugi oblik inteligencije i lokacije. Ja sada, ako je zadovoljim samo jedanput mesečno sam uspeo, a ti TRI ribe, čoveče. Sad me to zamara, mislim na sex, osećam da sam to prevazišao, dok čitam "Državu" sada, ne pada mi napamet da mi riba dahće za vratom, ili da se onako znoji, krlja mi jezik, još ako je jela luk. Mislim, razumeš. Ja vežbam kitu i dalje slično kao i ti, to nisam prevazišao, jer uvek možeš da digneš još više. Počeo sam sa badem mantilom, pa sa mokrim badem mantilom, pa sa jednim suvim i jednim mokrim, sada sam uvežbao tri mokra i kaiš mokri sa četvrtog, kada malo pogledam to ti dođe " cela porodica na qrcu". Moraš priznati da je to uspeh. Dok radim čučnjeve vežbam rektalne vežbe, i jedem kuvani kukurz, a kada radim sklekove grickam celer, tako kada se spustim dohvatim jedan struk, i dok se ponovo spustim moram da uzmem već drugi, liči kao pastuv na paši. Samo, verovatno i ti imaš taj problem, kada radim sklekove, ne mogu u potpunosti da ih uradim kako valja zbog njega, znaš već, udara mi u parket. valjda je to zbog 22cm. i bildovanja. Da stalno je u erekciji. A primetio si da ti lastiš od gaća služi ustvari kao mider za čarape, mislim da ti stegne zver. Godinama ne idem na more i bazene jer svi bulje kao blesavi, osećam se malo iščašeno zbog toga, a i ume i da prija, mada sve što je preterano ne valja. Stvarno sam lep i zgodan, i završio sam i studie, kvalitetan posao, vodim računa o higijeni, jedino što me žene smaraju, samo bi da ONO, ja sada onanišem uz neki dobar roman npr." Ana Karenjina", samo prezime već me uzbuđuje. Uzbudi me njena smelost i muka u njenim mislima, osećaj ljubavnice i žene koja je prevarila. Dok sam čitao danima sam onanisao po 4-5 puta, mislim da sam izlučio ceo kanister. Nanu sam čitao kraće. Čarobni breg me dotukao, jer volim komplikovanija dela.
KAKO TI STOJIŠ SA TIM?
Samo ti vežbaj i izveštavaj nas potanko o svemu!

dzordzV76:
O kako si ti moćan, baš ti se divim! Da li si ti bio onaj iz filma "Kika"? Da, ti si intelegentan i to se odmah dalo nazreti! Ja sam takođe, samo ja što dobo savladam meni dosadi. Sviđami se kako si predan, mada je verovatno u pitanju drugi oblik inteligencije i lokacije. Ja sada ako je zadovoljim samo jedanput mesečno sam uspeo, a ti TRI ribe, čoveče. Sad me to zamara, mislim na sex, osećam da sam to prevazišao, dok čitam "Državu" sada ne pada mi napamet da mi riba dahće za vratom, ili da se onako znoji, krlja mi jezik, još ako je jela luk. Mislim, razumeš. Ja vežbam kitu i dalje slično kao i ti, to nisam prevazišao, jer uvek možeš da digneš još više. Počeo sam sa badem mantilom, pa sa mokrim badem mantilom, pa sa jednim suvim i jednim mokrim, sada sam uvežbao tri mokra i kaiš mokri sa četvrtog, kada malo pogledam to ti dođe " cela porodica na qrcu". Moraš priznati da je to uspeh. Dok radim čučnjeve vežbam rektalne vežbe, i jedem kuvani kukurz, a kada radim sklekove grickam celer, tako kada se spustim dohvatim jedan struk, i dok se ponovo spustim moram da uzmem već drugi, liči kao pastuv na paši. Samo, verovatno i ti imaš taj problem, kada radim sklekove, ne mogu u potpunosti da ih uradim kako valja zbog njega, znaš već, udara mi u parket. valda je to zbog 22cm. i bildovanja. Da stalno je u erekciji. A primetio si da ti lastiš od gaća služi ustvari kao mider za čarape, mislim da ti stegne zver. Godinama ne idem na more i bazene jer svi bulje kao blesavi, osećam se malo iščašeno zbog toga, a i ume i da prija, mada sve što je preterano ne valja. Stvarno sam lep i zgodan, i završio sam i studie, kvalitetan posao, vodim računa o higijeni, jedino što me žene smaraju, samo bi da ONO, ja sada onanišem uz neki dobar roman npr." Ana Karenjina", samo prezime već me uzbuđuje. Uzbudi me njena smelost i muka u njenim mislima, osećaj ljubavnice i žene koja je prevarila. Dok sam čitao danima sam onanisao po 4-5 puta, mislim da sam izlučio ceo kanister. Nanu sam čitao kraće. Čarobni breg me dotukao, jer volim komplikovanije dela.
KAKO TI STOJIŠ SA TIM?
Samo ti vežbaj i izveštavaj nas potanko o svemu!

Platonovu "Državu" sam odavno pročitao, ali me to nije sprečavalo da nabadam ribe na svoj veliki, tvrdi, debeli kardan... naprotiv, što je delo koje sam čitao bilo dosadnije, to sam ja više vremena provodio u studentskim menzama vršeći odabir svog plena iz provincije... naučio sam da su Čačanke OK za seks, dok su kao ortaci najbolje Subotičanke... tako sam i diplomirao u međuvremenu... položio sam nekoliko ispita zahvaljujući svom kardanu, koji nije birao da li se radi o ružnjikavoj asistentkinji s PMF-a, ili lepuškastoj, pritupoj brucoškinji sa Više poslovne... Svaka mi je pomogla oko nečega, i hvala im svima... mislim da su i one meni zahvalne... 8-)

Ma jeste sve to, bilo lepo u studensko vreme, ali ipak se radi o drugačijim vidovima inteligencije i željama. U sexu sam sebe zadovljio, a i veliki broj njih, isto tako i na umnom planu, sada sebe uzdižem još više, i polako shvatam da život ima svoje faze.

dzordzV76:
Ma jeste sve to, bilo lepo u studensko vreme, ali ipak se radi o drugačijim vidovima inteligencije i željama. U sexu sam sebe zadovljio, a i veliki broj njih, isto tako i na umnom planu, sada sebe uzdižem još više, i polako shvatam da život ima svoje faze.

Naravno da život ima svoje faze, ali su one individualnog trajanja.

Da shvatio sam to, ali mi se još uvek sviđa kada se skinem i vidim taj pogled iznenađenja i gutanja očima, i kako u trenutku je skoče bradavice i pocuri vodica. Jedino mi to i preostaje jer sada ima 76 godina. A ovo tvoje stanje me držalo do pre koju godinu, tako imam i nekoliko vanbračne dece i sijaset unuka. Normalno još uvek sam mladalačkog duha, zato me i ima na internetu, a Boga mi i babu pojurim ponekad. I obavezno iskoristi svoj LOOk ako ti je nadrđeni žensko.

dzordzV76:
Da shvatio sam to, ali mi se još uvek sviđa kada se skinem i vidim taj pogled iznenađenja i gutanja očima, i kako u trenutku je skoče bradavice i pocuri vodica. Jedino mi to i preostaje jer sada ima 76 godina. A ovo tvoje stanje me držalo do pre koju godinu, tako imam i nekoliko vanbračne dece i sijaset unuka. Normalno još uvek sam mladalačkog duha, zato me i ima na internetu, a Boga mi i babu pojurim ponekad. I obavezno iskoristi svoj LOOk ako ti je nadrđeni žensko.

E, pa, gospodine svaka vam čast. Nadam se da ću i ja ići vašim stopama...

Normalno da hoćeš, samo pazi da te ne uhvate ljubomorni muževi. Ti si još mlad, ali kako sam po struci neuropsihijatar upenziji i mam privatnu raksu, moram te upozoiti da svako preterano hvalisanje dovodi do samozadovoljenja, a to utiče na libido. To važi i kad radiš sampred sobom. Vidim da te ne razumeju, ali to je problem proseka. I sudeći po slici, mada ne vidim baš najbolje, baš si lep momak, deluješ odlučni i znaš šta hoćeš.

dzordzV76:
Ako si pobožan, onda zaboravi varanje u braku, jer će ti uticati posredno na libido.

Zavisi u kojeg i kakvog Boga veruje čovek... ako se veruje u Boga koji brani slobodan seks, libido će svakako biti potisnut na neki način... međutim, ako je Bog u kojeg ja verujem potentni Stvoritelj, onda nema problema sa seksom u bilo kojoj varijanti... 8-)

dzordzV76:
Normalno da hoćeš, samo pazi da te ne uhvate ljubomorni muževi. Ti si još mlad, ali kako sam po struci neuropsihijatar upenziji i mam privatnu raksu, moram te upozoiti da svako preterano hvalisanje dovodi do samozadovoljenja, a to utiče na libido. To važi i kad radiš sampred sobom. Vidim da te ne razumeju, ali to je problem proseka. I sudeći po slici, mada ne vidim baš najbolje, baš si lep momak, deluješ odlučni i znaš šta hoćeš.

Kolega, šta ćete vi ovde? :lol:

Svevlad:
Koliki vam je seksualni kapacitet? Npr. moj lični rekord je da sam uspeo da zadovoljim tri devojke u toku noći... svaka od njih svršila je nekoliko puta... erekcija mi ostaje i nakon orgazma, tako da mogu više puta za redom, što pre svega pripisujem načinu ishrane, polnim vežbama i sportskim načinom života...

jel ekipa sa snimanja( po*n ) filmica imala pauzu za dorucak,rucak i veceru ?:lol:

Back