O kako si ti moćan, baš ti se divim! Da li si ti bio onaj iz filma "Kika"? Da, ti si intelegentan i to se odmah dalo nazreti! Ja sam takođe, samo ja što dobo savladam meni dosadi. Sviđami se kako si predan, mada je verovatno u pitanju drugi oblik inteligencije i lokacije. Ja sada ako je zadovoljim samo jedanput mesečno sam uspeo, a ti TRI ribe, čoveče. Sad me to zamara, mislim na sex, osećam da sam to prevazišao, dok čitam "Državu" sada ne pada mi napamet da mi riba dahće za vratom, ili da se onako znoji, krlja mi jezik, još ako je jela luk. Mislim, razumeš. Ja vežbam kitu i dalje slično kao i ti, to nisam prevazišao, jer uvek možeš da digneš još više. Počeo sam sa badem mantilom, pa sa mokrim badem mantilom, pa sa jednim suvim i jednim mokrim, sada sam uvežbao tri mokra i kaiš mokri sa četvrtog, kada malo pogledam to ti dođe " cela porodica na qrcu". Moraš priznati da je to uspeh. Dok radim čučnjeve vežbam rektalne vežbe, i jedem kuvani kukurz, a kada radim sklekove grickam celer, tako kada se spustim dohvatim jedan struk, i dok se ponovo spustim moram da uzmem već drugi, liči kao pastuv na paši. Samo, verovatno i ti imaš taj problem, kada radim sklekove, ne mogu u potpunosti da ih uradim kako valja zbog njega, znaš već, udara mi u parket. valda je to zbog 22cm. i bildovanja. Da stalno je u erekciji. A primetio si da ti lastiš od gaća služi ustvari kao mider za čarape, mislim da ti stegne zver. Godinama ne idem na more i bazene jer svi bulje kao blesavi, osećam se malo iščašeno zbog toga, a i ume i da prija, mada sve što je preterano ne valja. Stvarno sam lep i zgodan, i završio sam i studie, kvalitetan posao, vodim računa o higijeni, jedino što me žene smaraju, samo bi da ONO, ja sada onanišem uz neki dobar roman npr." Ana Karenjina", samo prezime već me uzbuđuje. Uzbudi me njena smelost i muka u njenim mislima, osećaj ljubavnice i žene koja je prevarila. Dok sam čitao danima sam onanisao po 4-5 puta, mislim da sam izlučio ceo kanister. Nanu sam čitao kraće. Čarobni breg me dotukao, jer volim komplikovanije dela.
KAKO TI STOJIŠ SA TIM?
Samo ti vežbaj i izveštavaj nas potanko o svemu!