Seksualni kapacitet

Nina_20:
e nisu ti nesto one masine,trosi se i tvoja inspiracija

Ma jok, radi se o tvojoj individualnoj proceni... jednostavno, mašine te ne pale... a ionako se radi o provokatorskom topicu za neke likove koji su nagovestili da ću to da otvorim... pa, rekoh, da im ispunim želju... Nina, osećam kako si topla, ili je to napolju 25 stepeni... 8-)

Svevlad:
Ma jok, radi se o tvojoj individualnoj proceni... jednostavno, mašine te ne pale... a ionako se radi o provokatorskom topicu za neke likove koji su nagovestili da ću to da otvorim... pa, rekoh, da im ispunim želju... Nina, osećam kako si topla, ili je to napolju 25 stepeni... 8-)

ma da,topla sam.....zamisljaj

Samo moze da zamislja je li tako, a moze da delje samo kevu. Bezi kuci pacenice i zalivaj cvece da se ne osusi sta ces onda posle sve moras ispocetka!!! Ko zna sta su mu uradili u vojsci... znam jednog lika koji je bio u Nisu ili Zajecaru, kada se vratio iz vojske bio je kao zombi, i jos uvek je takav. KAO NAS FRIEND Svevlad!!!

XdzelatX:
Samo moze da zamislja je li tako, a moze da delje samo kevu. Bezi kuci pacenice i zalivaj cvece da se ne osusi sta ces onda posle sve moras ispocetka!!! Ko zna sta su mu uradili u vojsci... znam jednog lika koji je bio u Nisu ili Zajecaru, kada se vratio iz vojske bio je kao zombi, i jos uvek je takav. KAO NAS FRIEND Svevlad!!!

Da, evo odmah idem... pogodio si me u centar problema... ahh... šta da radim sad? Tupane.

uuuuuuuuuuuuu,al me pali sto si tako opak,mora da si na javi jos opasniji....
toliko si opasan da verovatno upravo sada yebes neku ocajnicu,ona te mlati nekim fikusom,a ti jednom rukom uredno odgovaras na postove..........rrrrrrrr

Nina_20:
uuuuuuuuuuuuu,al me pali sto si tako opak,mora da si na javi jos opasniji....
toliko si opasan da verovatno upravo sada yebes neku ocajnicu,ona te mlati nekim fikusom,a ti jednom rukom uredno odgovaras na postove..........rrrrrrrr

Nina, preporuka za tebe:

1. ustaneš u 6,30 i kreneš na trčanje (15 min)
2. kad se vratiš, istuširaš se i jedeš nešto lagano, ali s prirodnim ugljenim hidratima (voće, jogurt)
3. radiš / učiš
4. jedna jabuka oko 10,30
5. 12,30 ručak - jedeš sve, ali bez hleba i samo koliko ti se stavi u tanjir
6. radiš / učiš do 16,00
7. 15 min vežbi za skidanje sala oko struka i tuširanje nakon toga
8. slobodno vreme do 18,00
9. večera u 18,00 (piješ jogurt s kriškom crnog hleba)
10. šetnja gradom/selom od 19,00-20,00
11. tuširanje u 20,15
12. gledanje TV-a, čitanje nečeg pametnog do 22,30
13. spavanje

Ovakav režim života omogućiće ti da skineš tih 30 kg viška što nosiš na sebi, tako da se za oko godinu dana možeš nadati da će neki dečko i da se osvrne prema tebi. Budi hrabra, odlučna, ne odustaj. Jednog dana dobićeš taj toliko iščekivani ****...

Svevlad:
Nisam se ni nadao nečem boljeg od ovoga. Naime, ti ionako ne bi želela da me sretneš, zar ne... odnosno da ja sretnem tebe... tako je to s većinom forumašica - oko 90%... na žalost... :-?
Devojke puno gresite.on je tako fin ko devojcica Uskoro ce i da postane,Pa nemora samo sa biljkama moze i sa nekim josh I imac devojacki glasic

Back