- Poruka
- 70.457
Sreces devojke koje su ovako seksi, sreces i koje su manje, nije ni bitno ali 99 posto njih ti jednostavno nisu seksi u krevetu mentalno. Dosadno ti. Volis drugacije. Odradjivanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta vazi?
Ne mozes mercedes zameniti sa isijadikus opelom ocekivati nesto.Sta vazi?
Kako to mislis konkretno?Ne mozes mercedes zameniti sa isijadikus opelom ocekivati nesto.
Traženje?Sreces devojke koje su ovako seksi, sreces i koje su manje, nije ni bitno ali 99 posto njih ti jednostavno nisu seksi u krevetu mentalno. Dosadno ti. Volis drugacije. Odradjivanje?
Da, sam je namestis kako hoces. Meni to bude zanimljivoMeni je dovoljno sexy telo ,dominantan sam i prepuste se mogu da radim s njima sta hocu
Trazenje?Traženje?
Ako ja dobro razumijem, ispravi me ako griješim.Sreces devojke koje su ovako seksi, sreces i koje su manje, nije ni bitno ali 99 posto njih ti jednostavno nisu seksi u krevetu mentalno. Dosadno ti. Volis drugacije. Odradjivanje?
Jok.Ako ja dobro razumijem, ispravi me ako griješim.
Imao si raznih iskustava, dobrih i manje dobrih, ali sa raznim ženama i sada je problematika kako dostići nivo dobrih iskustava, i još više, kako ostvariti neko novo iskustvo u krevetu?
A ti “donekle uzivaj”, a odnekle jbgDa, sam je namestis kako hoces. Meni to bude zanimljivo
donekle posle mi bude dosadno.
Imas li udoban kauc?A ti “donekle uzivaj”, a odnekle jbg
Zasto se trosis na svasta, da te iskreno pitam?
ne kupuješ mercedes zbog boje, nego jer ima dobar motor. ..ovo je metafora, jelteSreces devojke koje su ovako seksi, sreces i koje su manje, nije ni bitno ali 99 posto njih ti jednostavno nisu seksi u krevetu mentalno. Dosadno ti. Volis drugacije. Odradjivanje?
Sta ako je sve obojeno?ne kupuješ mercedes zbog boje, nego jer ima dobar motor. ..ovo je metafora, jelte
Onda ti ostaje da proveriš motor. Jer džabe šljašti spolja ako ne vuče iznutraSta ako je sve obojeno?
Ma znam u napred. Dovoljno na 3 sekunde.Onda ti ostaje da proveriš motor. Jer džabe šljašti spolja ako ne vuče iznutra