jos da onaj od 66 to i vidi ako ga jos ochi drze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Definitivno unutrasnjost. Znam devojke koje spolja nisu neke, sasvim skladne, ne kao neke splavarke, grudi u prvi plan i sl. vec sve je to skromno, fino i povuceno, dok je obuceno.
Od bezobraznog osmeha, pogleda, gestikulacije, nacina na koji te "isprovocira", meni je to seksipilno.
hahahahaha, e jeste, nabudze sisice a ono nula bambija. a ove sto imaju to fino prikriju pa dobijes srcani udar kad se skine
bila ja u par nekih victoria´s secret prodavnica, reko aj da vidim to cudo sta prodaju. na stranu sto je roba meni buvljak totalni, sve neka sintetika i dezeni ko za striptiz klub, al reko ae ja da vidim neke bruseve posto je uvek tesko naci neke kvalitetne...i krenem da se vatam za neke koji mi deluju moja velicina po korpi, kad ono, bez preterivanja 90% njih toliko napunjeno da ne da mi nista ne bi stalo unutra nego jos u potpunosti gubi smisao onoga sto bi grudnjak trebalo da budeТо ти кажем. Геџава грађа, нема шансе да ТО има груди. А као има.
И увек се смејем кад видим такве брусхалтере. Немају рупу јбт! Равно изнутра!
bila ja u par nekih victoria´s secret prodavnica, reko aj da vidim to cudo sta prodaju. na stranu sto je roba meni buvljak totalni, sve neka sintetika i dezeni ko za striptiz klub, al reko ae ja da vidim neke bruseve posto je uvek tesko naci neke kvalitetne...i krenem da se vatam za neke koji mi deluju moja velicina po korpi, kad ono, bez preterivanja 90% njih toliko napunjeno da ne da mi nista ne bi stalo unutra nego jos u potpunosti gubi smisao onoga sto bi grudnjak trebalo da budeznaci uz njega kupis jos i izmedju 2/3 i cele sise U njemu
![]()
ma da..ne zna čovek šta je ružnije, dal te što se budže pa izgledaju ko nabudžen fića ili one što kad skinu brus a sesi padnu do pupka otprilike...ma grozomorno....
...mi forumašice smo sve cakum pakum...![]()
interesantno je da se prica o seksipilu prenela na pricu o grudima..i to od strane zena
da li su one najveci zenski adut?
Nesto sa cime se rodis... Nesto sto zraci iz zene cak i kada je u vreci krompira i ima 56 godina...
![]()
ali zasto se onda i ovde povela prica o njima .. da li uopste seksipil ima veze sa seksualnoscu?
neko rece..pogled, osmeh..da li je onda seksipil usko povezan sa provokacijom?
interesantno je da se prica o seksipilu prenela na pricu o grudima..i to od strane zena
da li su one najveci zenski adut?
meni sa neverbalnom komunikacijom