Seksepil

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
128.248
Postoje lepi i ruzni ljudi, ta lepota moze biti spoljasnja, moze biti unutrasnja ali se o njoj ne da raspravljati jer je ona u domenu ukusa a ukus je individualna stvar..za nekog je nesto lepo a to isto je drugome ruzno, i obrnuto.
medjutim postoji jedna pojma koji se provlaci izmedju, koji se moze odnositi i na lepe i na ruzne ljude, na njega ne uticu ni godine jer se moze odnositi i na mlade ali i na starije osobe..to je seksipil..sta mislite sta je seksipil i sta jednu osobu cini sekspilnom?
da li je za seksipil bitan stajling osobe ili je to unutrasnja energija?
sta seksipil predstavlja?

Postoje lepi i ruzni ljudi, ta lepota moze biti spoljasnja, moze biti unutrasnja ali se o njoj ne da raspravljati jer je ona u domenu ukusa a ukus je individualna stvar..za nekog je nesto lepo a to isto je drugome ruzno, i obrnuto.
medjutim postoji jedna pojma koji se provlaci izmedju, koji se moze odnositi i na lepe i na ruzne ljude, na njega ne uticu ni godine jer se moze odnositi i na mlade ali i na starije osobe..to je seksipil..sta mislite sta je seksipil i sta jednu osobu cini sekspilnom?

Ne znam, ali je mnogo mocna stvar i da ne postoji lepota koja mu je ravna. Smatram da je urodjen.

joj izvini al kaze se seksepil
i znam da osobina da ispravljam druge nije ni malo seksi,al briga me :malav:

u pravu si.. premda je i rec seksipil rasprostranjena u nasem jeziku jer je vise nekako u njegovom duhu..inace jesi u pravu jer ta rec potice od reci "sexappeal"

ali se onda moze postaviti pitanje zasto nije seksapil :think:

sad sam pogledao google.. seksipil ima 100.000 rezultata a seksepil 130.000 tako da su tu negde :)

sad posto smo to resili mozes da ucestvujes u temi a ja cu ispraviti naslov :)

hvala :)

e sad moram i da ucestvujem ;)
pa recimo meni je vaznije da neko za mene pomisli da sam sarmantna nego da sam seksi na prvu loptu
i jako bi mi smetalo da me seksi smatraju muskarci koji mene ne zanimaju
zato svoj seksepil koristim na kasicicu,tj usmereno samo tamo gde zelim
onda to znaci da meni to nije urodjeno?:think:

e sad moram i da ucestvujem ;)
pa recimo meni je vaznije da neko za mene pomisli da sam sarmantna nego da sam seksi na prvu loptu
i jako bi mi smetalo da me seksi smatraju muskarci koji mene ne zanimaju
zato svoj seksepil koristim na kasicicu,tj usmereno samo tamo gde zelim
onda to znaci da meni to nije urodjeno?:think:

Msm da to znaci da si naucila da manipulises s njim onako kako tebi odgovara. Sto je kul, nije bez kontrole... mada sta ja znam...

Za tu pojavu nije bitan izgled, generalno gledano..postoji to nešto najčešće u govoru tela tj. pokretu, u očima, u tako nekim pojedinačnim sitnicama
vezano za stajling koje su nekom neodoljive, izazovne...ja recimo ženstvenost povezujem sa seksipilom kad su žene u pitanju a kad su muškarci u pitanju
seksipilno mi je ponašanje, inteligencija....i lepše mi zvuči seksipil nego seksepil...

sedi mirno preko puta nje i pazljivo je slusa kako prica... u vazduhu se naprasno stvori zunzara koja preti da ih zujanjem iznervira... on izbaci jezik ko lizard i samo je u letu polapa

Seksepil - Šta je definicija seksepila?
9 seksi zapovesti

Puniji momci se više trude, a koliko god negirali, muškarci obožavaju kada posetite seks šop, a posebno kada kupite one vrtoglavo visoke providne štikle.
Šta je definicija seksepila i šta se stvarno računa u vrelim seksi igricama,

1. Zapamtite! Ne računa se veličina, već baterija... "aparata".

2. Ne kažemo da morate da probate, ali puniji momci se, ipak, više trude.

3. Ne, nikako! "Izbaci đubre iz kuće" ne računa se kao "dirty" razgovor.

4. Kada ga vi čekate u njegovoj majici, to je slatko.
Ali, kada vas on čeka u vašoj... Vreme je da se zapitate.

5. Šta vas briga koliko je partnerki imao pre vas? Setite se da isto pitanje on
može da postavi i vama.

6. Seks na plaži? Zašto da ne! Kršenje pravila je uvek seksi.

7. Zapamtite! Vaše prijatelje ne zanima baš sve iz vašeg seksualnog života.

8. Koliko god negirali, muškarci obožavaju kada posetite seks šop, a posebno
kada kupite one vrtoglavo visoke providne štikle.

9. Definicija seksepila: Žena koja zna šta želi!

Poslednja izmena:

Ja sam njegov generalni zastupnik i ovlašćeni distributer!

Definitivno unutrasnjost. Znam devojke koje spolja nisu neke, sasvim skladne, ne kao neke splavarke, grudi u prvi plan i sl. vec sve je to skromno, fino i povuceno, dok je obuceno ;).

Od bezobraznog osmeha, pogleda, gestikulacije, nacina na koji te "isprovocira" :per:, meni je to seksipilno.

sedi mirno preko puta nje i pazljivo je slusa kako prica... u vazduhu se naprasno stvori zunzara koja preti da ih zujanjem iznervira... on izbaci jezik ko lizard i samo je u letu polapa

..podsetio si me na jednog neobičnog i meni nepoznatog čiku koji je ispred mene napravio čitav scenski nastup u par sekundi dok se polako saginjao,
ubrao maslačak i pojeo ga dok me je pikirao očima ko zmija žabu...zatim je nonšalantno odšetao dalje..
..tu atmosferu u mojoj glavi ne umem da opišem rečima...:lol:

Suština je da mi to vezujemo za ljude koji su nama privlačni sami po sebi, bar na nekom nivou, svakome je seksi nešto drugačije, tako da tu i ne treba tražiti kalup. Seksepil i ženstvenost su relativne kategorije, kao i sve ostalo na svetu. Za mene je to ponašanje, harizma, držanje (ako mi se fizički izgled dopadne na neki način, a to nikad nije neki kalup). :)

Nesto sa cime se rodis... Nesto sto zraci iz zene cak i kada je u vreci krompira i ima 56 godina...

sharon-stone-street-style-out-in-los-angeles-june-2014_1.jpg

Back