- Poruka
- 19.436
Ovo je pogresno na toliko nivoa…I on je iznenađen, a i uvređen...Posle ako nađe drugu, nemoj da kukaš.
I zapravo veoma tuzno.
Ali nemam vremena ni zelju da objasnjavam. Idem na Sommernachtskonzert na otvorenom u Schönbrunnu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je pogresno na toliko nivoa…I on je iznenađen, a i uvređen...Posle ako nađe drugu, nemoj da kukaš.
Nije to pogrešno, samo je malo cinično/sarkastično.I realno, prevare se dešavaju uglavnom zbog želje za nečim što se ne dobija kod kuće, pa onda partner ili partnerka idu i traže neku utehu sa strane.Uživaj u koncertu, lep je Schönbrunn, bio sam tamo pre oko 20 i kusur godina...Ovo je pogresno na toliko nivoa…
I zapravo veoma tuzno.
Ali nemam vremena ni zelju da objasnjavam. Idem na Sommernachtskonzert na otvorenom u Schönbrunnu.![]()
Ovo je pdf za LjiS. Mozemo u naslovu podforuma da stavimo Ljubav i (bez) sex.како да ревитализујем свој сексуални живот? Не осећам потребу са медицинске тачке гледишта, све је у реду. мој партнер пати од моје безвољности, не одбијам секс али ме не испуњава
Вероватно не испуњава ни њега, јер је отаљавање.како да ревитализујем свој сексуални живот? Не осећам потребу са медицинске тачке гледишта, све је у реду. мој партнер пати од моје безвољности, не одбијам секс али ме не испуњава
kako će to meni da naudi haha?Nije al mu je zena i zakonski je u obavezi prema njoj. I ne mora da znaci ako je seks drive spusten, da se ne vole. I ne budi takva cinicna, inace da uradim vudu i upropasticu ti ves masinu kamencem.
reci mu da vise ne pokusavaВероватно не испуњава ни њега, јер је отаљавање.
Уопште не мора да значи да ће га тражити на другом месту али ће сигурно бити незадовољан.
Баш ми се жали друг како му је сексуални живот 0. Каже, када му жена каже ”хајде када си већ навалио” као да га је полила кофом хладне воде. И верујем да је тако. Он себе са 48 не види са неком од 30, није тај тип. Не би волео ни да шврља около, заиста је продичан. Највише би волео да му се његова жена врати. А она као да је сахранила тај део себе. Једино што оде са њим и децом на море, све друго као да је разведен. Неће са њим на скијање, неће увече у излазак, неће да оду негде сами... Он сипа вино и пусти филм, она је уморна. Он напуни каду да се опусте, њој није до тога.
Када и оде сам па се врати она увелико спава. Дружи се са две другарице и сваки дан чује са мамом што му онако посебно иде на живце.
Заиста покушава да је разуме, зато ми и прича да чује мишљење женске стране. Прво се бринуо да је болесна, па размишља о менопаузи, хоће да разуме. А она на сваку идеју или његову иницијативу преврће очима, каже да је незрео, неиживљен...
Он је вредан, посвећен деци и мислим да би му више елана са њене стране дало додатне енергије да још више граби, да се још више труди. А она се учаурила.
Ето, није критика, само један поглед из мушког угла.
Tako je, zivot je previse kratak da bi covek sebi to dopustio.Nema leba od ucmalosti sto pre naci nesto novo
Upravo. Ali da je ovo napisao muskarac to bi bilo vrijedjanje zena i to sto ona od 50+ nije napaljena kao kad je imala 25 je problem do muskaraca sto nisu dovoljno zgodni.Ako ste vec tako dugo zajedno ti bi trebala da imas oko 50-tak godina?
Da te ne muci menopauza?
Nije neobicno da s godinama opadne seksualna zelja.
dijagnoza: zasicenje partneromкако да ревитализујем свој сексуални живот? Не осећам потребу са медицинске тачке гледишта, све је у реду. мој партнер пати од моје безвољности, не одбијам секс али ме не испуњава
Zavisi kako napises.Upravo. Ali da je ovo napisao muskarac to bi bilo vrijedjanje zena i to sto ona od 50+ nije napaljena kao kad je imala 25 je problem do muskaraca sto nisu dovoljno zgodni.
pa te stvari se ne rešavaju razmišljanjem, treba da probaš, da se upustiš...Размишљала сам о томе, али то није опција за мене, не решава проблем
da li se samozadovoljavaš? mislim, ako je pristojno pitati.уопште ме не замима
dobro si to napisala. to je tako lep primer situacije koja mnoge "tera" u nalaženje partnera van veze/braka,, Samo da se kockice poslože, da dođe neko hot iskušenje i da vidiš kako se pada... jednostavno, .. ništa ne treba suditi sa strane.Вероватно не испуњава ни њега, јер је отаљавање.
Уопште не мора да значи да ће га тражити на другом месту али ће сигурно бити незадовољан.
Баш ми се жали друг како му је сексуални живот 0. Каже, када му жена каже ”хајде када си већ навалио” као да га је полила кофом хладне воде. И верујем да је тако. Он себе са 48 не види са неком од 30, није тај тип. Не би волео ни да шврља около, заиста је продичан. Највише би волео да му се његова жена врати. А она као да је сахранила тај део себе. Једино што оде са њим и децом на море, све друго као да је разведен. Неће са њим на скијање, неће увече у излазак, неће да оду негде сами... Он сипа вино и пусти филм, она је уморна. Он напуни каду да се опусте, њој није до тога.
Када и оде сам па се врати она увелико спава. Дружи се са две другарице и сваки дан чује са мамом што му онако посебно иде на живце.
Заиста покушава да је разуме, зато ми и прича да чује мишљење женске стране. Прво се бринуо да је болесна, па размишља о менопаузи, хоће да разуме. А она на сваку идеју или његову иницијативу преврће очима, каже да је незрео, неиживљен...
Он је вредан, посвећен деци и мислим да би му више елана са њене стране дало додатне енергије да још више граби, да се још више труди. А она се учаурила.
Ето, није критика, само један поглед из мушког угла.