Seks u troje

Vlažni san većine muškaraca, ali mali broj onih koji se zaista i snađu u toj priči. Naravno u kombinaciji dve žene i on jedan, mučenik :lol: Da li vas privlači?

Mozda bi trebalo razumeti, da se zena lako snalazi izmedju dva muskarca, ali je muskarcu problem kako ce izmedju dve zene?
Ne, nije problem, sta vise veci je problem biti jedna od zena ili biti zena medju dva muskarca, osim, kao sportska aktivnost.

Ne smem da zucnem o ovome. Da mi je neko pričao ne bi verovala.

Tipicno foliranje, stavise gore nego kod postavljacice.
Da ste neke ribe vi bi napisale svidja mi se, jesam
bila sa dvojicom, trojicom.

I jedno i drugo sasvim lici na zenska podilazenja muskarcima.

- - - - - - - - - -

I to od zena koje se kao kurce svojim ponasanjem i razmisljanjem neopterecenim moralom.

Automatski posalje sa te Tapatok aplikacije za forume jbg

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Hvala! :heart:
Znači ima aplikacija i za forume?
E djavo Švaba, šta sve neće da izmisli.... :think:
Još kad bi napravili neku aplikaciju za trojke, to bi tek bilo popularno u App store. :D

- - - - - - - - - -

Kapiram da je od ukupnog broja ljudi 2% imalo trojku.

Povećaj kume, ova Srbija je opšti ebarnik, razvijeni svet još više, a ovi nerazvijeni i ne rade ništa drugo, samo se ebu na gomilče i štancuju decu.

- - - - - - - - - -

I to od zena koje se kao kurce svojim ponasanjem i razmisljanjem neopterecenim moralom.
Poljubiš me u razdeljak :plez:

- - - - - - - - - -

Da te seksualno zadovoljava više partnera, da, žene maštaju o tome isto kao i muškarci ( u trenucima koje ću opisati dole, isto kao što i muškarac to radi), ali su one vekovima učene da to nije u redu, čak je i predstavljeno kao žrtva (mislim kao neka vrsta silovanja), a nije...

Mada meni je to kao kad ždereš jer ne možeš da se zasitiš, a u stvari uopšte nisi gladan odavno. Nego postoji neko drugo mesto u tebi koje je gladno, uvek gladno, jer ne radiš uopšte na njegovom hranjenju... (Tražiš prestimulaciju receptora, uzbuđenje, jer ti je na nekom drugom nivou veoma dosadno.)

Kao ovi što jedu na emotivno-nervnoj bazi. Njihove emocije i nervi su gladni, njihova duša, a ne njihovo telo... Tako da to što prezasićuju telo, kome su receptori totalno otupeli od tolikog prežderavanja, neće rešiti tu glad...

Poslednja izmena:
Kolega, mislim da grešiš...ne znam da li imaš iskustva, pa na osnovu njega kažeš to...
Kolega, ja znam da ti nemas iskustva pa se zato petljas.

- - - - - - - - - -

Da te seksualno zadovoljava više partnera, da, žene maštaju o tome isto kao i muškarci ( u trenucima koje ću opisati dole, isto kao što i muškarac to radi), ali su one vekovima učene da to nije u redu, čak je i predstavljeno kao žrtva (mislim kao neka vrsta silovanja), a nije... Mada meni je to kao kad ždereš jer ne možeš da se zasitiš, a u stvari uopšte nisi gladan odavno. Nego postoji neko drugo mesto u tebi koje je gladno, uvek gladno, jer ne radiš uopšte na njegovom hranjenju... (Tražiš prestimulaciju receptora, uzbuđenje, jer ti je na nekom drugom nivou veoma dosadno.) Kao ovi što jedu na emotivno-nervnoj bazi. Njihove emocije i nervi su gladni, njihova duša, a ne njihovo telo... Tako da to što prezasićuju telo, kome su receptori totalno otupeli od tolikog prežderavanja, neće rešiti tu glad...
Apsolutno se slazem.

Hvala! [emoji813]
Znači ima aplikacija i za forume?
E djavo Švaba, šta sve neće da izmisli.... :think:
Još kad bi napravili neku aplikaciju za trojke, to bi tek bilo popularno u App store. :D

- - - - - - - - - -

Povećaj kume, ova Srbija je opšti ebarnik, razvijeni svet još više, a ovi nerazvijeni i ne rade ništa drugo, samo se ebu na gomilče i štancuju decu.
Veoma popularno verujem [emoji38]

Da, lakse nego na chromu :D

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Pa kolega, zar nisi video šta sam pisao ovde.
A s obzirom na moje godine imam neočekivano mnogo iskustva.
Naravno, pošto je ovo virtuelni svet, ne postoji način da se to i dokaže, tako da možemo samo da mlatimo.

Iznesi neke detalje sa tih dogadjaja kad si skupljao neobično mnogo iskustva, pa će ljudi da ti poveruju.
Ja ti verujem na blanko, ali puno njih misli da ako oni nisu nešto radili, onda to nije niko radio.

Iznesi neke detalje sa tih dogadjaja kad si skupljao neobično mnogo iskustva, pa će ljudi da ti poveruju.
Ja ti verujem na blanko, ali puno njih misli da ako oni nisu nešto radili, onda to nije niko radio.

Pa eto kolega drago mi je što veruješ na blanko, meni je uvek važniji kvalitet nego kvantitet.

A napisao sam par postova već, a i ne znam kakve detalje da pišem...kolike su joj sise, kolika mu kita, koje su gaće nosili...šta...
Rekao sam da je mmž trojka (što znači da nije isključivo mžm :mrgreen:)....a to opet velikoj većini Krstinh forumaša nije zanimljivo jer su oni samo za mžžžžžž...za svaki prst po jedna...
Mogu da kažem de je u mom slučaju ima i razlike u godinama, pa pomalo sub-dom odnosa, i da su njih dvoje posebno napaljeni na celu priču... a da mene drma trema svaki put, što je njima posebno "zanimljivo"...itd

Pa eto kolega drago mi je što veruješ na blanko, meni je uvek važniji kvalitet nego kvantitet.

A napisao sam par postova već, a i ne znam kakve detalje da pišem...kolike su joj sise, kolika mu kita, koje su gaće nosili...šta...
Rekao sam da je mmž trojka (što znači da nije isključivo mžm :mrgreen:)....a to opet velikoj većini Krstinh forumaša nije zanimljivo jer su oni samo za mžžžžžž...za svaki prst po jedna...
Mogu da kažem de je u mom slučaju ima i razlike u godinama, pa pomalo sub-dom odnosa, i da su njih dvoje posebno napaljeni na celu priču... a da mene drma trema svaki put, što je njima posebno "zanimljivo"...itd

A znači to je trojka mmž sa Bi-konstelacijom? Svako sa svakim? OK
Nadam se samo da ste džentlmeni, pa da prvo zadovoljite damu, pre nego što se posvetite jedan drugom. :)

Dama je uvek u centru pažnje, inače nije "bi-konstelacija" hhahaa (već gay konstelacija koja toleriše prisustvo estrogena)
I ovde je dama ta koja kroji kapu za celu priču...i ne posvećujemo se jedan drugom u tom smislu u kom ti misliš, već je muški deo taj koji je dominantan u odnosu na mene, a i ženski isto...i mogu da kažem da su totalno napaljeni na to...naravno sve sa stilom i merom, znači ima i bi konteksta, ali u blažoj varijanti...

Inače, ovakve kombinacije su daleko češće nego što se misli...

Dama je uvek u centru pažnje, inače nije "bi-konstelacija" hhahaa (već gay konstelacija koja toleriše prisustvo estrogena)
I ovde je dama ta koja kroji kapu za celu priču...i ne posvećujemo se jedan drugom u tom smislu u kom ti misliš, već je muški deo taj koji je dominantan u odnosu na mene, a i ženski isto...i mogu da kažem da su totalno napaljeni na to...naravno sve sa stilom i merom, znači ima i bi konteksta, ali u blažoj varijanti...

Inače, ovakve kombinacije su daleko češće nego što se misli...

Opasna ti ta dama... :)

Back