Seks u troje

Nisi ti to uradila da bi sve bilo na jednom mestu, nego da zametneš tragove sopstvenih postova u kojima priznaješ da bi rado probala trojku sa dva m,:mrgreen:
perverznjačo jedna :zper:

Eto ti sad. Pa nije ovo tema "Perverzija", nego "Trojka". A ide sve odatle dovde sa te naše teme. I još, ja se uopšte ne sećam da sam tako nešto rekla. :zarja:

Ja maštam o trojci sa još jednom devojkom, po mogućstvu biseksualnom. Pali me pommisao da jedan muškarac dominir aistovremeno dve devojke, bez d aposotji ljubomora medju njima; naprotiv, one se zajedno dogovarju kako d augode njihovom muškarcu.

- - - - - - - - - -

Ja maštam o trojci sa još jednom devojkom, po mogućstvu biseksualnom. Pali me pommisao da jedan muškarac dominir aistovremeno dve devojke, bez d aposotji ljubomora medju njima; naprotiv, one se zajedno dogovarju kako d augode njihovom muškarcu.
Naravno i trojka sa dva muška je uvek dobrodošla, ali ova prva više što ima veze sa mojim submisivnim fantazijama.

- - - - - - - - - -

Naravno i trojka sa dva muška je uvek dobrodošla, ali ova prva više što ima veze sa mojim submisivnim fantazijama.

Dete, na dva mesta u tekstu si upotrebio pogresne pojmove.

Prvo nauci sta koija rec znaci, pa POSLE mastaj o trojci.;)

I na kongresnim saslušanjima političari stalno govore da se ne sećaju šta su rekli.

I jesi li smislila nešto smisleno u tom smislu?

Ne bih znala, ne pratim politiku. :ne:
Ako sam tako nešto rekla, nisam bila pri čistoj svesti.
Uostalom, pokaži gde jesam, da se podsetim.. :lol:

- - - - - - - - - -

Meni ta trojka onako, nije nešto, ja hoću da sve vreme gleda u mene, suviše sam sebična za tako neku egzibiciju.

Ne bih znala, ne pratim politiku. :ne:
Ako sam tako nešto rekla, nisam bila pri čistoj svesti.
Uostalom, pokaži gde jesam, da se podsetim.. :lol:

Meni ta trojka onako, nije nešto, ja hoću da sve vreme gleda u mene, suviše sam sebična za tako neku egzibiciju.

Nego gde će da gleda nego u tebe?
A poenta trojke je da tu bude još jedan koji će da te gleda sve vrema, da budeš duplo... gledana :per:
:mrgreen:

Ili nisi pila pravu žestinu, ili nisi pila sa pravim ljudima.
Mislim da će pre biti ovo drugo, s pravim osobama na pravom mestu ne treba ti nikakav dodatni stimulans.

pazi, bila sam u dve situacije gde je išlo ka tome, ali nema te žestine, niti bilo kakvog drugog stimulansa koji bi me mogao uvući u tu priču.. jednostavno mi nije privlačna ta ideja..

- - - - - - - - - -

Da si ti dobro popila ne bi ni znala da li si bila ili nisi.....:mrgreen:

ako ne znam, onda kao da se nije ni desilo.. tako da opet nema ništa od te tvoje teorije.. :lol:

blajbi, ne valja ti ta teorija.. ja sam mnogo puta popila par čašica žestine, pa nisam nikada bila u trojci.. :lol:

Ja sam u trojci bar jednom mesečno...Pići trojka iz Pezosa za NS i kontra...Kad idem u strogi centar-nema parkinga pa bolje,a staje mi jako blizu...
A sa dve pijane trebe jesam-jednu sam pojebo,a druga dotle zaspala.A tele su...Mlad pa lud...:mrgreen:

Back