- Poruka
- 385.200
Pazi, meni je trojka prevara, ali spremna sam ako predloži.
(Naoštrila sam noževe.)
Tako da nemam predstavu kako bi to išlo drugim ljudima.
Zasto je trojka prevara ako je dogovorno i uz sagalsnost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi, meni je trojka prevara, ali spremna sam ako predloži.
(Naoštrila sam noževe.)
Tako da nemam predstavu kako bi to išlo drugim ljudima.
Zasto je trojka prevara ako je dogovorno i uz sagalsnost![]()
a koja je poenta trojke ako ne legalna (prihvacena) prevara?
Verujem da je malo ljudi probalo trojku, a da bi još manje njih pričalo o tome. Ali svako je nekad o tome mislio....
Šta mislite, jel za muškarce podrazumevana trojka o kojoj maštaju, ona sa dve žene pored njega, a za žene sa dva muškarca i njom?
Jel jednaka prevara ako je treći učesnik istog ili različitog pola od Vas? Tačnije, jel veća moja ili njegova prevara ako nam se pridruži još jedna žena? Ili to i nije prevara?
![]()
Pa, tako ja to vidim, ja volim da budem jedna, jedina i samo ja. A ako ima još nekog tu, onda više nisam ja jedina. Tako da, znajući sebe, teško bi to bilo uz saglasnost.
Pa ne znam, organizuješ se sa nekim sa kim imaš samo seksualnu vezu, na pr. A šta znam, pusti mašti na volju.
Ja mislim da jedna ozbiljna veza teško može da preživi trojku.
Zasto je trojka prevara ako je dogovorno i uz sagalsnost![]()
svaka zena to voli da je jedna i jedina ali ako se dogvooris sa svojim muzem i napravite trojcicu: ti, muz i jos jedan..onda to nije prevara vec zabava![]()
svaka zena to voli da je jedna i jedina ali ako se dogvooris sa svojim muzem i napravite trojcicu: ti, muz i jos jedan..onda to nije prevara vec zabava![]()
Ma ne prostitutka, nego žena sa kojom imaš samo kres šemu. Čula sam da danas postoje takve nazovi veze. Ne ćaskate, ne izlazite, ne kuckate slatke poruke, samo se nalazite radi seksa, a u pauzi svako radi šta i sa kim hoće...
o tome maštaju još samo neostvareni dečačići...
Koji ste vi amateri![]()
Pa ti onda podeli svoje iskustvo sa nama, a ne sve nešto okolo, naokolo..![]()
Verujem da je malo ljudi probalo trojku, a da bi još manje njih pričalo o tome. Ali svako je nekad o tome mislio....
Šta mislite, jel za muškarce podrazumevana trojka o kojoj maštaju, ona sa dve žene pored njega, a za žene sa dva muškarca i njom?
Jel jednaka prevara ako je treći učesnik istog ili različitog pola od Vas? Tačnije, jel veća moja ili njegova prevara ako nam se pridruži još jedna žena? Ili to i nije prevara?
![]()
Hebem ga,![]()
Pa ja rekoh gore: trojka je druga dimenzija seksa (bar meni), ne moze da se uporedjuje sa dvojkom, jer nije cilj u trojci da ga turim drugoj zeni, vec da se ta razmena seksualne energije poveca kada ima vise ucesnika![]()
Neko gore napisa da ako nije biseksualna trojka, da to nije to - taj grdno gresiJer neko voli plave borosane - neko bele, i o ukusima ne vredi raspravljati.
Recimo, nekada davno sam bio sa jednom zenom koja je, bukvalno, nezasita i voli da se rastura kao luda satima - i za takvu je MFM trojka dusu dala, jer musko mora da bude u neverovatnoj i fizickoj i seksualnoj kondiciji da bi je zadovoljio. Ta se nije zadrzala na MFM, bilo je tu i mnogo vise M-ova![]()
A sa druge strane, bio sam u trojkama gde sve prsti od ciste seksualne enrgije, gde je taj neki seksualni naboj u vazduhu toliki da te posle jedne takve noci danima i danima drzi neki neverovatno dobar osecaj.
Ali, opet, da naglasim - trojka nije za ljubomorne i posesivne. I tu je kraj svake price.
dekadentni zapad![]()
Sad sam se setila. Na ovoj temi nam fali Blajbi. Sigurna sam da bi imao svašta da nas nauči.
Blaaaajbiiii!![]()
ne rece sta si ti radio dok se franjo franjisao![]()
![]()
Pa ja rekoh gore: trojka je druga dimenzija seksa (bar meni), ne moze da se uporedjuje sa dvojkom, jer nije cilj u trojci da ga turim drugoj zeni, vec da se ta razmena seksualne energije poveca kada ima vise ucesnika![]()
Neko gore napisa da ako nije biseksualna trojka, da to nije to - taj grdno gresiJer neko voli plave borosane - neko bele, i o ukusima ne vredi raspravljati.
Recimo, nekada davno sam bio sa jednom zenom koja je, bukvalno, nezasita i voli da se rastura kao luda satima - i za takvu je MFM trojka dusu dala, jer musko mora da bude u neverovatnoj i fizickoj i seksualnoj kondiciji da bi je zadovoljio. Ta se nije zadrzala na MFM, bilo je tu i mnogo vise M-ova![]()
A sa druge strane, bio sam u trojkama gde sve prsti od ciste seksualne enrgije, gde je taj neki seksualni naboj u vazduhu toliki da te posle jedne takve noci danima i danima drzi neki neverovatno dobar osecaj.
Ali, opet, da naglasim - trojka nije za ljubomorne i posesivne. I tu je kraj svake price.