Seks u troje

logicno da ces napisati da ti je trojka perverznjaca...kada ti zena cita sta pises....:rotf:

Nisam ja napisao da je meni trojka perverzna.
A što se tiče moje žene, dobro je dok samo čita, ako počne da piše svašta može da bude.

- - - - - - - - - -

Daleko od prevare, niko tu nista nikom ne radi iza ledja, oboje ste pristali na to(uz trecu osobu) tako da stvar je cista :D

- - - - - - - - - -

Da li svi/vecina muskaraca masta o tome, mislim da da, ne loze se dzaba na lezbejke nadajuci se da ce imati obe(al dzabe im :D) a mislim da i zene, to jest s dva muskarca, doduse ja ne al dobro :D
Sve si lepo napisala i onda tako lepi post ukakila sa ovim boldovanim. Šta ti je to trebalo?

Zasto da ne lakse ja napisati tako nego se jos tri stranice teme prepirati s likovima oko toga :p

Kad neko napiše izjavu tipa "svi na to misle, samo ja ne", ta izjava uvek znači "stalno mislim na to, nadam se da i drugi isto na to misle, a ako ne misle, nadam se da niko neće provaliti da ja na to mislim".
Naučno dokazano, evo pitaj nekog ko se bavi psihologijom, ako meni ne veruješ.
Da te utešim, nemaš razloga za brigu, svi ostali takodje maštaju o trojkama, osim košarkaša koji o trojkama maštaju još više i raznovrsnije.

nego nesto mi pade na pamet..kad se predlazu trojke sa istim polom da li to znaci da na primer muskarac koji je ponudio zeni trojku sa jos jednim tipom se ne bi ljutio kad bi ga ona varala i obrnuto..kad bi zena predlozila muzu trojku sa jos jednom zenom..da li se ne bi ljutila kad bi je on prevario..?

i ako ti predlozi postoje..da li je onda prevara ako se smuvas sa nekom trecem osobom van osobe sa kojom si? :)

:think:

i da li je trojka jednom od partnera ispunjenje prikrivene ili latentne homoseksualnosti? :think:

ova trojka mu postade teska filozofija :lol:

Ma sad mi cela tema jos zanimljivija kad si ovo ovako naveo :D
Cudno mi je zamisliti kakav je to odnos ako su recimo dve zene i jedan muskarac, ili obrnuto. Jbg u grupnjaku su, mislim ako nisu ni bi ni prikriveni homo - kako mogu hahahah

Biologija kaze da covek nije monogamno bice.
Psihologija kaze to isto.
Dakle, trojka, cetvorka, menjanje partnera, sve sto ide uz to - sasvim su normalne i prirodne stvari.
Ljubomora, posesivnost, i ostale primitivne bolestine su, upravo, primitivne bolestine.
Covek se radja go, pa ti vremenom nametnu golo ljudsko telo kao taboo.
Sve neprirodne budalastine.
Jeb'te se, ljudi, uzivajte u svemu sto zelite, bilo da je to dvojka-trojka-cetvorka-bdsm-nesto peto, sta god!
Sve su to lepe i normalne ljudske stvari ;)

Nista ne fali, ako su veze otvorene i gde je najbitniji konformizam. Koliko znam vec su komune probane, ali je ispalo da su komunjari brzo presli u tradicionaliste, a mnogi otisli i dalje, pa se zamonasili. Ako uspes da napravis bezuslovnu ljubav u kojoj je sex najmanji problem onda bi mozda mogao da ga siris na razne druge strane samo kao promene, ako su potrebne. U sta ja ne verujem kod pravih ljubavi.

Biologija kaze da covek nije monogamno bice.
Psihologija kaze to isto.
Dakle, trojka, cetvorka, menjanje partnera, sve sto ide uz to - sasvim su normalne i prirodne stvari.
Ljubomora, posesivnost, i ostale primitivne bolestine su, upravo, primitivne bolestine.
Covek se radja go, pa ti vremenom nametnu golo ljudsko telo kao taboo.
Sve neprirodne budalastine.
Jeb'te se, ljudi, uzivajte u svemu sto zelite, bilo da je to dvojka-trojka-cetvorka-bdsm-nesto peto, sta god!
Sve su to lepe i normalne ljudske stvari ;)

postujem i volim psihologiju, ali ne zanima me ni ona ni biologija kad sama znam sta volim a sta ne, ko sam i sta sam ;)

postujem i volim psihologiju, ali ne zanima me ni ona ni biologija kad sama znam sta volim a sta ne, ko sam i sta sam ;)

Pa rekoh ja, nebitno je da li volis ovo ili ono - bitno je da uzivas u tome sto volis - bez ikakvih izmisljenih moralnih ogranicenja :)
Ne treba raditi nesto nekome iza ledja, lagati i tako to, ali sve sto se dvoje (ili vise) odraslih ljudi dogovore i sloze - sve je i normalno i moralno :)

Pa rekoh ja, nebitno je da li volis ovo ili ono - bitno je da uzivas u tome sto volis - bez ikakvih izmisljenih moralnih ogranicenja :)
Ne treba raditi nesto nekome iza ledja, lagati i tako to, ali sve sto se dvoje (ili vise) odraslih ljudi dogovore i sloze - sve je i normalno i moralno :)

Tako je... Sve dok se se to odvija između punoletnih osoba, uz pristanak, nema nikakvih problema. U seksualnosti ne bi trebalo
da postoje uopšte termini moralno/nemoralno.

Šta da pojasnim? Mislim da je jasno, ne postoji nemoralno u seksualnosti, naravno ako se odvija između odraslih osoba,
uz dobrovoljni pristanak. Besmisleno i licemerno je na to uopšte upotrebljavati moralne kategorije. Za mene je nemoralna
osoba ona koja krade, laže, zloupotrebljava moć... Nije mi nemoralan niko ko se seksa na bilo koji način ili je promiskuitetan.
A tužno je što kad se kaže za nekog da je nemoralan/a većina odmah pomisli da je u seksu "nemoralan", pormiskuitetan ili
šta već.

Back