Seks u troje

Šta da pojasnim? Mislim da je jasno, ne postoji nemoralno u seksualnosti, naravno ako se odvija između odraslih osoba,
uz dobrovoljni pristanak. Besmisleno i licemerno je na to uopšte upotrebljavati moralne kategorije. Za mene je nemoralna
osoba ona koja krade, laže, zloupotrebljava moć... Nije mi nemoralan niko ko se seksa na bilo koji način ili je promiskuitetan.
A tužno je što kad se kaže za nekog da je nemoralan/a većina odmah pomisli da je u seksu "nemoralan", pormiskuitetan ili
šta već.

Snesko i seks ne idu zajedno, meni nista nije jasno a sada sam i zbunjeni nego kad sam pitao :(

Slazem se da nema nista nemoralno u seksu pa i izmedju vise od dve osobe, do god obe ili vise njih zeli to u redu je
Samo sam rekla da me ne zanima sto biologija i psihologija kazu da ljudi nisu monogamni, jer ja jesam :D

Slazem se da nema nista nemoralno u seksu pa i izmedju vise od dve osobe, do god obe ili vise njih zeli to u redu je
Samo sam rekla da me ne zanima sto biologija i psihologija kazu da ljudi nisu monogamni, jer ja jesam :D

Mislim da je monogamija nekako stvar izbora. Svako može da nađe nešto sa strane, ali ako reši, isto tako može i da ostane monogaman u jednoj vezi.

nego nesto mi pade na pamet..kad se predlazu trojke sa istim polom da li to znaci da na primer muskarac koji je ponudio zeni trojku sa jos jednim tipom se ne bi ljutio kad bi ga ona varala i obrnuto..kad bi zena predlozila muzu trojku sa jos jednom zenom..da li se ne bi ljutila kad bi je on prevario..?

i ako ti predlozi postoje..da li je onda prevara ako se smuvas sa nekom trecem osobom van osobe sa kojom si? :)

:think:

i da li je trojka jednom od partnera ispunjenje prikrivene ili latentne homoseksualnosti? :think:

ova trojka mu postade teska filozofija :lol:

Mislim da predlažu isti pol, jer pretpostavljaju da će partner tako lakše pristati.
Isto mislim da bi se svi ljutili, nebitno kog pola, zbog prevare, ako postoje osećanja naravno da boli prevara. Svi koji misle drugačije, mislimda greše. A ako nema osećanja, a nema ni ega, onda nas baš briga hoće li partner da švrlja.
Tako nekako... U mojoj glavi sve to ima smisla, tako i nikako drugačije.

- - - - - - - - - -

Ne moze svako biti monogaman. Postoje ljudi koje monogamija gusi, ubija, i stvara veliko nezadovoljstvo, a to nezadovoljstvo se oseca. Nije priroda svakog coveka ista.

Naravno, naravno. Ja pričam o sebi, jer sebe znam, sve to iz svog ugla.
Takvi ljudi ne treba da ulaze u ozbiljne veze, osim sa istim osobama, eventualno.
Mada, šta ako jednom shvati da želi da bude monogaman, a partner ne želi? Ili se to nikad ne promeni?

Mislim da predlažu isti pol, jer pretpostavljaju da će partner tako lakše pristati. ?

cek stani..izvini ali ovo nema veze sa vezom..ono u fazonu..daj sta das :rotf:
pa valjda je potrebno osetiti neko uzbudjenje..zene ajde i mogu da isfoliraju ali kako muskarac da isforila uzbudjenost? :kez:

znaci ono sta on predlozi njega mora da uzbudjuje...

cek stani..izvini ali ovo nema veze sa vezom..ono u fazonu..daj sta das :rotf:
pa valjda je potrebno osetiti neko uzbudjenje..zene ajde i mogu da isfoliraju ali kako muskarac da isforila uzbudjenost? :kez:

znaci ono sta on predlozi njega mora da uzbudjuje...

Jel sam ja gore rekla da to sve u mojoj glavi totalno ima smisla? Molim lepo. :aha:

Dakle, ako muškarac predloži još jednog muškarca, onda u određenom trenutku ima ispred sebe i ženu i muškarca, i eventualno neki seks, pa valjda će nešto od toga da ga napali...

a koja je poenta trojke ako ne legalna (prihvacena) prevara?

Imamo razlicito shvatanje pojma prevara - prevara je kad prevaris, slazes, jedno pricas drugo radis, i tako to.
Seks sa osobom koja nije tvoj stalni partner, moze biti prevara (ako to radis a partner za to ne zna i tako nesto ne bi odobrio) ali ne mora biti prevara (partner to zna, odobrava, ne smeta mu).

Dakle, trojka se podrazumeva da i partner ucestvuje - dakle pristaje - dakle slaze se - dakle nema prevare. Tautologija na delu :)

Sad kad smo to rascistili, poenta trojke nije seks sa nekom osobom koja nije tvoj partner, vec upravo trojka - seks u kojem ne ucestvuju dve, vec tri osobe.

To je potpuno druga dimenzija od seksa 1 na 1, to se ne uporedjuje. Neko to voli, neko ne. Neko proba pa se navuce, neko proba pa mu se ne svidi, a neko voli to da radi povremeno, da malo zacini redovan, 1 na 1 seks.

Dakle, i ako definisemo prevaru kao "spajanje svog polnog organa sa polnim organom osobe koja ti nije zena/devojka", cilj trojke nije nikome (bar koliko je meni poznato) taj cin, da ga, da prostis, turis nekoj drugoj, nego upravo taj feeling u vazduhu kada ima vise od 2 ucesnika, i, naravno, sva 'fizicka interakcija' koja ide uz to.

Nadam se da sam pojasnio :D

Hoces reci da, onoga trenutka ako bi ti tvoj dragi predlozio trojku, ti bi smatrala da on vec ima nameru (ili snaznu misao i zelju) da te prevari?

Zavisi kako bi predložio, da li kao da je samo mislio o tom činu ili kao da već ima u vidu treću osobu, mesto, vreme, kao da već ima jasan plan šta i kako i ide ka ostvarenju tog plana. Ja inače, kao što sam već rekla xy puta, ne odobravam prevaru. Mislim da bi trojka kao eksperiment mogla samo ako su sve osobe slobodne.

Zavisi kako bi predložio, da li kao da je samo mislio o tom činu ili kao da već ima u vidu treću osobu, mesto, vreme, kao da već ima jasan plan šta i kako i ide ka ostvarenju tog plana. Ja inače, kao što sam već rekla xy puta, ne odobravam prevaru. Mislim da bi trojka kao eksperiment mogla samo ako su sve osobe slobodne.

Kako to mislis slobodne?

Back