RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.718
ipak ako ti i tvoj m pozelite mmz kombinaciju, javi se ovde bice dosta dobrovoljaca... svi su junaci ovde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne znam da li bi i bilo dobro da probam sa dve zenske .Bojim se da bih prosao kao
Buridanov magarac .Ako neko ne zna za tu pricu , radi se o magarcu koji se nije
mogao odluciti izmedju dvije vrste hrane i na kraju crkao od gladi .
Bojim se da bi i ja tako ostao bez pitjke .

šta ako joj muž ima palamar od dvaesetak pa promaši...
 Upropasti mi fantaziju Di.
 Upropasti mi fantaziju Di.Ne znam da li bi i bilo dobro da probam sa dve zenske .Bojim se da bih prosao kao
Buridanov magarac .Ako neko ne zna za tu pricu , radi se o magarcu koji se nije
mogao odluciti izmedju dvije vrste hrane i na kraju crkao od gladi .
Bojim se da bi i ja tako ostao bez pitjke .

Ne bojim se ni ja , ali se bojim da me srcka ne strefi !ja se bojim da nebi mogo da ih namirim obe...
****** ga...mrak...desi se...kolateralna šteta...

A sta , ako me obe dohvate ,a ja ne mogu da pogodim vrata ?stavis povez preko ociju pa koju prvu do'vatis
A sta , ako me obe dohvate ,a ja ne mogu da pogodim vrata ?
Zato nista sa povezom !
PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?

grrr! 3some obozavam
 grrr! 3some obozavam 
PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?

moze ?
 moze ?  

dok tebe pumpam kitom arghhhhhhhhh!!
 dok tebe pumpam kitom arghhhhhhhhh!! 
Andjelce, devojka je udata i ima muza... respektuj to

mala je dirty i nasty naughy pervert lady
  mala je dirty i nasty naughy pervert lady 

naprotiv... trazi jos jedno zensko, muza ima kaze