Seks u hotelu

da baš se u hotelu to čuje.
prošli su kroz recepciju lift i hodnike do sobe da bi se silovali
i zvali upomoć
:roll:
jednom sam imao fles sa jednom goscom de sam uzeo sobu i od recepcionara zamolio ako moze da iz kujne kaze im da malo naseku prsuta sira i neko vino da donesu, a lik genije za medalju... gleda u mene pa u nju i jasno ko dan svakome zasto smo tu, rece a da nes mozda i da ja yebbem :hahaha:

ovoj obrazi ko krv odjednom a ja se iskido umal' se nisam ugusio od smeha...:lol:

jednom sam imao fles sa jednom goscom de sam uzeo sobu i od recepcionara zamolio ako moze da iz kujne kaze im da malo naseku prsuta sira i neko vino da donesu, a lik genije za medalju... gleda u mene pa u nju i jasno ko dan svakome zasto smo tu, rece a da nes mozda i da ja ***** :hahaha:

ovoj obrazi ko krv odjednom a ja se iskido umal' se nisam ugusio od smeha...:lol:
danas bi svaki barmen izgubio posao da se ovako flagrantno umeša u tuđu rabotu.

ja sam uvek bio svetski covek kad je neko duhovit, pa cak i mrzeo njegov pogled na svet ili politicki pravac.

zato i opstajemo, jer smo kao narod slobodniji od drugih i u najgorim trenucima a kad bio mnogi poklekli, mi nadjemo crtu zaebancije.
nema to veze sa tim šta je sa druge strane pulta
svecki čovek ili balvan

važno je da barmen ili recepcionist ili bilo koje lice koje je zaposleno u uslužnim delatnostima
ne sme da izvrši lični upliv u poslovnu komunikaciju.
možda je nekada moglo ali to vreme je daleko iza nas.

nema to veze sa tim šta je sa druge strane pulta
svecki čovek ili balvan

važno je da barmen ili recepcionist ili bilo koje lice koje je zaposleno u uslužnim delatnostima
ne sme da izvrši lični upliv u poslovnu komunikaciju.
možda je nekada moglo ali to vreme je daleko iza nas.
pa i ovo je bilo pre no sto je demokratija dosla u srbiju.

pa možda je bilo kažem ti ali se sad svet koji se iebe po hotelima profinio
to što dovedu to žele i da odvedu iz hotela.
ne ostavlja se konobarima ništa na doradu
valjda znas da se nije nudio da bude u trioli vec je komentarisao sarkasticno ybt... svidela mu se treba, imala sise bas bas, a koje ja ne volim a onako sva narodna jedra lepota sa kovrdzavom kosurdacom...dosla u veliki grad pa de da je vodim, bili u narodnom muzeju, onda kod kaponje na rucku i zavrsismo u hotelu..sve znamenitosti bg vidla :lol:

Cesto se leti u hotelu cuju komsije iz susedne sobe.

Da li vas to napali pa i vi naskocite vaseg partnera koji blentavo lezi pored vas u krevetu i drema?

Нисам имао таква искуства у хотелу јер их ретко посећујем а када сам тамо само јастук могу да заскочим.

valjda znas da se nije nudio da bude u trioli vec je komentarisao sarkasticno ybt... svidela mu se treba, imala sise bas bas, a koje ja ne volim a onako sva narodna jedra lepota sa kovrdzavom kosurdacom...dosla u veliki grad pa de da je vodim, bili u narodnom muzeju, onda kod kaponje na rucku i zavrsismo u hotelu..sve znamenitosti bg vidla :lol:
:manikir: mislim da si trebao da je vodiš i u Hram, pa Konak kneginje Ljubice, Skadarlija :lol: ovako mi se čini da je bila neka žurba u pitanju ili je dolazila češće da vidi sve znamenitosti :zper:

:manikir: mislim da si trebao da je vodiš i u Hram, pa Konak kneginje Ljubice, Skadarlija :lol: ovako mi se čini da je bila neka žurba u pitanju ili je dolazila češće da vidi sve znamenitosti :zper:
ahhh :) bio i na kalisu zaboravih, a dobio sam na kraju dana kompliment kakav sam retko dobio u zivotu.....rece ona, a ja umalo ne ispustih dusu u trenu, ti si najpametniji muskarac sa kim sam imala sex :sad2:

kad zensko oce da te uhebe, dzaba ti sva pamet sveta :lol:

otad sam samo sa mutavim narkomankama koje cute i pusu mi.

ahhh :) bio i na kalisu zaboravih, a dobio sam na kraju dana kompliment kakav sam retko dobio u zivotu.....rece ona, a ja umalo ne ispustih dusu u trenu, ti si najpametniji muskarac sa kim sam imala sex :sad2:

kad zensko oce da te uhebe, dzaba ti sva pamet sveta :lol:

otad sam samo sa mutavim narkomankama koje cute i pusu mi.

:mace: Kalis je nezaobilazni dio :zaljubljena: i onda onaj restoran Mali Kalemegdan s onim finim pohovanim paprikama punjenim sirom :njam: nasmijao me ovaj kompliment :rotf: ali dobro, kad se sjetim frendice koja je tipu provalila da ima jedan od 5 najvecih q koji je vidjela mislim kompliment mi je u tom fazonu

Back