- Poruka
- 21.588
Silovanje, silovanjeeeee!!!!!Cesto se leti u hotelu cuju komsije iz susedne sobe.
Da li vas to napali pa i vi naskocite vaseg partnera koji blentavo lezi pored vas u krevetu i drema?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Silovanje, silovanjeeeee!!!!!Cesto se leti u hotelu cuju komsije iz susedne sobe.
Da li vas to napali pa i vi naskocite vaseg partnera koji blentavo lezi pored vas u krevetu i drema?
da baš se u hotelu to čuje.Silovanje, silovanjeeeee!!!!!
ako je zadremao sa tremorom u nogama nema šta da ti bude krivo.pa brate, legnes da spavas i cujes iz zida ahh..ahhaa..ahhhhhhhhhhh a partner ono vec zadremao![]()
jednom sam imao fles sa jednom goscom de sam uzeo sobu i od recepcionara zamolio ako moze da iz kujne kaze im da malo naseku prsuta sira i neko vino da donesu, a lik genije za medalju... gleda u mene pa u nju i jasno ko dan svakome zasto smo tu, rece a da nes mozda i da ja yebbemda baš se u hotelu to čuje.
prošli su kroz recepciju lift i hodnike do sobe da bi se silovali
i zvali upomoć
![]()
danas bi svaki barmen izgubio posao da se ovako flagrantno umeša u tuđu rabotu.jednom sam imao fles sa jednom goscom de sam uzeo sobu i od recepcionara zamolio ako moze da iz kujne kaze im da malo naseku prsuta sira i neko vino da donesu, a lik genije za medalju... gleda u mene pa u nju i jasno ko dan svakome zasto smo tu, rece a da nes mozda i da ja *****
ovoj obrazi ko krv odjednom a ja se iskido umal' se nisam ugusio od smeha...![]()
ja sam uvek bio svetski covek kad je neko duhovit, pa cak i mrzeo njegov pogled na svet ili politicki pravac.danas bi svaki barmen izgubio posao da se ovako flagrantno umeša u tuđu rabotu.
Kad devojka naskoči.da baš se u hotelu to čuje.
prošli su kroz recepciju lift i hodnike do sobe da bi se silovali
i zvali upomoć
![]()
nema to veze sa tim šta je sa druge strane pultaja sam uvek bio svetski covek kad je neko duhovit, pa cak i mrzeo njegov pogled na svet ili politicki pravac.
zato i opstajemo, jer smo kao narod slobodniji od drugih i u najgorim trenucima a kad bio mnogi poklekli, mi nadjemo crtu zaebancije.
pa i ovo je bilo pre no sto je demokratija dosla u srbiju.nema to veze sa tim šta je sa druge strane pulta
svecki čovek ili balvan
važno je da barmen ili recepcionist ili bilo koje lice koje je zaposleno u uslužnim delatnostima
ne sme da izvrši lični upliv u poslovnu komunikaciju.
možda je nekada moglo ali to vreme je daleko iza nas.
koje?pa i ovo je bilo pre no sto je demokratija dosla u srbiju.
moje u hotelu.
pa možda je bilo kažem ti ali se sad svet koji se iebe po hotelima profiniomoje u hotelu.
To neko radnicko odmaralistekakve krnitije od objekata ti posećuješ ako se mešaju glasovi kroz hodnike...
bože me oprostiTo neko radnicko odmaraliste![]()
valjda znas da se nije nudio da bude u trioli vec je komentarisao sarkasticno ybt... svidela mu se treba, imala sise bas bas, a koje ja ne volim a onako sva narodna jedra lepota sa kovrdzavom kosurdacom...dosla u veliki grad pa de da je vodim, bili u narodnom muzeju, onda kod kaponje na rucku i zavrsismo u hotelu..sve znamenitosti bg vidlapa možda je bilo kažem ti ali se sad svet koji se iebe po hotelima profinio
to što dovedu to žele i da odvedu iz hotela.
ne ostavlja se konobarima ništa na doradu
sta je to cica tomina goliba?bože me oprosti
čiča tomina koliba
Cesto se leti u hotelu cuju komsije iz susedne sobe.
valjda znas da se nije nudio da bude u trioli vec je komentarisao sarkasticno ybt... svidela mu se treba, imala sise bas bas, a koje ja ne volim a onako sva narodna jedra lepota sa kovrdzavom kosurdacom...dosla u veliki grad pa de da je vodim, bili u narodnom muzeju, onda kod kaponje na rucku i zavrsismo u hotelu..sve znamenitosti bg vidla![]()
Cesto se leti u hotelu cuju komsije iz susedne sobe.
da to je baš za plakatičuje se svašta a najveći problem je kada je to na službenom putu i kad si solo![]()
da bašda to je baš za plakati
ahhhmislim da si trebao da je vodiš i u Hram, pa Konak kneginje Ljubice, Skadarlija
ovako mi se čini da je bila neka žurba u pitanju ili je dolazila češće da vidi sve znamenitosti
![]()
zadnji deo gaca od cica tomesta je to cica tomina goliba?
ahhhbio i na kalisu zaboravih, a dobio sam na kraju dana kompliment kakav sam retko dobio u zivotu.....rece ona, a ja umalo ne ispustih dusu u trenu, ti si najpametniji muskarac sa kim sam imala sex
kad zensko oce da te uhebe, dzaba ti sva pamet sveta
otad sam samo sa mutavim narkomankama koje cute i pusu mi.