Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
pa eto...ja sam tek preshao 30...taman...za mene si starija riba...ajde sad...zovi me,da me posedujesh...mojne tu da mi se ustruchavash...![]()
Izgleda da je Mrazica moja ispisnica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa eto...ja sam tek preshao 30...taman...za mene si starija riba...ajde sad...zovi me,da me posedujesh...mojne tu da mi se ustruchavash...![]()
Rekla je da pazi s´kim se druzi. E sad, ako neko garantuje za tebe da si normalan, onda mozda i ima sanse.
p.s.: ja u aprilu punim 33.![]()
ja sam sam sebi garant...![]()
To se ne vazi. Kod nas, koji smo se opekli, potrebna je garancija, u obliku pismene potvrde izdate od strane nadleznih organa.![]()
Ali ....radi ko promoterka sokova... mozete zakljuciti na osnovu toga kakva je....
ihihiihihihih
Štas ti smeješ?
Što mene nisi iskoristila, da ti pokažem 2,3 fore![]()
ma ne ti, nego Samo Pivo ...ali aj daj...Što je džabe...Ne moraš da me platiš uopšte,
uradiću to kao promociju![]()
imam 19 godina i jedna riba od 25 mi je rekla da voli mladje momke i da bi me rado posedovala. inace izgleda do jaja... bolje nego neke klinke moje god... zategnuta, voli da oblaci izazovno, radi ko promoterka sokova... mozete zakljuciti na osnovu toga kakva je....
uglavnom plasim se da je necu zadovoljiti,jer sam seks imao samo 1 u zivotu...moze li neka pomoc?kako da je zadovoljim da opet pozeli da me "poseduje"?
to mu jedina pametna
oni prave one kostime, sta li su, po jednom broju i samo ribe koje mogu tu da se uvuku zaposaljavaju....tako se brane od napada za diskriminaciju
tu olos treba u logore
imam 19 godina i jedna riba od 25 mi je rekla da voli mladje momke i da bi me rado posedovala. inace izgleda do jaja... bolje nego neke klinke moje god... zategnuta, voli da oblaci izazovno, radi ko promoterka sokova... mozete zakljuciti na osnovu toga kakva je....
uglavnom plasim se da je necu zadovoljiti,jer sam seks imao samo 1 u zivotu...moze li neka pomoc?kako da je zadovoljim da opet pozeli da me "poseduje"?
Mene od cele priče najviše brine što neko sa 25 godina radi kao promoterka. Nekako mi to neozbiljno![]()
Eo... malo sam čalabrcnuo sada, falaHardisha,zalozi se malo za mene...![]()
A... ti je znaš?sta ce ti to matoro i mlohavo![]()
... i Cuca muci je dragoma ne ti, nego Samo Pivo ...ali aj daj...Što je džabe...![]()
Eo... malo sam čalabrcnuo sada, fala![]()
25..starija? pih..evo ja imam 29..iam manje kila nego ove is osnovne shkole ..misimimam 19 godina i jedna riba od 25 mi je rekla da voli mladje momke i da bi me rado posedovala. inace izgleda do jaja... bolje nego neke klinke moje god... zategnuta, voli da oblaci izazovno, radi ko promoterka sokova... mozete zakljuciti na osnovu toga kakva je....
.evo ja imam 29.
Ma ova od 25 je starija riba, ja sam gerijatrija![]()
pa za nas od preko 30,ta je klinka...
:
Pa i ja sam preko 30, ispod 40 ... na sredini![]()
.ja sam tek preshao 30..:
p.s.: ja u aprilu punim 33.![]()