Seks sa starijom ribom

imam 19 godina i jedna riba od 25 mi je rekla da voli mladje momke i da bi me rado posedovala. inace izgleda do jaja... bolje nego neke klinke moje god... zategnuta, voli da oblaci izazovno, radi ko promoterka sokova... mozete zakljuciti na osnovu toga kakva je....
uglavnom plasim se da je necu zadovoljiti,jer sam seks imao samo 1 u zivotu...moze li neka pomoc?kako da je zadovoljim da opet pozeli da me "poseduje"?

Naucice ona tebe, ne boj se..sigurno ne ocekuje nekog ultra talentovanog ljubavnika od 19 godina..

to mu jedina pametna :lol:
oni prave one kostime, sta li su, po jednom broju i samo ribe koje mogu tu da se uvuku zaposaljavaju....tako se brane od napada za diskriminaciju
tu olos treba u logore

e jeste, stavrno su jadnice iskoriscene bez-veze, zao mi ih je, pa sam onda i ljut na njih sto su glupe da to rade, pola koraka od ulicarki (znam da preterujem, ali meni tako izgleda)

imam 19 godina i jedna riba od 25 mi je rekla da voli mladje momke i da bi me rado posedovala. inace izgleda do jaja... bolje nego neke klinke moje god... zategnuta, voli da oblaci izazovno, radi ko promoterka sokova... mozete zakljuciti na osnovu toga kakva je....
uglavnom plasim se da je necu zadovoljiti,jer sam seks imao samo 1 u zivotu...moze li neka pomoc?kako da je zadovoljim da opet pozeli da me "poseduje"?

e stvarno si u pravu, te klinke od 19 stvarno su propas'... i ja se uzeleo neke matorke...

25..starija? pih..evo ja imam 29..iam manje kila nego ove is osnovne shkole ..misim :lol:
prvo je lizzi ka pas, prvo gledaj kako ker pije vodu pa po tom principu :D

.evo ja imam 29.

Ma ova od 25 je starija riba, ja sam gerijatrija :mrgreen:

pa za nas od preko 30,ta je klinka...
:

Pa i ja sam preko 30, ispod 40 ... na sredini :lol:

.ja sam tek preshao 30..:

p.s.: ja u aprilu punim 33. :confused:

Je l ovo neki dom penzionera? :(:(:(
Ja sam rođen 1996 i čudim se kakvog matorog sveta ovde ima:eek:

Back