Seks sa MUSKARCINOM koji ima malu kitu...

mrsko mi ovo da kazem ali... posedujem kitu od devetnaest centimetara... eto, nadam se da su neki zadovoljni sada... :) neke su mozda i svrsile u ovom trenutku...

Posedujes ti.....malo morgen...

Da posedujes toliki kresao bi ti nesto, a ne postavljao na Ljis-u 5 tema za jedan sat...

I da znas jos nesto: BOJ NE BIJE SVIJETLO ORUZJE, VEC BOJ BIJE SRCE U JUNAKA...!

Ljudi, ja imam tih 14-15 a vi gledajte šta ćete. :super:

p.s. Žene jesu neodlučne ali ono što sigurno znaju jeste da žele da pored sebe imaju čoveka koji će umeti da ih voli, da oseti lepotu koja se nalazi u njima dok sve ostale njene proporcije i veličine postanu nevažne i za koje će one biti jednostavno veličanstvene i jedinstvene. Još ako ima i malo stila... :tick:
Naravno, poželjno je da u njihovom društvu ne prdi,ne podriguje,ne smrdi,ne psuje,ne gleda ih kao stvari koje su niže intelektualne vrednosti niti ih se plaši kao nečeg nedostižnog...

Sve ono što devojke rade a čini ih "sponzorušama", lakim ili nezadovoljnim je u 80% slučajeva višak centimetara a manjak stila. ;)

Pozdravlja vas Don Juan i lepo spavajte... :)

2jfvjo.jpg

sta se bre ti bavis sa mnom, da li si ti normalna? mislim, odgovori na pitanje iz uvodnog posta... svasta... zaljubila se devojcica u mene izgleda?

bezveze sinketa da cerece zbog tebe

uf na tebe otkidam...nisi provalio?...kolko sam ti samo cvetova i buketa slala kao znak moje neizmerne ljubavi...a ti me i dalje ne primecujes :rida:
srce mi samas, dusu mi kidas :rida:

Bitno je da on zna da je zavede, a ako uspe, ona neće ni uspeti da primeti njegove centimetre. Samo da je makar prosečan i skladan.
Ja kad se zaljubim ne primetim ni da l' ima stomak, da l' ima ramena, a kamoli razliku od 3 cm...
To bi bilo isto kao da pitaš muškarca za devojku na koju se loži, da li ima strije i celulit.
Ako ga ona stvarno privuče, obučena :), tek mnogo kasnije će primetiti te sitnice i neće mu smetati...
Pa valjda smo svi mi bili nekad sa ljudima od krvi i mesa sa ponekim nedostatkom, nisu svi Barbike i Kenovi.

Mada, može da deluje zbunjujuće kad prvi put vidite 14 cm...heheheheehe

Bitno je da on zna da je zavede, a ako uspe, ona neće ni uspeti da primeti njegove centimetre. Samo da je makar prosečan i skladan.
Ja kad se zaljubim ne primetim ni da l' ima stomak, da l' ima ramena, a kamoli razliku od 3 cm...
To bi bilo isto kao da pitaš muškarca za devojku na koju se loži, da li ima strije i celulit.
Ako ga ona stvarno privuče, obučena :), tek mnogo kasnije će primetiti te sitnice i neće mu smetati...
Pa valjda smo svi mi bili nekad sa ljudima od krvi i mesa sa ponekim nedostatkom, nisu svi Barbike i Kenovi.

Mada, može da deluje zbunjujuće kad prvi put vidite 14 cm...heheheheehe

fino razmisljanje... :)

moja tema je u stvari provokacija RIBAMA koje padaju na velike penise. :)

Back