BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.497
a bre sta oces da ti kazu? je.be se svaka sa onim sto ima i gotovo.
i sta ces da uradis,da ga povecas ili smanjis mozda?
ako ne znas sta ti je,onda vidi gde ti je,pa kad vidis,to ti je![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a bre sta oces da ti kazu? je.be se svaka sa onim sto ima i gotovo.
i sta ces da uradis,da ga povecas ili smanjis mozda?
ako ne znas sta ti je,onda vidi gde ti je,pa kad vidis,to ti je![]()
A ja mislim da je ova tema - nekako sanjalacka....
Naucno je nepobitno ustanovljeno da je kod:
Zute rase polni organ muskarca od 10 do 12,5 cm
Bele rase od 11 - 14 cm
Crne rase od 13,5 do 16 cm
Sve ostalo je MUSKA MASTA.
mrsko mi ovo da kazem ali... posedujem kitu od devetnaest centimetara... eto, nadam se da su neki zadovoljni sada...neke su mozda i svrsile u ovom trenutku...
Rekao bih, da je najviše CRNACA na FORUMU , to jest u SRBIJI...
A ja mislim da je ova tema - nekako sanjalacka....
Naucno je nepobitno ustanovljeno da je kod:
Zute rase polni organ muskarca od 10 do 12,5 cm
Bele rase od 11 - 14 cm
Crne rase od 13,5 do 16 cm
Sve ostalo je MUSKA MASTA.
***** ti zbog ove teme sutra moram da kupim naocale. Niko ne voli zelene oci :'(
mrsko mi ovo da kazem ali... posedujem kitu od devetnaest centimetara... eto, nadam se da su neki zadovoljni sada...neke su mozda i svrsile u ovom trenutku...
vidim ja kolega, da će neka mučenica pre biti sa tobom zbog kite, no zbog tebe...
Jel mozes da specifiras o kome govoris?![]()
Nešto se pitam:
SNINKE = UNUČE ?
Same person?Or I missed something...![]()
...jok
sta se bre ti bavis sa mnom, da li si ti normalna? mislim, odgovori na pitanje iz uvodnog posta... svasta... zaljubila se devojcica u mene izgleda?
bezveze sinketa da cerece zbog tebe
uf na tebe otkidam...nisi provalio?...kolko sam ti samo cvetova i buketa slala kao znak moje neizmerne ljubavi...a ti me i dalje ne primecujes
srce mi samas, dusu mi kidas![]()
on me ne volisudbo kleta
Pitanje za moderatore..Sme li se postaviti video prikladan temi...Mali penis...
Bitno je da on zna da je zavede, a ako uspe, ona neće ni uspeti da primeti njegove centimetre. Samo da je makar prosečan i skladan.
Ja kad se zaljubim ne primetim ni da l' ima stomak, da l' ima ramena, a kamoli razliku od 3 cm...
To bi bilo isto kao da pitaš muškarca za devojku na koju se loži, da li ima strije i celulit.
Ako ga ona stvarno privuče, obučena, tek mnogo kasnije će primetiti te sitnice i neće mu smetati...
Pa valjda smo svi mi bili nekad sa ljudima od krvi i mesa sa ponekim nedostatkom, nisu svi Barbike i Kenovi.
Mada, može da deluje zbunjujuće kad prvi put vidite 14 cm...heheheheehe