Seks sa MUSKARCINOM koji ima malu kitu...

on ima 14-15 pa pita da zna kako ce se ribe ponasati prema njemu :)..salim se.. Ne znam sta je tu malo, meni je 16-17 pa nisam cuo da je to malo ali sve je relativno nekome je malo verovatno i 22cm

Naučno i praksi je dokazano, da najbolju erekciju imaju oni muškasrci, kojima je penis izmedju14-17 cm
Svi ostali preko toga uglavnom mogu isti da koriste samo kao crevo za navodnjavanje bašte.

vidim ja da ćeš ti morati da se operišeš i postaneš žensko, pa da dodješ do tih odgovora...he, he.

pa ne znam sto su zenske stidljive, u stvari 01:33... doslo vreme da se lepo sanja... mislim necu da spavam do ujutru ali je dobar deo zenskog sveta otisao u krevet...nadam se da je to razlog zasto ne dobijam konkretne ozbiljne odgovore od zenskog dela foruma...

pa ne znam sto su zenske stidljive, u stvari 01:33... doslo vreme da se lepo sanja... mislim necu da spavam do ujutru ali je dobar deo zenskog sveta otisao u krevet...nadam se da je to razlog zasto ne dobijam konkretne ozbiljne odgovore od zenskog dela foruma...
a bre sta oces da ti kazu? je.be se svaka sa onim sto ima i gotovo.
i sta ces da uradis,da ga povecas ili smanjis mozda?
ako ne znas sta ti je,onda vidi gde ti je,pa kad vidis,to ti je:)

On smeker, gospodin, faca, lik, ima pricu, ima manire, ima drzanje, ima lovu, dzek, romanticar kad treba, divljak kad zatreba, sportista, visok, zelene oci, ma muskarac iz vasih snova... prvi seks i vi ste u soku kada vidite ono u njegovim gacama, mizernih 14-15cm (odokativno) Sta cinite?

1) prihvatate kitu u ruke i zadovoljavate ga rukom dok ne svrsi, nakon toga vatate maglu kroz prozor kupatila.
2) kazete mu da da drrka za vas, nakon toga vatate maglu kroz prozor kupatila.
3) uzimate ga u usta i imate ga u vasim ustima dok ne svrsi, nakon toga vatate maglu kroz prozor kupatila.
4) primate ga u sve tri rupe i nakon sto se rastanete sa njim menjate broj vaseg telefona.
5) ostajete sa njim u vezi i posle par meseci se udajete za njega.

::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
MALA kita :)

Back