Seks sa dva muškarca - pitanja za žene

Možda je i to samo pitanje vrline i morala -
Onoga što nas je, kao čoveka, odvojimo od nagona koji vode životinju?
Ja ne tvrdim da životinje u mni nema.
Ali:
Da li je ona neko ko ne treba da sa bude na povodcu?

Balans. Mera.

U svemu napravis neku dobru meru da sebi ugodis, da nikoga ne povredis, i da se oseti da je sve ostalo u nekoj harmoniji.

Ako zelis nesto, a samo se ti pitas - uradi.
Ako zelis nesto, a za to nesto je potrebno dvoje ili troje - potrazi takve da se poklopite - i kad nadjes, uradi!
Vrlo jednostavno.

Balans. Mera.

U svemu napravis neku dobru meru da sebi ugodis, da nikoga ne povredis, i da se oseti da je sve ostalo u nekoj harmoniji.

Ako zelis nesto, a samo se ti pitas - uradi.
Ako zelis nesto, a za to nesto je potrebno dvoje ili troje - potrazi takve da se poklopite - i kad nadjes, uradi!
Vrlo jednostavno.
Kao u i cestu, recimo - ako ste oboje saglasni?
Ali ne meriš samo ti i još neko drugi, zar ne?

To bi me povredilo. Da je to tajila od mene godinama. Posle bih se pitao sta to sve jos cuci u njoj. I to bi poljulalo mije poverenje u nju.
Rekao bih joj welcome to hell biyach. Sve cemo to ispuniti, sve.. Sveeee... I ono moje, znas koje...
Ne mozes ocekevati da ne fantazira o takvim svarima i ne mogu da vjerujem da postoje zene koje nikad nisu imale fantaziju sa dva ili vise tipova. Sam cin bez dogovora sa tobom je druga prica. Meni je veoma bitno flertovanje da bi odrzavao dobar sex u braku, mjenjanje poza pomaze ali flertovanje je veoma bitno.

Back