Seks sa dva muškarca - pitanja za žene

Frederick_

Elita
Poruka
18.004
Jos jedna tema o seksu (no ljubav). 😎

Često čujem od žena kako im je se ne sviđa trojka, gde su 2 žene i muškarac.

Kapiram to iz mnogo razloga, da ne ulazim u druge, ali dovoljno je to sto zena tu nije u centru paznje.

Međutim, sta je sa drugom kombinacijom: dva muskarca i zena!?

Da li ste ikada probale tu kombinaciju?
Da li biste probale?

Ako jeste, sta vam se najvise svidelo, a sta ne?
I da li to manje-vise redovno praktikujete?

Dakle, pitanja su za zene.

Moze i neki muskarac da odgovori ako je u takvoj kombinaciji sa svojom partnerkom, pa prenese iskustva svoje partnerke u ovome.

MV5BMTgyMzA1MTU5MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjE5NjUzOQ@@._V1_.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Moze i neki muskarac da odgovori ako je u takvoj kombinaciji sa svojom partnerkom, pa prenese iskustva svoje partnerke u ovome.

Ако је питање за жене, иди на ПДФ жене па отварај тему.

пази га.

Питање за жене,

а ако мушкарац одговара, онда може само да одговири о искуствима своје партнерке.

Ja bih probao rado sa dve žene ali ženče neće ni da čuje.Ustvari, kojoj god sam to probao da predložim, nijedna nije htela da me deli sa nekom drugom...Izgleda da će mi to ostati kao nedosanjan san...
Сада постави себи питање да ли би је ти делио с мушкарцем.

Сада постави себи питање да ли би је ти делио с мушкарцем.
Ma jasno je da ne bih pristao na to, nego je to više bilo kao "opipavanje pulsa", da vidim kako će da reaguju.Tačno sam znao i odgovor unapred, a sve je to bilo više kao zezanje nego kao ozbiljno pitanje ili želja.Dovoljna mi je jedna ali vredna.Uvek bilo i biće.Nisam nijednu prevario jer nisam imao potrebe za to.To i nije rešenje.Ako nešto ne ide, bolje je raskinuti i nastaviti dalje, naći neku drugu.

Ma jasno je da ne bih pristao na to, nego je to više bilo kao "opipavanje pulsa", da vidim kako će da reaguju.Tačno sam znao i odgovor unapred, a sve je to bilo više kao zezanje nego kao ozbiljno pitanje ili želja.Dovoljna mi je jedna ali vredna.Uvek bilo i biće.Nisam nijednu prevario jer nisam imao potrebe za to.To i nije rešenje.Ako nešto ne ide, bolje je raskinuti i nastaviti dalje, naći neku drugu.
Prebrzo si se prebacio sa "rado bih probao" na "jasno da ne bih pristao na to" :manikir:

Реално, ни једна форумашица (или скоро ни једна) неће одговорити на ово питање, јер ће доживети друштвену осуду осталих форумашица које су "моралне", тако да ће форумашице ову своју фантазију оставити ван форума.

Реално, ни једна форумашица (или скоро ни једна) неће одговорити на ово питање, јер ће доживети друштвену осуду осталих форумашица које су "моралне", тако да ће форумашице ову своју фантазију оставити ван форума.
Ma nije tačno, evo od kad se otvorila tema meni na pameti ona stara narodna: jedan ko nijedan :D
Ali pod uslovom da bar jednog ja biram! :zcepanje:

Da.

Samo uvažena koleginica Maja Volk je javno rekla da je bila s 5-oricom

Back