Seks sa biljkama

zamisli ako provalim da me muz vara sa palmom iz dnevne sobe!
ja sirota zatocena u swedskom internatu, s prozora gledam u sumu i NISTA ne radim...da dodjem kuci i provalim da je palma premestena u spavacu sobu, da je porasla, da su male palme rasadjene svud po kuci!

ostavicu ga momentalno ako to bude slucaj!

pa krastavac je vec ubiVen jer ga kupis na pijaci
za salatu
tako i sa bundevom stoje stvari
a jel si mislio na zivu bundevu ili na pecenu
ajo to mora da je vrlo mljackavo kada bi pishu stavio u pecenu bundevicu
onda se posle sve onako stegne posto sam ovde procitala da ne perete pishu posle seksa onda ne bi ni posle pecene bundeve
i ti dobijes kao neku masku koja sluzi za podmladjivanje pishe
e sad ne znam da li bi se od toga smanjio
zbog tog pishliftinga
jedino ako na licu mesta u sred povrtnjaka ne napravis orgije
a to je vec u domenu egzibicionizma jer te sve biljke vide
a mogu i komsije

Jeste li poželeli ikada da vodite ljubav s biljkom? Naravno, ima mnogo žena koje su probale krastavac, ili nešto slično, ali su ga zamišljale kao muški polni organ, dok su s druge strane muškarci pravili rupe u bundevama, zamišljajući čkapi... To je bolesno, jer se krši zakon ahimse i ubijaju se nedužna bića zbog sopstvene požude.

Ja mislim na "pravu" ljubav i požudu prema živoj biljci kao takvoj... npr. bundeva je prava "plodnica" za "raspačoj" od seksa, dok je seks sa ljubičicom, ciklamom ili visibabom, pravo "skidanje mraka" tim nežnim biljčicama, što može strašno da napali muškarca... naravno, strogo sam protiv toga da im se oduzima život... mislim da nežno milovanje njihovih cvetova ili plodova, erotsko šaputanje s njima, dok istovremeno masturbirate... na kraju, kada osetite da je i biljka blizu orgazma, onda zajedno svršite (ili čak po njihovim laticama)...

Šta mislite o tome?

mislim da od takvih bolesnika treba praviti tapete po hodnicima.

e ovo me podseti.elem.pre nekih mesec dana,izadjem sa ribom i uberem joj par cvetica iz kevine baste.i ona sva odusevljena"kako su lepe,kako divno mirisu"-"pa naravno duso,zalivao sam ih svako vece"-"kako svako vece"-"pa kad odem da soram...lakse mi sa terase" ;)
@tema wiba je wiba i nista je ne moze zameniti...

pa krastavac je vec ubiVen jer ga kupis na pijaci
za salatu
tako i sa bundevom stoje stvari
a jel si mislio na zivu bundevu ili na pecenu

bundeva je, dokazano, jedan fin gospodin, kojeg uz glasine da je veliki dzentlmen, prate i forumashke priche da je jedini pravi forumash... sa svom pratecom opremom koja je po forumashkim ISO standardima. :)

Back