Seks sa biljkama

f_52m_c29f754.gif

Jeste li poželeli ikada da vodite ljubav s biljkom? Naravno, ima mnogo žena koje su probale krastavac, ili nešto slično, ali su ga zamišljale kao muški polni organ, dok su s druge strane muškarci pravili rupe u bundevama, zamišljajući čkapi... To je bolesno, jer se krši zakon ahimse i ubijaju se nedužna bića zbog sopstvene požude.

Ja mislim na "pravu" ljubav i požudu prema živoj biljci kao takvoj... npr. bundeva je prava "plodnica" za "raspačoj" od seksa, dok je seks sa ljubičicom, ciklamom ili visibabom, pravo "skidanje mraka" tim nežnim biljčicama, što može strašno da napali muškarca... naravno, strogo sam protiv toga da im se oduzima život... mislim da nežno milovanje njihovih cvetova ili plodova, erotsko šaputanje s njima, dok istovremeno masturbirate... na kraju, kada osetite da je i biljka blizu orgazma, onda zajedno svršite (ili čak po njihovim laticama)...

Šta mislite o tome?
ja se radujem danu
kada ce poceti da vas hapsi neka sajber milicija
a pocnete da pisete skrnavstine
a oni kuc kuc
ajte s nama
molim

Jeste li poželeli ikada da vodite ljubav s biljkom? Naravno, ima mnogo žena koje su probale krastavac, ili nešto slično, ali su ga zamišljale kao muški polni organ, dok su s druge strane muškarci pravili rupe u bundevama, zamišljajući čkapi... To je bolesno, jer se krši zakon ahimse i ubijaju se nedužna bića zbog sopstvene požude.

Ja mislim na "pravu" ljubav i požudu prema živoj biljci kao takvoj... npr. bundeva je prava "plodnica" za "raspačoj" od seksa, dok je seks sa ljubičicom, ciklamom ili visibabom, pravo "skidanje mraka" tim nežnim biljčicama, što može strašno da napali muškarca... naravno, strogo sam protiv toga da im se oduzima život... mislim da nežno milovanje njihovih cvetova ili plodova, erotsko šaputanje s njima, dok istovremeno masturbirate... na kraju, kada osetite da je i biljka blizu orgazma, onda zajedno svršite (ili čak po njihovim laticama)...

Šta mislite o tome?

svaki dan kada izadjem na ulicu primetim kako me jedna travcica posmatra pozudno...uvek mi se nasmesi...al imam problem,uvek je u drustvu drugih travica i travana...malo mi glupo da joj pridjem dok je sa familijom...a bas je onako slatka...cuo sam da studira pravo...cale joj radi u jugoalatu,keva predaje engleski u privatnoj skoli...sto bi nas narod rekao,postena travarska porodica...evo,sada ja tebe pitam,kako da joj pridjem kada je stalno sa porodicom i oce nam deca biti bela ili zelena?i da li si normalan?

Šta mislite o tome?

Davno je postavljena tema...ali i tada da sam bila na ovom forumu napisala bih ti isto što ću i sada a to je da si bolesnik.

evo nesto sto me je isto dosta nasmejalo;;;;

Oglasi koje pišu žene:

Tekst oglasa Tumačenje

U četrdesetim 48-49 godina
Slobodnih shvatanja Većina muškaraca u gradu je intimno poznaje
Atletskog izgleda Nema sise
Pre svega traži unutrašnju lepotu Ružna
Dobrog izgleda Lažljiva
Zaraznog osmeha Glupa
Emocionalno vrlo stabilna Puna Bensedina i drugih sedativa
Nežna Dosadna
Romantična Potrebno prigušeno svetlo da bi dobro izgledala gola
Voli prirodu Ne brije noge, ni ispod pazuha; ne koristi dezodorans
Pobožna Vodi ljubav (ne često) u mraku, zatvorenih očiju i u misionarskoj pozi
Strasna Lajavica
Poeta u sitne sate Duboko depresivna
Plavuša Sve ostale dlake su crne
Senzualna Najmanje dva sata predigre pre nego što dopusti penetraciju
Težina proporcionalna visini Debela
Oseća se dobro u svojoj koži Jako debela
Poneka okruglija oblina Patološki debela
Mlada u srcu Jedna noga u grobu

Oglasi koje pišu muškraci:

Tekst oglasa Tumačenje

U četrdesetim 55 godina, traži ženske od 22 - 26 godina
Sportski tip Leži na kauču, čita sportske novosti i gleda Eurosport 60 sati u nedelji
Dobrog zdravlja Prdi i podriguje
Atletskog izgleda Provodi puno vremena diveći se sebi pred ogledalom
Pre svega traži unutrašnju lepotu Velike crno-sede dlake mu vire iz nosa i iz ušiju
Slobodnih shvatanja Pokušaće da spava s vašom sestrom
Pre svega traži prijateljstvo Sve dok ste oboje goli
Ima dobar smisao za humor Nakon desetak piva veruje da je zabavan
Visok i dobrostojeći Kreten koji vozi BMW
Pošten Lažljivac
Senzualan Može podneti dve minute predigre pre penetracije
Zreo Samo prvih 6 meseci života
Poeta u sitne sate Već je napisao jedan grafit u WC-u birtije, pre 20tak godina
Vernik Psuje svakih 10 minuta
Emocionalno stabilan U zadnje dve godine nije prijavljivan, ni kažnjavan zbog zlostavljanja u porodici
Pristojan Kaže kad hoće da mu daš pivo
Zna da sluša Mogu proći dva dana da ne progovori

Back