A sto places, Kambodza, pri pomenu na harikiri? :|kambodza:.pa u koreji je dozvoljen i harakiri ........................mislim ........
Da nemas nekog rodjaka tamo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto places, Kambodza, pri pomenu na harikiri? :|kambodza:.pa u koreji je dozvoljen i harakiri ........................mislim ........
.........naoshtrila zube u avataru pa ujeda ........................ ;-) ;-)Dana2503:A sto places, Kambodza, pri pomenu na harikiri? :|
Da nemas nekog rodjaka tamo?![]()
Hihi, videla ja da je on tako napisao, ali ja sam ipak napisala hari...Hellen:(Пссст...не постоји харикири, него харакири!)
A sto su svi nesto tako nastrojeni? :?kambodza:.........naoshtrila zube u avataru pa ujeda ........................ ;-) ;-)
kambodza:.pa u koreji je dozvoljen i harakiri ........................mislim ........
.........pa kad vojnik hari j.ebe malu korejku kiri kazu harikiri.................. ;-) ;-)Hellen:(Пссст...не постоји харикири, него харакири!)
po nasem zakonu mozes sa cetrnaest,zato devojcice ako vam se hoce uzivajte,naravno KONDOM PRE SVEGA!!!A.G!:Po korejskom zakonu mozhesh i sa 13...i kontam da je neko spomenuo ranije - al godine su samo brojke, to radish kad ti hotjesh i zhelish i ne bitno iz kog razloga - tvoja stvar.
colle75:po nasem zakonu mozes sa cetrnaest,zato devojcice ako vam se hoce uzivajte,naravno KONDOM PRE SVEGA!!!
.nema lizanja pre 16 ............tja .........A.G!:Ovaj ne, sa 16 za hetero, 16 za lezbo i 18 za homo.
A sto bas pre 18?forgotten vampire:ma brate, ja imam tek 16 god., i nije da nisam razmisljala o tome, ali zakljucak je-nista pre osamnaeste!!!!!!!!!!!!![]()
Balkan drugovi,kad napunis osamnaest-tad si kao veliki i mozes da radis sto i odrasli...Dana2503:A sto bas pre 18?
Deca od 15 godina treba da se igraju u pesku. Ahaaa...vazi!![]()
Ma ako decu vaspitavas kako treba, mada je to tezak posao, mozes i da imas poverenja.
Pa jedno je biti nevaspitan (obicno je to posledica razmazenosti), a drugo je biti fuksa. :-P
U stvari ja sam pre bezobrazna. :-)
Sto, jel' pravis recnik?
fuxa= riba koja se **** gde god stigne i s kim god stigne
Zadovoljna? :-)
Pa voli...Sto, jel' pravis recnik?
fuxa= riba koja se **** gde god stigne i s kim god stigne
Zadovoljna? :-)