sexy mala
Početnik
- Poruka
- 25
JA SE UOPSTE NEKAJEM STO SAM RANO SAD MI BAS EXTRA...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.....a ti pricash o godinama .............. ;-) ;-) ;-)_tiffany_:A pre 18 i posle 23 ne valja?
........lepo vama lepo nama SO SABI ................ :grin: :grin: :grin:sexy mala:JA SE UOPSTE NEKAJEM STO SAM RANO SAD MI BAS EXTRA...
Oui...kambodza:.....a ti pricash o godinama .............. ;-) ;-) ;-)
.....ma to uvek moze,mada je lepshe kad ima lichnu kartu ............ :grin: :grin:_tiffany_:Oui...
....suvishe smeshno ............. :grin: :grin: nekad i zalosno ......... ;-)_tiffany_:Ali ima i onih sa "neznim" godinama,telom zene i veoma zrelom licnoscu i razvijenim stavovima....
Ali kad klinke prebrzo odrastu(u svakom pogledu osim psihicki) to ne valja i moze biti smesno...
A.Ok.sexy mala:MA PITALA SAM OVOGA STO MI KAZE DA SAM DETE A NEZNA NI KOLIKO IMAM GOD.
......nisam sa tobom komentarisao,nego uopshteno a i nemam pojma koliko imash godina ........... ;-)sexy mala:MA PITALA SAM OVOGA STO MI KAZE DA SAM DETE A NEZNA NI KOLIKO IMAM GOD.
kambodza:....pa nekakose osecam glupo kad je sva detinjasta u vugla a bog joj dao telo zene ........ma ti si dete ,a ja stariji ..................razlika u razmishljanju .........