Seks sa 15 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Pulija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
profa033:
U MOJOJ SKOLI SVAKE GODINE IMA PO 5-6 ABORTUSA A NA SVAKE 3-4 GODINE DOBIJEMO I PRINOVU.AKO TREBA DA SE PORODI U NA PRIMER, JULU U MAJU JOJ DAMO DVOJKE I MARS U PICKU MATERINU-NEK MIRUJE DO PORODJAJA. OBICNO KLINKE IZ DRUGOG RAZREDA ZAKEVE SA NEKIM MAMLAZOM IZ CETVRTOG A PORADJAJU SE MATURANTKINJE I TO UGLAVNOM SELJANCICE KOJE ZAJEBE NEKI MALI PRIVREDNIK POKUPIVSI IH NA NEKOM SPLAVU. :?

tragedija jednog vremena, tragedija jednog drustva, tragedija jednog zivota. u ovo nekoliko tvojih recenica, stalo sve na sta smo spali. i jadna ta mala deca od 15-ak godina, kad imaju tu nesrecu da su u kontaktu sa "pedagozima" koji pre svega nisu ljudi. kad sljam oblikuje mladost u buduce ljude, onda to drustvo zaista nema nade..

Ma najbolje da doktor koj ti proadje kevu te opali cim se rodis...

Ako oces iskreno,decacima od 15-21godinu je anjbitnije da nesto kresnu,ako ims e ti das,kreuce prica da si laka riba,daces se svakom,bice ti extra,al kasnije kad decacicu sazru,niko nece zeleti da bude sa takvom

Mala vreme ti je,neces valjda nevina u srednju da krenes... :twisted: :twisted:

Salim se naravno,mislim da tebi niko ne mora da govori sta da radis,pogotovo ovde na forumu...Kako su devojku u tom uzrastu samo u tripu da se TO ne prica,ako imas potpuno poverenje u decka i mislis da je to ok,uradi to,veruj mi da nije strasno...

Pa onda dodji sa detaljima ovde... :twisted: :lol:

1954.gif

Back